Discussie gesloten
Pagina 1 van 2 12 LaatsteLaatste
Resultaten: 1 t/m 10 van 16
Overzicht bedankjes1Bedankjes

cd weigerd

Dit is een discussie over cd weigerd in het forum Archief Windows , en maakt deel van de Windows categorie; Nadat ik alles uit de wachtrij heb gehaald besloot mijn computer dat hij geen spellen meer wil openen of opstarten. ...

  1. #1
    Nieuweling
    Geregistreerd
    26 maart 2012
    Berichten
    8

    Standaard cd weigerd

    Nadat ik alles uit de wachtrij heb gehaald besloot mijn computer dat hij geen spellen meer wil openen of opstarten. Niet via deze computer maar ook niet gewoon als ik de cd er in doe. Je ziet wel dat hij denkt en hij geeft ook aan dat er iets gebeurt maar daarna zegt hij dat er iets in de wachtrij staat. Dat heb ik inmiddels verwijderd maar nog wil hij niet opstarten nu zegt hij dat er geen cd in zit. Heb hem al helemaal schoongemaakt gezien hij nogal stoffig was (ook van binnen) Maar nog weigerd hij te reageren.
    Weet iemand hoe ik dit kan terug draaien? want het is gekomen sinds ik wat foto's op een cd heb gezet. En hij gaf eerst ook steeds aan van wachtrij voor cd. Nu niet meer omdat ik het verwijderd heb maar goed hij doet het nog steeds niet.
    Ik heb net ook even 2 andere spellen geprobeerd nu ben ik er zeker van dat het niet aan de cd's liggen want hij doet het met alle cd's. Hij kan ze niet op starten en niet vinden.
    Laatst gewijzigd door wolfje92; 26 maart 2012 om 14:31

  2. #2
    Super Moderator clarkie's schermafbeelding
    Geregistreerd
    11 november 2010
    Berichten
    20.414

    Standaard

    Probeer het op te lossen met het terug zetten van een herstelpunt van voor het probleem.
    Hoe je dat doet lees je hier.

  3. #3
    Nieuweling
    Geregistreerd
    26 maart 2012
    Berichten
    8

    Standaard

    Heb ik al gedaan, maar heeft geen effect gehad.

  4. #4
    Super Moderator clarkie's schermafbeelding
    Geregistreerd
    11 november 2010
    Berichten
    20.414

    Standaard

    Wat bedoel je juist met alles in wachtrij?????

    Herstart anders eens en tokkel direct op de F8 toets zodat je in veilige modus geraakt.
    Kies daar laatst gekende juiste configuratie.

  5. #5
    Nieuweling
    Geregistreerd
    26 maart 2012
    Berichten
    8

    Standaard

    nou ik heb tijdje terug dingen op een cd gezet voornamelijk foto's voor me oma. En nu als ik hem opstarte zij hij dan dat er dingen in de wachtrij voor stonden. Dus heb via verkennen die uit de wachtrij gehaald. want tja... dat was de bedoeling niet.
    Maar goed nu doet hij het helemaal niet meer. Misschien is hij wel offline. Zal even kijken.

  6. #6
    Super Moderator clarkie's schermafbeelding
    Geregistreerd
    11 november 2010
    Berichten
    20.414

    Standaard

    Heb je de cd willen branden via de brand- functie van Windows (klik erop) zelf?
    Ben je zeker dat er geen bestanden meer klaar staan ( in de wachtrij) om gebrand te worden?

  7. #7
    Nieuweling
    Geregistreerd
    26 maart 2012
    Berichten
    8

    Standaard

    hmhm heel zeker staat niks meer in een hij vraagt het ook niet meer om de zoveel tijd. Hij vroeg het het om het half uur ofzo.
    Dat doet hij niet meer en zover ik zie is alles nu weg. Stond behoorlijke rij. Misschien heb ik dubbel gekopieerd...
    Maar goed hij doet nog niks :( baal wel.

  8. #8
    Super Moderator clarkie's schermafbeelding
    Geregistreerd
    11 november 2010
    Berichten
    20.414

    Standaard

    Wat gebeurt er nu als je een cd in je cd brander doet?
    krijg je een foutmelding?

  9. #9
    Nieuweling
    Geregistreerd
    26 maart 2012
    Berichten
    8

    Standaard

    nee dat is het hem dus net. Hij gaat zoemen zoals altijd. Hij maakte altijd al veel lawaai als er een cd in ging.
    Dan zie je dat hij zoekt komt ook cd tekentje bij me muis dan normaal opent hij het scherm van dat ik direct kan opstarten van het spel. Maar dat gebeurt niet. Dan ga ik dus naar deze computer om te zien of de cd wel gepakt word maar het icoontje veranderd ook niet en als ik dan alsnog op de cd klik zegt hij dat er niks is. Ook als ik via de snelkoppeling van spellen wil gaan zegt hij insert cd ofzo. maar die zit er al in O.o dus snap echt niet wat er nou opeens is.

  10. #10
    Super Moderator clarkie's schermafbeelding
    Geregistreerd
    11 november 2010
    Berichten
    20.414

    Standaard

    Probeer eens met deze fixit.(klik erop)

    Klik in de link op het icoon zoals hieronder weergeven.

    Naam: fixit.JPG
Bekeken: 62
Grootte: 11,7 KB

Discussie gesloten
Pagina 1 van 2 12 LaatsteLaatste

Labels voor deze discussie

Regels voor berichten

  • Je mag geen nieuwe discussies starten
  • Je mag niet reageren op berichten
  • Je mag geen bijlagen versturen
  • Je mag niet je berichten bewerken
  •