Ga naar inhoud

PC naar fabrieksinstellingen herstellen


Aanbevolen berichten

  • 1 maand later...

Als ik me niet vergis is Tybotech Darkline geen computermerk maar een merk van een case, een lege computerkast dus.

Blijft dan ook de vraag of er een recoverypartitie aanwezig is, dat kan je bekijken via schijfbeheer (eventueel een afbeelding posten ?) ... indien er geen recovery is voorzien en mocht je beschikken over een image / schijfkopie welke je hebt gemaakt meteen na de aankoop / installatie van je PC, dan kan je door deze terug te plaatsen ook terugkeren naar de fabrieksinstellingen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Je kan inderdaad ook voor een volledige herinstallatie van Windows 7 gaan, zie deze handleiding.

De drivers kan je ophalen bij de hardwarefabrikanten, deze kan je terugvinden op de respectievelijke websites (run Speccy alvorens je gaat herinstalleren, zo kom je veel info over de aanwezige hardware te weten) ... mogelijk werd er een CD met drivers meegeleverd of staan deze op een aparte partitie ?

Voor het installeren van de drivers is de volgorde belangrijk: deze volgorde kan je hier raadplegen (instructies zijn van Dell, maar methode is identiek).

Wil je een lijst met de huidige geïnstalleerde software, dan kan je screentjes maken (lijst met geïnstalleerde programma's via Configuratiescherm) of je maakt gebruik van Installed Program Printer.

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 weken later...
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.