Discussie gesloten
Pagina 1 van 2 12 LaatsteLaatste
Resultaten: 1 t/m 10 van 13
Overzicht bedankjes1Bedankjes

pc kan mijn hardeschijf niet vinden

Dit is een discussie over pc kan mijn hardeschijf niet vinden in het forum Archief Windows , en maakt deel van de Windows categorie; hallo ik ben nieuw op deze site en ik heb een probleem met mijn vista computer ik heb denk ik ...

  1. #1
    Nieuweling
    Geregistreerd
    15 juni 2010
    Berichten
    7

    Standaard pc kan mijn hardeschijf niet vinden

    hallo ik ben nieuw op deze site en ik heb een probleem met mijn vista computer ik heb denk ik mijn pc gereboot alles verwijdert denk ik op mijn harde schijf en alles is weg mijn vista kan niet meer opstarten enzo
    ik probeer die cd van windows installer te instaleeren op mijn pc
    maar dat gaat niet want er is iets mijn mijn harde schijf er staat
    dat de pc mijn harde schijf niet kan vinden maar er staat een
    0 voor die schijf in dat instaleer scherm van windows en
    de pc zegt dat ik mijn hardeschijf moet aanduiden ofzoiets
    in de BIOS van mijn pc ik heb die BIOS gevonden maar ik snap
    er niets van
    als iemand mij kan helpen bedankt :)

    vista pc met windows home premium 750 gb harde schijf enzo :)

  2. #2
    Moderator stegisoft's schermafbeelding
    Geregistreerd
    20 maart 2009
    Berichten
    26.485

    Standaard

    Kan je een foto van maken?

  3. #3
    Nieuweling
    Geregistreerd
    15 juni 2010
    Berichten
    7

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door stegisoft Bekijk bericht
    Kan je een foto van maken?
    ik heb gerpobeert het terug te instaleren windows vista op mijn pc
    ik denk dat het is gellukt maar het beeld op me scherm is groot all die pictogramen
    en mijn pc vraagt voor een RAID controler wat moet ik doen en wat is RAID er staat dat die bij het apperaat is meegeleverd een instalatieschijf ? ik heb ook wat rondkegeeken op me computer en er is een diskete station bijgekoome maar ik heb dat niet op mijn pc en mijn geheuge van mijn lokaal station c is 99.9 gb gewore
    en vroeger was dat hooger dacht ik bedankt om te reageren en help me plz
    Laatst gewijzigd door xs297; 15 juni 2010 om 16:44 Reden: gwn :p

  4. #4
    Ervaren Lid Jean-Pierre's schermafbeelding
    Geregistreerd
    2 juni 2009
    Locatie
    Ergens in West-Vlaanderen
    Berichten
    8.537

    Standaard

    Hebt u meer dan 1 HD in de pc zitten?
    Als dat niet het geval is heb je die raid controller/driver niet nodig.
    Wat die grote iconen betreft dat ligt waarschijnlijk aan het feit dat de vide drivers niet of niet goed zijn geinstalleerd.
    Welke videokaart hebt u er in zitten en hebt u daar een installatie cd/dvd van?

  5. #5
    Nieuweling
    Geregistreerd
    15 juni 2010
    Berichten
    7

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Jean-Pierre Bekijk bericht
    Hebt u meer dan 1 HD in de pc zitten?
    Als dat niet het geval is heb je die raid controller/driver niet nodig.
    Wat die grote iconen betreft dat ligt waarschijnlijk aan het feit dat de vide drivers niet of niet goed zijn geinstalleerd.
    Welke videokaart hebt u er in zitten en hebt u daar een installatie cd/dvd van?
    ik denk dat ik 1 hd in mijn computer heb ik heb wel een paar cd's voor mijn pc maar ik weet niet voorwat die dienen en ik weet niet waar je je videokaart kan zien sorry ;s maar ik ken niet zo veel van pc's bedankt voor te antwoorden :)

    ---------- Post toegevoegd om 16:57 ---------- Vorige post was om 16:48 ----------

    ik heb een paar cd's van msi drivers en ulities en van nero expres 8 en iets met saphite instalation driver cd dient een van deze cd's voor de videokaart ?

