Discussie gesloten
Pagina 1 van 2 12 LaatsteLaatste
Resultaten: 1 t/m 10 van 16

Foutmelding

Dit is een discussie over Foutmelding in het forum Archief Windows , en maakt deel van de Windows categorie; Ik krijg sinds 2 dagen de melding kdbsync.exe werkt niet meer na het opstarten van mijn pc. Heeft iemand een ...

  1. #1
    Lid
    Geregistreerd
    11 januari 2012
    Locatie
    Nijmegen
    Berichten
    23

    Standaard Foutmelding

    Ik krijg sinds 2 dagen de melding kdbsync.exe werkt niet meer na het opstarten van mijn pc.
    Heeft iemand een idee waar dit vandaan komt en hoe ik dit kan verhelpen? Systeem herstel werkt ook niet meer.

    M.vr.gr. Hansi

  2. #2
    Super Moderator clarkie's schermafbeelding
    Geregistreerd
    11 november 2010
    Berichten
    20.380

    Standaard

    Heb je een videokaart van AMD, je probleem zou gelinkt kunnen zijn met AMD AVT?
    Kan je ook wat meer info geven over systeemherstel werkt niet meer?

  3. #3
    Lid
    Geregistreerd
    11 januari 2012
    Locatie
    Nijmegen
    Berichten
    23

    Standaard

    Hallo clarkie,

    bedankt voor je reactie, ik heb een ATI Radeon HD 4800 video kaart.
    En systeemherstel werkt al een tijdje niet meer, maar zie er enorm tegenop om alles opnieuw te installeren gezien de progamma`s die ik draai en alles wat in mijn email-progamma zit opgeslagen. anders zou het hoogstwaarschijnlijk met systeemherstel wel op te lossen zijn. Maar als er een andere oplossing is prefereer ik die vandaar mijn vraag.

  4. #4
    Super Moderator clarkie's schermafbeelding
    Geregistreerd
    11 november 2010
    Berichten
    20.380

    Standaard

    Verwijder via start-> configuratiescherm-> programma's en onderdelen de software van je videokaart.
    Herstart dan je PC en herinstalleer vanaf je meegeleverd schijfje.
    Ben je er niet van in je bezit geef dan door of je een laptop of desktop gebruikt en of je de 32 of 64 bit versie van Windows 7 hebt.

  5. #5
    Lid
    Geregistreerd
    11 januari 2012
    Locatie
    Nijmegen
    Berichten
    23

    Standaard

    Ik ben niet in het bezit van een schijfje, en gebruik een desktop 64 bit windows 7

  6. #6
    Super Moderator clarkie's schermafbeelding
    Geregistreerd
    11 november 2010
    Berichten
    20.380

    Standaard

    De download vindt je via deze link.

  7. #7
    Lid
    Geregistreerd
    11 januari 2012
    Locatie
    Nijmegen
    Berichten
    23

    Standaard

    Kan ik deze bestanden branden op een schijfje, dan de software verwijderen van mijn videokaart en dan de pc opnieuw opstarten, heb ik dan nog wel gewoon beeld als de software verwijderd is of word automatisch de nieuwe driver geinstalleerd?

  8. #8
    Super Moderator clarkie's schermafbeelding
    Geregistreerd
    11 november 2010
    Berichten
    20.380

    Standaard

    Je kan de bestanden op een schijfje branden als je dat wil.
    Als je de software verwijderd en de PC herstart blijf je beeld hebben.
    Na het verwijderen en herstarten van de PC dien je enkel te dubbelklikken op het gedownloade bestand en de installatie begint.

  9. #9
    Lid
    Geregistreerd
    11 januari 2012
    Locatie
    Nijmegen
    Berichten
    23

    Standaard

    Nou ik heb alle handelingen uitgevoerd maar het probleem blijft bestaan, krijg dezelfde foutmelding.
    Ik hoop dat je nog een andere suggestie hebt?

  10. #10
    Super Moderator clarkie's schermafbeelding
    Geregistreerd
    11 november 2010
    Berichten
    20.380

    Standaard

    Het gebruik van een herstelpunt maar dat kan/ wil je liever niet.
    Zijn er buiten die foutmelding nog andere problemen?

    Je kan alvast ook onderstaande uitvoeren, maar ik vermoed dat het probleem er niet door opgelost raakt.

    Download CCleaner. (Als je het nog niet hebt)

    Installeer het (Als je niet wil dat Google Chrome op je pc als standaard webbrowser wordt geïnstalleerd, moet je de 2 vinkjes wegdoen !!!) en start CCleaner op. Klik in de linkse kolom op “Cleaner”. Klik achtereenvolgens op ‘Analyseren’ en 'Schoonmaken'.
    Klik vervolgens in de linkse kolom op “Register” en klik op ‘Scan naar problemen”. Als er fouten gevonden worden klik je op ”Herstel geselecteerde problemen” en ”OK”. Dan krijg je de vraag om een back-up te maken. Klik op “JA”. Kies dan “Herstel alle geselecteerde fouten”.
    Soms is 1 analyse niet voldoende. Deze procedure mag je herhalen tot de analyse geen fouten meer aangeeft.
    Sluit hierna CCleaner terug af.

    Wil je dit uitgebreid in beeld bekijken, klik dan hier voor de handleiding.

Discussie gesloten
Pagina 1 van 2 12 LaatsteLaatste

Soortgelijke discussies

  1. foutmelding
    door minoes1965 in forum Archief Windows
    Reacties: 6
    Laatste bericht: 17 juni 2011, 20:39
  2. Foutmelding
    door Stamperken in forum Archief Andere software
    Reacties: 2
    Laatste bericht: 13 januari 2011, 22:46
  3. [OPGELOST] pop-ups en foutmelding
    door vandeneynde.robin in forum Archief Bestrijding malware & virussen
    Reacties: 12
    Laatste bericht: 15 november 2010, 19:07
  4. foutmelding
    door milli in forum Archief Andere software
    Reacties: 1
    Laatste bericht: 17 oktober 2010, 14:15
  5. foutmelding
    door rogerjeannine in forum Archief Windows
    Reacties: 1
    Laatste bericht: 4 februari 2009, 20:59

Labels voor deze discussie

Regels voor berichten

  • Je mag geen nieuwe discussies starten
  • Je mag niet reageren op berichten
  • Je mag geen bijlagen versturen
  • Je mag niet je berichten bewerken
  •