Ga naar inhoud

Gast kieken10

Aanbevolen berichten

Druk gelijktijdig de toetsen Ctrl-Alt en Delete in en kies nu "Taakbeheer starten".

Selecteer de Tab Processen en klik vervolgens onderaan op "Processen van alle gebruikers weergeven".

Klik nu op de hoofding van de kolom "processen" tot de processen die het meeste geheugen verbruiken bovenaan staan.

Maak nu van je Taakbeheer een afbeelding en post deze afbeelding hier in je topic. (Een afbeelding kan je maken met het knipprogramma.)

Graag ook een link naar een Speccy-logje:

Download en installeer Speccy.

Speccy is er ook in Nederlandstalige versie, bij de installatie (of update) kan je de taal wijzigen van Engels naar Nederlands ... als je op het driehoekje klikt, krijg je een uitrolmenu waarin je Nederlands kan selecteren.

Wanneer, tijdens het installeren van Speccy, de optie aangeboden wordt om Google Chrome of Google Toolbar "gratis" mee te installeren dien je de vinkjes weg te halen, tenzij dit een bewuste keuze is.

525a111b37ea3-Speccy.PNG

Start nu het programma en er zal een overzicht gemaakt worden van je hardware.

Als dit gereed is selecteer je bovenaan "Bestand - Publiceer Snapshot" en vervolgens bevestig je die keuze met " Ja ".

In het venster dat nu opent krijg je een link te zien, kopieer nu die link en plak die in je volgende bericht. Zo krijgen we een gedetailleerd overzicht van je hardware.

Meer info over deze procedure lees je HIER.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Nee Asus is nieuwe

De link hierboven blijkt helaas niet over een nieuwe PC te gaan, maar over dezelfde PC als de PC uit dit topic. (Speccy) ... en over die PC werden al meerdere topics geopend op diverse fora en alles is uitvoerig besproken en duidelijk gemaakt: een grotere SSD en nieuwe installatie ... :dong:

Ben je 100% zeker dat je momenteel op de juiste PC aan het werk bent ? ... :hmmmm:

Link naar reactie
Delen op andere sites

kieken10,

zoals hierboven al aangehaald werd in het verleden reeds meerdere keren duidelijk advies gegeven over deze PC.

Dan zou ik durven denken dat je daarmee aan de slag gaat en de problemen aanpakt ... verder blijven aanmodderen en tot in den treuren topics openen over problemen met diezelfde PC in zijn huidige toestand, dat heeft helaas geen enkele zin en is puur tijdsverlies ... niet enkel voor jou, maar ook voor de mensen die hun vrije tijd spenderen aan het verlenen van hulp.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Merci voor de hulp................
Graag gedaan xD

Mochten we opnieuw een topic ontdekken over dezelfde PC met hetzelfde probleem én met dezelfde vraag, zullen wij (noodgedwongen) je account toch even "on hold" moeten zetten. Zolang het basisprobleem niet is opgelost, blijven ook de randproblemen bestaan. En dat is aanmodderen ... waarbij onze medewerkers (en ook die op andere fora) nutteloos hun tijd verdoen met nieuwe suggesties. Dan kunnen ze beter hun werk steken in problemen van forumgebruikers die hun suggesties wél opvolgen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.