Discussie gesloten
Pagina 3 van 3 EersteEerste 123
Resultaten: 21 t/m 23 van 23

computer loop soms tijdelijk vast

Dit is een discussie over computer loop soms tijdelijk vast in het forum Archief Windows , en maakt deel van de Windows categorie; Hoe is het nu met de vastlopers? Verwijder Combofix: Start -> Uitvoeren en typ: ComboFix /Uninstall (met spatie voor de ...

  1. #21
    Supervisor kweezie wabbit's schermafbeelding
    Geregistreerd
    16 juli 2007
    Locatie
    Down the Wabbit Hole
    Leeftijd
    56
    Berichten
    24.348

    Standaard

    Hoe is het nu met de vastlopers?

    Verwijder Combofix: Start -> Uitvoeren en typ: ComboFix /Uninstall (met spatie voor de /)
    Dit zal Combofix verwijderen + gerelateerde mappen en bestanden, herstelt de klokinstellingen opnieuw, verbergt de bestandsextensies, gaat verborgen bestanden en systeembestanden terug verbergen en maakt een nieuw herstelpunt.
    Indien aanwezig mag je de map C:\Qoobox manueel verwijderen.

    Maak nog eens een hijackthis logje, ter controle.
    Als je tevreden bent over ons, vertel het dan aan gans de wereld.
    Als je niet tevreden bent, vertel het dan alleen aan ons.


    Bezoek onze VIDEOZONE: info in woord en beeld !

  2. #22
    Lid
    Geregistreerd
    5 februari 2012
    Berichten
    12

    Standaard

    Geachte Kweezie Wabbit,
    Heb inmiddels de laatste handelingen afgewerkt.
    Heb vanmorgen al een spelletje ge klaverjast (helaasverloren) en de computer is daarbij niet vastgelopen. Ook de snelheid van decomputer is groter.
    Mag ik u vanaf deze plaats enorm bedanken voor uwmedewerking, u had al snel door dat het naar mij toe, eenvoudig uitgelegd moestworden, zodoende heb ik het hele proces tot een goed einde kunnen brengen.
    Bijzonder knap dat iemand zoveel tijd besteed aan de(computer)problemen van iemand die hij totaal niet kent.
    Hopelijk mag ik een volgen keer met dit of een andercomputer probleem, weer een beroep op u doen. Nogmaals BEDANKT.
    Mvrgr. Hans.

  3. #23
    Supervisor kweezie wabbit's schermafbeelding
    Geregistreerd
    16 juli 2007
    Locatie
    Down the Wabbit Hole
    Leeftijd
    56
    Berichten
    24.348

    Standaard

    Beste Hans en Joke,

    Wij van PCH doen ons best om de gestelde problemen op te lossen, dat is tenslotte de bedoeling van het forum.
    Wij weten ook dat niet iedereen even veel kennis heeft van computers en daarom leggen wij alles zo eenvoudig mogelijk uit.

    Ik ben blij dat we je konden helpen en de bedankjes van de leden zijn voor ons een motivatie om door te gaan.
    Als je weer een probleem hebt, kom dan gerust nog eens langs en we zullen je opnieuw helpen als we kunnen.


    Er moet wel nog een kleine opruiming gedaan worden en dan zijn we helemaal rond.

    Download CCleaner. (Als je het nog niet hebt)
    Let op bij de installatie.
    Haal beide vinkjes weg bij de vraag over de Chrome browser.
    Installeer het en start CCleaner op.
    Klik in de linkse kolom op “Cleaner”. Klik achtereenvolgens op ‘Analyseren’ en 'Schoonmaken'. Bevestigen met JA of OK
    Klik vervolgens in de linkse kolom op “Register” en klik op ‘Scan naar problemen”. Als er fouten gevonden worden klik je op ”Herstel geselecteerde problemen” en ”OK”. Dan krijg je de vraag om een back-up te maken. Klik op “JA”. Kies dan “Herstel alle geselecteerde fouten”.
    Soms is 1 analyse niet voldoende. Deze procedure mag je herhalen tot de analyse geen fouten meer aangeeft.
    Sluit hierna CCleaner terug af.

    Wil je dit uitgebreid in beeld bekijken, lees dan deze handleiding.

    Het is aangewezen om de bestaande herstelpunten te verwijderen (daar kunnen besmette herstelpunten tussen zitten die je zou kunnen terugzetten) door systeemherstel tijdelijk uit te schakelen.
    Doe dit via Configuratiescherm -> Systeem en Onderhoud -> Systeem -> tabblad "Systeembeveiliging"
    Vinkje weghalen bij de schijf waarvan je de herstelpunten wil verwijderen -> klikken op "toepassen".
    Dan krijg je de schermmelding “Weet u zeker dat u systeemherstel wil uitschakelen”. Klik hier op “Systeemherstel uitschakelen”.
    Herstart de pc en dan zijn alle herstelpunten verwijderd op de aangeduide schijf.
    Zet daarna opnieuw een vinkje bij de harde schijf.
    Maak meteen ook een nieuw herstelpunt, zodat je niet hoeft te wachten op een automatisch herstelpunt van het systeem.

    Als dit gedaan is, mag je dit onderwerp afsluiten door een klik op de knop +Markeer als opgelost.

    Nog veel computerplezier
    Als je tevreden bent over ons, vertel het dan aan gans de wereld.
    Als je niet tevreden bent, vertel het dan alleen aan ons.


    Bezoek onze VIDEOZONE: info in woord en beeld !

Discussie gesloten
Pagina 3 van 3 EersteEerste 123

Soortgelijke discussies

  1. computer loopt weleens tijdelijk vast,
    door hansenjoke in forum Archief Windows
    Reacties: 1
    Laatste bericht: 5 februari 2012, 16:28
  2. [OPGELOST] computer loop vast na het opstarten
    door jacc0 in forum Archief Windows
    Reacties: 15
    Laatste bericht: 31 december 2011, 10:33
  3. PC loop vast
    door martn90 in forum Archief Windows
    Reacties: 1
    Laatste bericht: 3 september 2011, 20:10
  4. [OPGELOST] pc traag internet loop soms vast msn loop vast en sloom
    door Sonic The Hedgehog in forum Archief Bestrijding malware & virussen
    Reacties: 26
    Laatste bericht: 20 april 2010, 15:24
  5. [OPGELOST] laptop loop soms vast
    door maxjuhh3 in forum Archief Andere software
    Reacties: 2
    Laatste bericht: 3 januari 2010, 13:59

Labels voor deze discussie

Regels voor berichten

  • Je mag geen nieuwe discussies starten
  • Je mag niet reageren op berichten
  • Je mag geen bijlagen versturen
  • Je mag niet je berichten bewerken
  •