Alle activiteit

Deze stream update zichzelf   

 1. Vandaag
 2. uw bent gisteren gestart op een andere pc met windows 10; gaat het ook om een hele verse instalatie van windows 10 of bent u een nieuwe gebruiker op een al gebruikt systeem?? wilde u een ander account aanmaken na de aanmelding bij "gebruikers account" in het configuratiescherm of al voor het inloggen van windows bij het aanmeldscherm?? opstarten in veilige modus kan in sommige omstandigheden ook wel helpen: opstarten en tijdens het opstarten op (normaal) F8 drukken om in het safemode menu te komen.
 3. Je pakt het niet goed aan. Veel overbodig werk ook. Van zodra er ooit een upgrade naar Windows 10 is uitgevoerd geweest (en geactiveerd), hoef je bij een latere nieuwe installatie niet op nieuw te vertrekken van het eerdere besturingssysteem. neen, je kunt onmiddellijk een clean installatie uitvoeren. Belang in uw geval is dan dat je tijdens die installatie alle systeempartities verwijdert en formatteert alvorens de geformatteerde ruimte aan te wijzen als locatie voor de nieuwe installatie. Vertrek in eerste instantie van een gewone lokaal account met admin rechten. Die kan nadien, indien gewenst, nog altijd aan een Microsoft account gekoppeld worden. Je eerste werk na een clean install: Stel systeemherstel in met voldoende ruimte. Maak eigenhandig een systeemherstelpunt. Zorg voor een stabiele stroom- en Internetverbinding. Laat Windows de tijd om achterstallige updates uit te voeren. Ga naar apparaatbeheer om te kijken of alle drivers ok zijn, zo niet ga DE JUISTE bij de fabrikant van de pc of moederbord halen Die printer wordt door Windows automatisch geïnstalleerd van zodra je hem aansluit. Eventueel noodzakelijke extra software haal je best op de site van Canon. Gebruik a.u.b. NIET die oude CD want alles wat daar op staat is verouderd en zorgt voor conflicten. Zo, nu moet ik offline tot vanavond.
 4. als een pc of laptop geen beeld geeft op de aangesloten videokaart dan wil het bios ressetten ook nog wel eens helpen (daarna wel weer je persoonlijke instellingen instellen in het bios zoals de opstart volgorde ed) "dvi inputs werden vga" hier word zeker bedoeld de "dvi output van de videokaart" die doormiddel van een "adapter" naar vga beeldscherm (3 schermen) voor reclame spotjes. heeft deze pc normaal ook nog een 4de scherm er op aangesloten als hoofdscherm voor de instellingen zodat je dat niet ziet op die andere schermen waar die reclamespotjes op te zien zijn??
 5. Goede morgen, ik ben gisteren gestart op een andere pc met windows 10. Hier wilde ik een andere account aanmaken (google account of gewoon lokaal), maar telkens als ik hiermee wil inlogggen , dan krijg ik de volgende fout : De service user profile Service verhindert het aanmelden. Gebruikersprofiel kan niet worden geladen. Ik heb al zitten zoeken op forums ,enz. maar ik geraak gewoon er niet door. Kunnen jullie mij helpen met tips ?
