Discussie gesloten
Pagina 1 van 2 12 LaatsteLaatste
Resultaten: 1 t/m 10 van 18

Soluto

Dit is een discussie over Soluto in het forum Archief Windows , en maakt deel van de Windows categorie; Hey, ik heb soluto ge´nstalleerd en ik heb het per ongeluk verwijderd, maar bij Revo uninstaller staat het nog altijd ...

  1. #1
    Lid
    Geregistreerd
    5 januari 2011
    Berichten
    214

    Standaard Soluto

    Hey,

    ik heb soluto ge´nstalleerd en ik heb het per ongeluk verwijderd, maar bij Revo uninstaller staat het nog altijd ge´stalleerd en ik vind het nergens en ik heb ook geprobeerd om het opnieuw te installeren, maar dat lukt ook niet. Hij geeft een melding dat ik eerst de oude versie moet verwijderen. Kan iemand helpen.

    MVG,
    computerboy

  2. #2
    Super Moderator clarkie's schermafbeelding
    Geregistreerd
    11 november 2010
    Berichten
    20.386

    Standaard

    Kan je het via Revo uninstaller verwijderen?
    Probeer dat.

    Doe ook zeker het volgende:

    Download CCleaner. (Als je het nog niet hebt)

    Installeer het en start CCleaner op. Klik in de linkse kolom op “Cleaner”. Klik achtereenvolgens op ‘Analyseren’ en 'Schoonmaken'.
    Klik vervolgens in de linkse kolom op “Register” en klik op ‘Scan naar problemen”. Als er fouten gevonden worden klik je op ”Herstel geselecteerde problemen” en ”OK”. Dan krijg je de vraag om een back-up te maken. Klik op “JA”. Kies dan “Herstel alle geselecteerde fouten”.
    Soms is 1 analyse niet voldoende. Deze procedure mag je herhalen tot de analyse geen fouten meer aangeeft.
    Sluit hierna CCleaner terug af.


    Wil je dit uitgebreid in beeld bekijken, klik dan hier voor de handleiding.

    Lukt dat ook niet probeer dan een herstelpunt terug te zetten van juist voor dat je soluto verwijderd hebt.
    Is je probleem opgelost? Klik dan op de knop "markeer als opgelost" !

    Tips over Windows 8 vind je hier (klik erop).

    Maak regelmatig een systeemback-up van de Windows-partitie !!!

  3. #3
    Lid
    Geregistreerd
    5 januari 2011
    Berichten
    214

    Standaard

    Ik heb het gedaan, maar het lukt nog altijd niet.

    Hij geeft als melding:
    There is a problem with this Windows Installer package.
    A script required for this instal to complete could not be run.
    Contact your support personnel or package vendor.

  4. #4
    Super Moderator clarkie's schermafbeelding
    Geregistreerd
    11 november 2010
    Berichten
    20.386

    Standaard

    Heb je ook het terugzetten van een herstelpunt uitgevoerd zoal gevraagd in bericht 2?
    Is je probleem opgelost? Klik dan op de knop "markeer als opgelost" !

    Tips over Windows 8 vind je hier (klik erop).

    Maak regelmatig een systeemback-up van de Windows-partitie !!!

  5. #5
    Lid
    Geregistreerd
    5 januari 2011
    Berichten
    214

    Standaard

    ja, dat heb ik gedaan

  6. #6
    Super Moderator Asus's schermafbeelding
    Geregistreerd
    21 juni 2010
    Berichten
    16.991

    Standaard

    En, wat was het resultaat ?
    Theory is when you know something, but it doesn't work ... practice is when something works, but you don't know why ...

  7. #7
    Lid
    Geregistreerd
    5 januari 2011
    Berichten
    214

    Standaard

    ik kan het nog steeds niet verwijderen of opnieuw installeren

  8. #8
    Super Moderator clarkie's schermafbeelding
    Geregistreerd
    11 november 2010
    Berichten
    20.386

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door clarkie Bekijk bericht
    Heb je ook het terugzetten van een herstelpunt uitgevoerd zoal gevraagd in bericht 2?
    Op deze vraag hebben we graag antwoord.
    Is je probleem opgelost? Klik dan op de knop "markeer als opgelost" !

    Tips over Windows 8 vind je hier (klik erop).

    Maak regelmatig een systeemback-up van de Windows-partitie !!!

  9. #9
    Lid
    Geregistreerd
    5 januari 2011
    Berichten
    214

    Standaard

    hoe moet dat?

  10. #10
    Super Moderator clarkie's schermafbeelding
    Geregistreerd
    11 november 2010
    Berichten
    20.386

    Standaard

    Hoe zet ik een herstelpunt terug in XP? (klik erop, het is een link)

    Wil je meer weten hoe je links kan openen, en zelf eentje plaatsen lees dan deze handleiding. (klik erop)
    Is je probleem opgelost? Klik dan op de knop "markeer als opgelost" !

    Tips over Windows 8 vind je hier (klik erop).

    Maak regelmatig een systeemback-up van de Windows-partitie !!!

Discussie gesloten
Pagina 1 van 2 12 LaatsteLaatste

Soortgelijke discussies

  1. Soluto
    door Dasle in forum Archief Andere software
    Reacties: 13
    Laatste bericht: 2 december 2012, 19:30

Labels voor deze discussie

Regels voor berichten

  • Je mag geen nieuwe discussies starten
  • Je mag niet reageren op berichten
  • Je mag geen bijlagen versturen
  • Je mag niet je berichten bewerken
  •