  6. #6
    Ervaren Lid Jean-Pierre's schermafbeelding
    Geregistreerd
    2 juni 2009
    Locatie
    Ergens in West-Vlaanderen
    Berichten
    8.537

    Standaard

    Zie afbeelding voor een vb. van een Asus moederbord driver cd.
    Als je zo een cd hebt steek die dan in uw cdrom en installeer alle drivers voor uw moederbord.

    pc kan mijn hardeschijf niet vinden-software-windows-motherboard-installation-cd-p5e

  7. #7
    Nieuweling
    Geregistreerd
    15 juni 2010
    Berichten
    7

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Jean-Pierre Bekijk bericht
    Zie afbeelding voor een vb. van een Asus moederbord driver cd.
    Als je zo een cd hebt steek die dan in uw cdrom en installeer alle drivers voor uw moederbord.

    Klik op de afbeelding voor een grotere versie. 

Naam:  software-windows-motherboard-installation-cd-p5e-v-vm-h-833929.jpg 
Bekeken: 129 
Grootte:  11,5 KB 
ID: 5068
    geen een van de cd's die ik heb lijkt daar op ik zal een paar fotos neeme van de cd's

  8. #8
    Ervaren Lid Jean-Pierre's schermafbeelding
    Geregistreerd
    2 juni 2009
    Locatie
    Ergens in West-Vlaanderen
    Berichten
    8.537

    Standaard

    Hoeft er ook niet op te gelijken,was enkel maar een voorbeeldje hoor.

  9. #9
    Nieuweling
    Geregistreerd
    15 juni 2010
    Berichten
    7

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Jean-Pierre Bekijk bericht
    Hoeft er ook niet op te gelijken,was enkel maar een voorbeeldje hoor.
    ik heb hier wat fotos van de raid en van de cd en van de doos waar alles inzit bedankt voor te helpen :)
    Bijgevoegde miniaturen Bijgevoegde miniaturen pc kan mijn hardeschijf niet vinden-p1000639.jpg   pc kan mijn hardeschijf niet vinden-p1000636.jpg   pc kan mijn hardeschijf niet vinden-p1000638.jpg  

  10. #10
    Ervaren Lid Jean-Pierre's schermafbeelding
    Geregistreerd
    2 juni 2009
    Locatie
    Ergens in West-Vlaanderen
    Berichten
    8.537

    Standaard

    Het is duidelijk een MSI moederbord en de cd die je toont moet je gebruiken om alle moederbord drivers te installeren.
    Steek die in de cdrom drive en volg de aanwijzingen op het scherm.
    Het enige dat we nog zouden moeten weten is het merk en type van de videokaart.
    Voer daarvoor onderstaande uit NA het installeren van de MB drivers.

    Download en installeer Speccy.
    Start het programma en er zal nu een logje gemaakt worden van uw systeem.
    Als dit gereed is selecteer je bovenaan " File - Publish Snapshot " en vervolgens bevestig je die keuze met " Yes ".
    In het venster dat nu opent krijg je een link te zien,copieer nu die link en plak die in uw volgende bericht.
    Laatst gewijzigd door Jean-Pierre; 15 juni 2010 om 17:26
    xs297 gaf dit bericht een bedankje.

Discussie gesloten
Pagina 1 van 2 12 LaatsteLaatste

Soortgelijke discussies

  1. [OPGELOST] kan ie3sh.exe niet vinden
    door robertsmit in forum Archief Bestrijding malware & virussen
    Reacties: 9
    Laatste bericht: 19 mei 2010, 13:04
  2. kan de netwerkprinter op mijn decktop niet vinden
    door wibe in forum Archief Internet & Netwerk
    Reacties: 6
    Laatste bericht: 12 april 2010, 21:38
  3. Pc pakt nieuwe hardeschijf niet.
    door dennis schraa in forum Archief Hardware algemeen
    Reacties: 4
    Laatste bericht: 15 juni 2009, 17:45
  4. niet ,vinden
    door jozef en mary in forum Archief Hardware algemeen
    Reacties: 1
    Laatste bericht: 3 juni 2009, 16:01
  5. heb een hacker IN mijn PC!!Ik wil mijn Wachtwoord NU veranderen,maar weet niet HOE !
    door sconehelenasdream in forum Archief Introductie - stel je even voor ...
    Reacties: 1
    Laatste bericht: 16 maart 2008, 19:33

Labels voor deze discussie

Regels voor berichten

  • Je mag geen nieuwe discussies starten
  • Je mag niet reageren op berichten
  • Je mag geen bijlagen versturen
  • Je mag niet je berichten bewerken
  •