 6. Windows 10 wil maar al te graag gekoppeld zijn aan een eventueel microsoft email account (.msn, hotmail, live) want anders kun je dacht ik geen gebruik maken van de windows app store, een app voor het gebruik van je printer werkt alleen als je microsoft account hebt. Systeemherstel (bekend van eerdere Windows-versies) maakt het mogelijk om Windows te herstellen naar een eerder gemaakt systeemherstelpunt. Deze herstelfunctie is bijzonder nuttig wanneer Windows op de een of andere manier in de problemen komt, bijvoorbeeld na installatie van kwaadwillende software of een desastreus verlopen Windows-update. Deze herstelfunctie kan zelfs voorkomen dat Windows opnieuw moet worden geïnstalleerd, een echte redder in nood dus! (kijk voor de zekerheid even bij de instellingen van systeem herstel hoeveel ruimte er voor gereserveerd is en of het alleen de systeem bestanden hersteld of ook de mappen.) ik ben ff naar de website van Canon gegaan; http://www.canon-europe.com/support/consumer_products/products/fax__multifunctionals/inkjet/pixma_mg_series/pixma_mg3051.aspx?type=drivers&language=NL&os=Windows 10 (64-bit) (zoals je ziet was ik er voor het gemak maar van uitgegaan dat het een windows 10 x64 is maar als het een 32 bits windows 10 is maakt in dit geval niet uit omdat het pakket zowel voor de x32 als de x64 editie van windows is)
 7. Gisteren
 8. Dit is een laptop met in oorsprong windows 7. Ik heb een systeemherstel gedaan vanaf het begin. Dus alles is gewist en er is dus een geheel nieuwe schone installatie gedaan met dus weer windows 7. Daarna heb ik een upgrade naar windows 10 gedaan. Toen moesten dus alle nodige programma's opnieuw geïnstalleerd worden. Toen ik klaar was, ontdekte ik dat ik geen systeemherstel kon doen. Ik kon dus wel een herstelpunt maken maar niet meer terugzetten. Ik ben toen weer helemaal opnieuw begonnen. Dus weer een schone, nieuwe installatie met windows 7 en ik heb toen een systeemherstelpunt gemaakt en meteen daarna een systeemherstel (met behulp van een systeemherstelpunt) gedaan. Dat ging goed. Daarna heb ik een upgrade naar windows 10 gedaan. Weer meteen een herstelpunt gemaakt en weer een herstelpunt geactiveerd. Dan komt dus steeds de melding dat het systeemherstel goed is gelukt. Daarna heb ik steeds een nieuw programma (Microsoft, Adobe fotoshop, Thunderbird, enz. ) geïnstalleerd. Steeds maakte ik een nieuw systeemherstelpunt aan en paste daarna weer systeemherstel toe. Alles lukte toen nog steeds. Zoals ik al eerder schreef, activeerde ik het hotmail account en daarna ging het weer fout. Het lukt me niet om dat account te verwijderen. Ik ben toen weer opnieuw begonnen, zoals hiervoor beschreven en ik heb het hotmail account niet geactiveerd. Zelf heb ik geen hotmail account. Ik heb een hccnet account en ik werk met Thunderbird. Maar degene van wie de computer is, heeft wel een hotmail account. Maar ze leest haar mail op haar telefoon en op haar ipad. Alles ging toen weer goed totdat ik de printer Canon MG3051 geïnstalleerd had. Dat is nogal een klus maar dat lukte wel. Ik heb toen weer een systeemherstelpunt aangemaakt en ook weer systeemherstel gedaan. Toen kwam dus weer de foutmelding die ik daarvoor ook al gehad had en waardoor ik steeds weer een nieuwe schone installatie heb gedaan. De oorzaak zit hem waarschijnlijk in de printer maar het heeft geen zin om die te verwijderen want die is toch nodig. Ik heb er nogal wat tijd in gestoken om de zaak schoon en goed in orde te krijgen. Echt een geduldwerkje. Ik heb niets verwijderd op de computer. Ik weet trouwens niet wat ik zou moeten verwijderen. Ik hoop dat het zo duidelijk is wat ik gedaan heb. Gerda
 9. Indien je bepaalde software niet verwijderd krijgt kan je altijd eens REVO uninstaller (klik erop) proberen. Klik in die webpagina op de licht blauwe knop FREE DOWNLOAD. Installeer het programma en vink tijdens de installatie eventueel ongewenste extra software uit. Handleiding in bijlage. Handleiding Revo Uninstaller Deze handleiding is nog niet aangepast i.f.v. de huidige versie van Revo Uninstaller maar nog perfect bruikbaar. In de eerste fase van het verwijderingsproces maakt Revo gebruik van de uninstaller van Windows. Indien er na afloop van die eerste fase (zie afbeelding 4 in de handleiding) gevraagd wordt op de computer opnieuw op te starten dan moet je dat weigeren en de procedure van Revo gewoon verder zetten. Zie vanaf afbeelding 5 in de handleiding. Herstart na afloop de computer.
 10. Mijn laptop is bijzonder traag, ik kan niet zeggen sinds wanneer. Ik schoon regelmatig op met CC cleaner maar het doet niet veel. gaarne uw hulp.
 11. als niks het doet, ook een ander scherm met vga-aansluiting niet, dan ben ik bang dat je moet concluderen dat de videokaart het begeven heeft..... kan je nog wel de bios zien?
