Ga naar inhoud

format c:


Gast maximiliaan

Aanbevolen berichten

Gast maximiliaan

Ik heb Widows XP opnieuw geinstalleerd over de oude versie.Is nu het oude register ook verwijderd of bestaat dat nog ergens.Ik wilde eigelijk een schone versie op de computer hebben door format c: bij de Dos promt in te tikken maar dat lukt niet omdat die via Windows werkt enig idee hoe te handelen.

Maximiliaan:sad

Link naar reactie
Delen op andere sites

Als je Windows XP over een oude Windows XP installeert, wordt er normaal gezien een map WINDOWS.001 of WINDOWS.OLD gemaakt. In die map kan je dan nog aan je documenten. Maar programma's zullen niet meer werken. Die zult u opnieuw moeten installeren.

Start je pc met de Windows xp cd, en kies op een gegeven moment voor "Formatteren". Dan kan je een volledig nieuwe versie installeren. Kies NIET voor "Upgrade", want dan wordt er een 2de Windows XP geinstalleerd, maar dan met een map WINDOWS.001 of WINDOWS.OLD, daar ben je niks mee (je kan in deze map nog aan je documenten dat wel). Je kan dus beter alles erafsmijten en een nieuwe Windows XP installeren, door bij de installatie op "formatteren" te klikken als dat wordt aangeboden en zeker NIET op "upgrade" of "reparatie" ofzo te klikken!!!

aangepast door Kurtt
Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.