Ga naar inhoud

ad.nl wil niet uploaden


vtveen

Aanbevolen berichten

[h=3]Inmiddels wat verder op ABP en het lijkt een probleem zoals hieronder beschreven. Enig idee hoe en waar ik dat blokje met "Probleem op deze pagina rapporteren" op ABP kan vinden ??

"Wat als Adblock Plus teveel blokkeert?

[/h] Het kan gebeuren dat Adblock Plus er voor zorgt dat een bepaalde site niet goed functioneert. Meestal is dit geen fout in Adblock Plus, maar ligt het aan de filters (of een filterabonnement) die u gebruikt, deze filters vertellen Adblock Plus dat ze iets moeten blokkeren wat niet geblokkeerd zou moeten worden. U kunt dit controleren door Adblock Plus tijdelijk uit te schakelen. Als dit het probleem "verhelpt", dan heeft u te maken met een verkeerd filter. Meld verkeerde filters alstublieft via de "Probleem op deze pagina rapporteren" functie, die automatisch belangrijke gegevens van de huidige pagina verzamelt:

screenshot_toolbarReport.png?a=show "

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.