+ Reageren op discussie
Pagina 1 van 2 12 LaatsteLaatste
Resultaten: 1 t/m 10 van 18

pictogrammen bureaublad

Dit is een discussie over pictogrammen bureaublad in het forum Archief Windows , en maakt deel van de Windows categorie; ik heb geprobeerd op mijn bureaublad een programma te openen maar dat lukte niet. toen ik klikte op openen met... ...

  1. #1
    Nieuweling
    Geregistreerd
    28 februari 2010
    Berichten
    8

    Standaard pictogrammen bureaublad

    ik heb geprobeerd op mijn bureaublad een programma te openen maar dat lukte niet. toen ik klikte op openen met... werden plots alle pictogrammen op mijn bureaublad met dat programma geopend. dus nu werken alle pictogrammen op het bureaublad niet meer. wat moet ik doen?

  2. #2
    Lid crashman's schermafbeelding
    Geregistreerd
    10 april 2010
    Locatie
    Scheveningen
    Berichten
    60

    Standaard

    ohh dat is niet erg groot probleem

    u moet bij elk programma openen met.. drukken en dan goed aanpassen

    als het dan met dat probleem gebeurd dan zoek ik effe verder

  3. #3
    Angel_
    Guest

    Standaard

    Dag Elizabett

    Probeer eens met een herstelpunt terug te gaan, naar een ogenblik dat je het probleem nog niet had.

  4. #4
    Nieuweling
    Geregistreerd
    28 februari 2010
    Berichten
    8

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door crashman Bekijk bericht
    ohh dat is niet erg groot probleem

    u moet bij elk programma openen met.. drukken en dan goed aanpassen

    als het dan met dat probleem gebeurd dan zoek ik effe verder
    maar als ik dat doe, veranderen alle pictogrammen weer in het programma waarmee ik wil openen

    ---------- Post toegevoegd om 13:09 ---------- Vorige post was om 13:08 ----------

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Angel_ Bekijk bericht
    Dag Elizabett

    Probeer eens met een herstelpunt terug te gaan, naar een ogenblik dat je het probleem nog niet had.
    dat heb ik al geprobeerd, maar systeemherstel lukt niet, van geen enkel herstelpunt

  5. #5
    Super Moderator stegisoft's schermafbeelding
    Geregistreerd
    20 maart 2009
    Berichten
    26.988

    Standaard

    Start uw computer op in veilig modus door op F8 te tokkelen.
    Zoek het bestand Iconcache.db en verwijdert het.
    Start de computer weer op en windows zal het opnieuw maken.

    Het bestand is wel een verborgen bestand.

  6. #6
    Nieuweling
    Geregistreerd
    28 februari 2010
    Berichten
    8

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door stegisoft Bekijk bericht
    Start uw computer op in veilig modus door op F8 te tokkelen.
    Zoek het bestand Iconcache.db en verwijdert het.
    Start de computer weer op en windows zal het opnieuw maken.

    Het bestand is wel een verborgen bestand.
    ik heb dat geprobeerd. ik heb iconcache.db gezocht en proberen te verwijderen, maar het is niet gelukt. het begon heel lang te laden maar het bestand verdween niet uit de lijst. toen ik de computer heropstartte zag ik dat het probleem niet opgelost was. heb ik iets verkeerd gedaan?

  7. #7
    Nieuweling
    Geregistreerd
    28 februari 2010
    Berichten
    8

    Standaard

    ik heb het nog eens geprobeerd en het bestand toch kunnen verwijderen, maar nu is het opnieuw gemaakt en het probleem is er nog altijd.

  8. #8
    Super Moderator stegisoft's schermafbeelding
    Geregistreerd
    20 maart 2009
    Berichten
    26.988

    Standaard

    Als je met de rechtermuisknop op eigenschappen van pictogram klikken staat er overal dezelfde doel

  9. #9
    Nieuweling
    Geregistreerd
    28 februari 2010
    Berichten
    8

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door stegisoft Bekijk bericht
    Als je met de rechtermuisknop op eigenschappen van pictogram klikken staat er overal dezelfde doel
    nee, nergens.

  10. #10
    Super Moderator stegisoft's schermafbeelding
    Geregistreerd
    20 maart 2009
    Berichten
    26.988

    Standaard

    Je bedoeld toch dat er niks staat zoals de afbeelding
    Bijgevoegde miniaturen Bijgevoegde miniaturen pictogrammen bureaublad-pictdoel.jpg  

+ Reageren op discussie
Pagina 1 van 2 12 LaatsteLaatste

Soortgelijke discussies

  1. Pictogrammen
    door sjnd in forum Archief Windows
    Reacties: 2
    Laatste bericht: 4 februari 2010, 14:49
  2. [OPGELOST] taakbalk en pictogrammen op bureaublad verdwenen
    door pjverdonk in forum Archief Windows
    Reacties: 23
    Laatste bericht: 26 januari 2010, 22:23
  3. [OPGELOST] Geen startbalk en pictogrammen op bureaublad
    door Drienn_ in forum Archief Windows
    Reacties: 46
    Laatste bericht: 14 april 2009, 22:18
  4. Pictogrammen
    door LauwereysM in forum Archief Windows
    Reacties: 3
    Laatste bericht: 16 januari 2009, 18:18

Labels voor deze discussie

Regels voor berichten

  • Je mag geen nieuwe discussies starten
  • Je mag niet reageren op berichten
  • Je mag geen bijlagen versturen
  • Je mag niet je berichten bewerken
  •