Ga naar inhoud

EID kaartlezer


leen

Aanbevolen berichten

Telkens wanneer ik de EID kaartlezer versie: ACR38U (Spaceship) aansluit krijg ik het blauw scherm te zien en moet de pc opnieuw opgestart worden.

Ik wacht nochtans tot er op de site gevraagd wordt om aan te sluiten.

Vorige jaren had ik hier geen probleem mee.

Weet iemand soms raad?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Toen ik mijne voor het eerst inplugde heeft de windows installer de driver hiervoor gezocht, en een snelkoppeling e-id op mijn bureelblad geplaatst om eens te checken dat alles ok was voor ik op tax-on-web ging.

normaal gezien moet in het <msconfig> bij <services> BEID staan en aangevinkt, kan best zijn met oorsprong "onbekend" maar dat is ok denk ik.

Een blauw venster ervan krijgen , begrijp ik ook niet.

groeten

Link naar reactie
Delen op andere sites

Leen , ik ben zeker geen specialist, maar als het bij programmas en onderdelen staat, zou ik de windows un-installer eens gebruiken. Terug opstarten met je kaaartlezer ingestoken, en windows installer zou zich moeten melden, laat hem zelf naar de driver zoeken.

Zo zou ik het doen.

Groetjes

Link naar reactie
Delen op andere sites

Dus hem eraf gooien en opnieuw installeren? Ga ik zeker proberen! Morgen denk ik (het is toch niet dringend). Ik laat het weten of het werkt!

Alvast bedankt voor de snelle service en ik wens je verder nog een prettige avond toe!

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.