Discussie gesloten
Pagina 1 van 2 12 LaatsteLaatste
Resultaten: 1 t/m 10 van 11
Overzicht bedankjes1Bedankjes

Stuurprogramma voor grafische kaart installeren?

Dit is een discussie over Stuurprogramma voor grafische kaart installeren? in het forum Archief Windows , en maakt deel van de Windows categorie; Ik krijg elke keer een pop up, ik weet niet wat ze met onderstaande zin bedoelen. Wie kan mij helpen ...

  1. #1
    Lid
    Geregistreerd
    6 januari 2012
    Berichten
    35

    Standaard Stuurprogramma voor grafische kaart installeren?

    Ik krijg elke keer een pop up, ik weet niet wat ze met onderstaande zin bedoelen.

    Wie kan mij helpen wat ik nu moet doen?



    Er is geen stuurprogramma voor de AMD grafische kaart geinstalleerd of het AMD stuurprogramma werkt niet goed.

    Installeer het AMD stuurprogramma dat bij de AMD hardware hoort.

  2. #2
    Ervaren Lid Jean-Pierre's schermafbeelding
    Geregistreerd
    2 juni 2009
    Locatie
    Ergens in West-Vlaanderen
    Berichten
    8.537

    Standaard

    Dat betekent dat je grafische kaart driver niet is geinstalleerd of beschadigd.
    Voer onderstaande eens even uit?

    Download en installeer Speccy.
    Tijdens de installatie heb je nu de mogelijkheid om Nederlands als taal te selecteren.



    Als je niet wil dat Google Chrome op je pc als standaard webbrowser wordt geïnstalleerd, moet je de 2 vinkjes wegdoen !!!

    Start nu het programma en er zal een overzicht gemaakt worden van je hardware.
    Als dit gereed is selecteer je bovenaan " Bestand - Publiceer Snapshot " en vervolgens bevestig je die keuze met " Ja ".
    In het venster dat nu opent krijg je een link te zien, kopieer nu die link en plak die in je volgende bericht.

    Wil je in woord en beeld zien hoe je een logje van Speccy maakt en plaatst kun je dat Hier lezen.
    Ook Dit (KLIK) filmpje laat zien hoe je een Speccy-logje kan plakken in je antwoord.
    Dasle gaf dit bericht een bedankje.

  3. #3
    Lid
    Geregistreerd
    6 januari 2012
    Berichten
    35

    Standaard

    Ik snap het niet goed, als ik op naar klembord kopieren druk gebeurd er vervolgens niets, waar moet ik dat dan plakken? of wat moet ik dan doen?

  4. #4
    Ervaren Lid Jean-Pierre's schermafbeelding
    Geregistreerd
    2 juni 2009
    Locatie
    Ergens in West-Vlaanderen
    Berichten
    8.537

    Standaard

    Je moet die niet naar klembord kopiëren hoor,je klik met je rechtermuisknop op de link en selecteer daar kopiëren.
    Vervolgens klik je in het venster waar je je bericht typed hier in je topic met je rechtermuisknop en selecteer nu plakken.
    Dan krijg je onderstaande als voorbeeld.

    http://speccy.piriform.com/results/p...xXieefagbgmfE8

  5. #5
    Lid
    Geregistreerd
    6 januari 2012
    Berichten
    35

    Standaard

    ik heb het gekopieerd in mijn adresbalk en dan krijg ik een pagina die je zei, maar wat moet ik nu doen, wat heeft dat te maken met mijn stuurprogramma? werkt nu mijn stuurprogramma weer goed?

  6. #6
    Ervaren Lid Jean-Pierre's schermafbeelding
    Geregistreerd
    2 juni 2009
    Locatie
    Ergens in West-Vlaanderen
    Berichten
    8.537

    Standaard

    Het is die link dat je HIER in je topic moet plaatsen en niet in je eigen taakbalk van je browser.
    Aan de hand van de gegevens die we dan te zien krijgen kunnen we je driver gaan opzoeken en je op die mannier verder helpen.
    De link in mijn post nr 4 is mijn speccy logje dit puur als voorbeeld.

  7. #7
    Lid
    Geregistreerd
    6 januari 2012
    Berichten
    35

  8. #8
    Ervaren Lid Jean-Pierre's schermafbeelding
    Geregistreerd
    2 juni 2009
    Locatie
    Ergens in West-Vlaanderen
    Berichten
    8.537

    Standaard

    Dat is wat we moesten hebben.
    Hier vind je de driver,download deze en installeer die.
    Herstart na die actie je pc en kijk dan of dit het probleem oplost.

  9. #9
    Lid
    Geregistreerd
    6 januari 2012
    Berichten
    35

    Standaard

    Het programma downloaden is geslaagd.

    De popup dat er iets mis is met mijn stuurprogramma krijg ik tot nu toe niet meer, Maar..

    Na het downloaden, kon ik het logboek aanklikken en daarin stond onderstaand bericht.

    Pakketten voor installatie geslaagd

    AMD Beeldschermstuurprogramma mislukt

    HDMI DP geluidsstuurprogramma mislukt.

    Ik weet niet wat dat betekend, ik heb nog wel geluid en goed beeld.

    Welke problemen kan ik krijgen als mijn stuurprogramma voor de AMD grafische kaart niet goed werkt?

  10. #10
    Ervaren Lid Jean-Pierre's schermafbeelding
    Geregistreerd
    2 juni 2009
    Locatie
    Ergens in West-Vlaanderen
    Berichten
    8.537

    Standaard

    Ok dan gaan we eens trachten de drivers eerst te verwijderen en dan herinstalleren.
    Ga naar Start-Configuratiescher-Systeem en beveiliging-Systeem , klik in de linker kolom op Apparaatbeheer.
    Open het tabje Beeldschermadapters door op het pijltje te klikken dat ervoor staat.
    Rechtsklik nu op de ATI Radeon HD 5450 en selecteer Verwijderen,bevestig deze keuze.
    Herstart je pc en installeer vervolgens de zo net gedownloade driver.
    Lost dat het probleem op?

Discussie gesloten
Pagina 1 van 2 12 LaatsteLaatste

Soortgelijke discussies

  1. Problemen naar installeren nieuwe grafische kaart
    door Bubalooza in forum Archief Hardware algemeen
    Reacties: 11
    Laatste bericht: 28 juli 2012, 21:53
  2. [OPGELOST] grafische stuurprogramma incompatibel? Kan hierdoor spel niet installeren
    door Housten44 in forum Archief Windows
    Reacties: 3
    Laatste bericht: 6 maart 2012, 19:32
  3. grafische kaart installeren help!!!!
    door kepeke in forum Archief Multimedia
    Reacties: 6
    Laatste bericht: 25 maart 2010, 19:10
  4. Problemen bij installeren nieuwe grafische kaart op dell Studio XPS
    door roelgeu in forum Archief Hardware algemeen
    Reacties: 16
    Laatste bericht: 7 januari 2010, 12:25
  5. Grafische Kaart voor laptop
    door Sam Buru in forum Archief Aan- en verkoopadvies
    Reacties: 2
    Laatste bericht: 1 december 2009, 18:52

Labels voor deze discussie

Regels voor berichten

  • Je mag geen nieuwe discussies starten
  • Je mag niet reageren op berichten
  • Je mag geen bijlagen versturen
  • Je mag niet je berichten bewerken
  •