Beste bezoeker,
Welkom op PC Helpforum!

Ben je op zoek naar GRATIS hulp voor je computerprobleem?

Word vandaag lid, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt je graag verder.
Je kan lid worden als je hier klikt. Meer dan 40.000 leden deden reeds beroep op onze expertise. PC HELPFORUM vzw HELPT JE GRATIS !

Bent u reeds lid, en u ziet dit bericht? Klik dan rechtsbovenaan op inloggen of klik hier indien u uw wachtwoord bent vergeten.

+ Reageren op discussie
Resultaten: 1 t/m 5 van 5

DVD/CD-RW station (D:) werkt niet

Dit is een discussie over DVD/CD-RW station (D:) werkt niet in het forum Archief Windows , en maakt deel van de Windows categorie; DVD/CD-RW station (D:) van mijn laptop werkt niet, leest geen enkele CD ROM of audio CD meer; ik kwam hier ...

  1. #1
    Nieuweling
    Geregistreerd
    18 oktober 2009
    Berichten
    2

    Standaard DVD/CD-RW station (D:) werkt niet

    DVD/CD-RW station (D:) van mijn laptop werkt niet, leest geen enkele CD ROM of audio CD meer; ik kwam hier gisteren achter toen ik een nieuwe printer wilde installeren.
    Als ik bij de eigenschappen voor DVD station kijk (TEAC DW 224 E) wordt er gezegd dat dit apparaat correct werkt, geeft wel het volgende aan:
    CD ROM station
    bestandssysteem: onbekend
    gebruikt: 0 bytes
    beschikbaar: 0 bytes
    capaciteit: 0 bytes
    De probleemoplosser van Toshiba helpt ook niet; iemand enig idee?

  2. #2
    Ervaren Lid stegisoft's schermafbeelding
    Geregistreerd
    20 maart 2009
    Berichten
    26.668

    Standaard

    Welke printer hebt je aangesloten?

  3. #3
    Nieuweling
    Geregistreerd
    18 oktober 2009
    Berichten
    2

    Standaard

    Nog geen, de bedoel is een Canon MP190

    ---------- Post toegevoegd om 16:11 ---------- Vorige post was om 16:06 ----------

    Ik heb inmiddels het D: verwijderd, de computer opnieuw gestart, de computer geeft aan dat nieuwe hardware gevonden is maar het probleem is niet opgelost.

  4. #4
    Ervaren Lid stegisoft's schermafbeelding
    Geregistreerd
    20 maart 2009
    Berichten
    26.668

    Standaard

    Welk type van Laptop hebt je?
    Probeer dit eens:
    http://majorgeeks.com/Windows_XP_Aut...ard_d4403.html
    Laatst gewijzigd door stegisoft; 18 oktober 2009 om 19:51

  5. #5
    Lid
    Geregistreerd
    23 augustus 2009
    Locatie
    Maldegem
    Leeftijd
    44
    Berichten
    323

    Standaard

    Mocht je "easy cd creator" geïnstalleerd hebben op je laptop (of verwijderd) , kun je dit eens proberen ...
    "CD Recording Software Will Cause Windows to Become Unstable" error message when you start Windows XP

    Zo niet , hoor je de cd draaien als je er eentje insteekt , of lijkt de Teac dood ?

    Succes, Kuoi

+ Reageren op discussie

Soortgelijke discussies

  1. [OPGELOST] Cd/DVD station staat niet meer in "Deze computer"
    door nilleke in forum Archief Hardware algemeen
    Reacties: 3
    Laatste bericht: 7 augustus 2009, 20:05
  2. station, aangevraagde, sector, niet
    door Poppedein in forum Archief Andere software
    Reacties: 1
    Laatste bericht: 28 april 2009, 20:42
  3. [OPGELOST] Lokaal Station C niet openen
    door casper in forum Archief Windows
    Reacties: 10
    Laatste bericht: 2 februari 2009, 06:39
  4. [OPGELOST] station "a" niet gereed voor gebruik?
    door robertino in forum Archief Windows
    Reacties: 6
    Laatste bericht: 30 december 2007, 13:43
  5. dvd-station start niet meer automatisch
    door molokoni in forum Archief Hardware algemeen
    Reacties: 3
    Laatste bericht: 27 november 2007, 17:43

Labels voor deze discussie

Regels voor berichten

  • Je mag geen nieuwe discussies starten
  • Je mag niet reageren op berichten
  • Je mag geen bijlagen versturen
  • Je mag niet je berichten bewerken
  •