Discussie gesloten
Pagina 1 van 2 12 LaatsteLaatste
Resultaten: 1 t/m 10 van 11

fabrieksinstellingen terug zetten d.m.v. een recovery

Dit is een discussie over fabrieksinstellingen terug zetten d.m.v. een recovery in het forum Archief Windows , en maakt deel van de Windows categorie; ik heb een vraag, ben in het bezit van een acer aspire 5315 laptop sinds enige tijd probeer ik d.m.v. ...

  1. #1
    Lid
    Geregistreerd
    18 maart 2012
    Locatie
    Heerlen. Z. Limburg
    Berichten
    14

    Standaard fabrieksinstellingen terug zetten d.m.v. een recovery

    ik heb een vraag, ben in het bezit van een acer aspire 5315 laptop sinds enige tijd probeer ik d.m.v. een recovery de fabrieks instelling van dit systeem terug te halen, via Alt + F10 kom ik in het daarvoor bestemde vak, hierbij moet ik een code zetten zodat deze recovery deze instellingen kan terug halen, deze code bestaat uit 6 nullen, doch helaas geeft deze aan dat deze code een foutieve code is, mijn vraag is nu hoe kan ik die fabrieksinstellingen terug halen, heb geen backup cd. B.V.D.

  2. #2
    Ervaren Lid Kurtt's schermafbeelding
    Geregistreerd
    1 juli 2007
    Berichten
    6.407

    Standaard

    Normaal moet u geen code ingeven. Staat in de handleiding dat u een code moet opgeven bij het herstellen naar fabrieksinstellingen? Staat NumLock aan als u de 0 indrukt op het numerieke klavier?

    Hebt u het volgens bladzijde 76 gedaan volgens deze handleiding:
    ftp://ftp.acer-euro.com/notebook/asp...Dut_McAfee.pdf

  3. #3
    Lid
    Geregistreerd
    18 maart 2012
    Locatie
    Heerlen. Z. Limburg
    Berichten
    14

    Standaard

    Die herstel functie doet het niet

  4. #4
    Super Moderator Asus's schermafbeelding
    Geregistreerd
    21 juni 2010
    Berichten
    17.076

    Standaard

    De oplossing voor dit probleem kwam ik hier in een ander topic tegen...de topic-starter postte er een duidelijke handleiding.
    Theory is when you know something, but it doesn't work ... practice is when something works, but you don't know why ...

  5. #5
    Lid
    Geregistreerd
    18 maart 2012
    Locatie
    Heerlen. Z. Limburg
    Berichten
    14

    Standaard

    heb programma gedwonload en ge-installeerd ben met de rechter muisknop op PQservice gaan staan maar heb nergens change to active gezien ) en heb de pc opnieuw opgestart ben in het recovery programma gekomen nochthans krijg ik de melding ......restore failed reason 0xa 0000001, in iedere geval bedankt voor de moeite

  6. #6
    Super Moderator clarkie's schermafbeelding
    Geregistreerd
    11 november 2010
    Berichten
    20.414

    Standaard

    Voer je de recovery uit vanaf de herstelpartitie of via gebrande dvd's?
    Want je kan ook de recovery op dvd branden en vanaf die dvd's een herstelling naar fabrieksinstellingen uitvoeren.
    Als de recovery uitgevoerd wordt via dvd wordt er dan ook naar een code gevraagd?

  7. #7
    Lid
    Geregistreerd
    18 maart 2012
    Locatie
    Heerlen. Z. Limburg
    Berichten
    14

    Standaard

    ik heb helaas geen back up gemaakt moet vanuit he herstelpartitie proberen deze te herstellen helaas werkt de herstel ook niet. en je andere vraag kan ik helaas niet beantwoorden, heb deze pc gekocht met voor ingestelde programma/besturingssysteem

  8. #8
    Super Moderator clarkie's schermafbeelding
    Geregistreerd
    11 november 2010
    Berichten
    20.414

    Standaard

    Als je PC op dit moment nog werkt, is niet zo duidelijk af te leiden uit je bericht, kan je nog altijd die recovery dvd's aanmaken.
    Zie de handleiding uit bericht 2.

  9. #9
    Lid
    Geregistreerd
    18 maart 2012
    Locatie
    Heerlen. Z. Limburg
    Berichten
    14

    Standaard

    mijn pc werkt nog vraag niet hoe, helaas kan ik geen back up maken daar ik niet alle bestanden heb, verder mijn harde schijf een variabele opslag capaciteit laat zien bv, nu staat die op bv 500 mb en over een tijdje bv op 2 gb, en zo gaat het maar door iedere keer een andere opslag capaciteit

  10. #10
    Super Moderator clarkie's schermafbeelding
    Geregistreerd
    11 november 2010
    Berichten
    20.414

    Standaard

    Je moet recovery schijven maken van je verborgen partitie.
    Dus een standaard fabrieksimage, die kan je op dvd's branden. blz 76 van de handleiding.

Discussie gesloten
Pagina 1 van 2 12 LaatsteLaatste

Soortgelijke discussies

  1. [OPGELOST] Computer Fabrieksinstellingen
    door stephanvanderlinden in forum Archief Windows
    Reacties: 4
    Laatste bericht: 17 augustus 2011, 20:15
  2. [OPGELOST] Laptop terug naar fabrieksinstellingen
    door jonasss in forum Archief Windows
    Reacties: 10
    Laatste bericht: 18 april 2011, 15:06
  3. [OPGELOST] pc terug zetten om lan verbinding te gebruiken
    door mojito in forum Archief Internet & Netwerk
    Reacties: 2
    Laatste bericht: 3 april 2011, 20:40
  4. [OPGELOST] pictogramen bureaublad terug zetten
    door dwguido in forum Archief Windows
    Reacties: 0
    Laatste bericht: 5 maart 2011, 14:03
  5. Laptop terug naar fabrieksinstellingen
    door denTony in forum Archief Windows
    Reacties: 35
    Laatste bericht: 29 augustus 2010, 00:06

Labels voor deze discussie

Regels voor berichten

  • Je mag geen nieuwe discussies starten
  • Je mag niet reageren op berichten
  • Je mag geen bijlagen versturen
  • Je mag niet je berichten bewerken
  •