 12. Er zal zwaarder geschut nodig zijn. Indien je bepaalde software niet verwijderd krijgt kan je altijd eens REVO uninstaller (klik erop) proberen. Klik in die webpagina op de licht blauwe knop FREE DOWNLOAD. Installeer het programma en vink tijdens de installatie eventueel ongewenste extra software uit. Handleiding in bijlage. Handleiding Revo Uninstaller Deze handleiding is nog niet aangepast i.f.v. de huidige versie van Revo Uninstaller maar zeker nog goed bruikbaar. In de eerste fase van het verwijderingsproces maakt Revo gebruik van de uninstaller van Windows. Indien er na afloop van die eerste fase (zie afbeelding 4 in de handleiding) gevraagd wordt op de computer opnieuw op te starten dan moet je dat weigeren en de procedure van Revo gewoon verder zetten. Zie vanaf afbeelding 5 in de handleiding. Herstart na afloop de computer.
 13. Als ik een mp4 bijlage in Chrome of Edge wil openen krijg ik hetzelfde probleem. Enig idee hoe ik dit kan oplossen ?
 14. nee passer, ook dat lukt niet, uren gaan voorbij en het blijft maar draaien maar er gebeurt niks...ik moet het eraf krijgen, maar hoe???
 15. gewoon een herinstallatie dan - meestal dient het oude programma niet te worden verwijderd
 16. Hallo, Dat is mooi probeer een systeemherstel te doen via deze CD hoe Klik Maak voor de zekerheid indien nodig wel backups van al je belangrijke dingen.
 17. Ja, die is er altijd. Krijg net bezoek over de vloer. Je hoort nog van me.
 18. aan abbs ik ben in het bezit van de betreffende cd
 19. Zal het probleem zo goed mogelijk schetsen. Voorheen, vorig adres, had ik een account "t881..." + passwoord, en daar had ik dan 5 mailadressen op. Nu ben ik verhuisd en heb een account "af5..." + passwoord, met de toegevoegde mailadressen van voorheen die ik daar eerst diende te verwijderen. Tot daar alles goed. Maar als ik nu met nieuwe account wil inloggen, via webmail of outlook 2007, krijg ik telkens foutmeldingen. Heb reeds bij beiden geprobeerd in te loggen door gebruik van af5....., of met mijn alias naam, en ook met mailadres zelf, maar niets werkt. Weet er iemand de oplossing? voorheen gaf ik in outlook 2007 in: pop3 in.telenet.be uit.telenet.be gebruikersnaam: t881... passwoord:...
 20. Hallo, Dat is mooi om te horen, dan ga ik deze sluiten. Bedankt en graag gedaan.
 21. ja het is de bedoeling om het programma terug te installeren
 22. ik heb herstellen ook geprobeert, net hetzelfde...uren draaien en niet verder komen.... gewoon terug installeren gaat niet, het is of verwijderen of herstellen en het lukt geen van beide..
 23. Kun je eens in 't kort stapsgewijs vertellen hoe je dat gedaan hebt? Een systeemherstelpunt maakt men gewoon. Daar hoeft verder niets meer aan toegevoegd. Herstelpunten opnieuw activeren dat is iets dat ik dus niet ken. Kun je dat eens uitleggen? Hotmail is een Microsoft account, dat installeer je niet maar dat stel je in bij Microsoft. Eenmaal je die hebt kun je die account gebruiken op om het even welke pc onder iets te moeten installeren. Ik begrijp dus niet wat je voor Hotmail hebt moeten installeren, tenzij je bedoelt dat je een Hotmail-account hebt ingesteld in een e-mail programma en zo ja, welk programma heb je daarvoor gebruikt. Waarom heb je alle programma's opnieuw moeten installeren? Geïnstalleerde programma's staan los van je Hotmail-account? Kun je ook dit even verklaren, Om welke Canon printer gaat het? Modelnummer? Wat die foutmelding betreft. Heb je mappen in Program Files verwijderd? Heel veel vragen dus die om een antwoord vragen alvorens we een duidelijker zicht krijgen op de problematiek.
 24. Het programma verwijderen lukt dus voorlopig niet, maar heb je 'herstellen' al eens geprobeerd?
 25. Als ik je goed begrijp wil je het verwijderen om het opnieuw te installeren? Installeer het dan toch gewoon opnieuw?
 26. op de laptop geen probleem. weet wel niet of hij bekabeld werkt. Is niet van mij, gebruik hem gewoon tot mijn pc in orde is. Op mijn vaste pc merk ik dat ook de wifi bij momenten rechts onder staat als zijn identificeren Weet niet wat dat exact is. Zie je verder dingen die kunnen helpen? In ieder geval nog een goed weekend verder.
 27. dank u wel, het probleem is opgelost.
 1. Laad meer activiteit