+ Reageren op discussie
Resultaten: 1 t/m 9 van 9

systeemherstel werkt niet

Dit is een discussie over systeemherstel werkt niet in het forum Archief Windows , en maakt deel van de Windows categorie; Hallo, ik heb al van alles geprobeerd om systeemherstel werkend te krijgen. Dit lukt me dus totaal niet. Systeemherstelpunten kan ...

  1. #1
    Lid
    Geregistreerd
    24 april 2012
    Berichten
    97

    Standaard systeemherstel werkt niet

    Hallo,
    ik heb al van alles geprobeerd om systeemherstel werkend te krijgen. Dit lukt me dus totaal niet. Systeemherstelpunten kan ik wel aanmaken, na systeemherstel krijg ik de errorcode: 0x800700005
    Norton heb ik ook al uitgeschakeld (Norton product tamper protection)
    Wie weet raad?

    Alvast bedankt,

    Alain

  2. #2
    Super Moderator Jion's schermafbeelding
    Geregistreerd
    12 maart 2012
    Locatie
    127.0.0.1
    Berichten
    3.766

    Standaard

    Dag Alain,

    Welkom op PCH!

    Probeer je systeemherstel uit te voeren in veilige modus.
    Heb je dat al geprobeert?
    Vraag opgelost ? Druk dan op de knop "Markeer als OPGELOST".
    Mocht u ons willen steunen bij ons "vrijwilligerswerk" op PC Helpforum, dan kan u steeds een donatie overwegen. Alles hierover kan u vinden op deze pagina.

  3. #3
    Lid
    Geregistreerd
    24 april 2012
    Berichten
    97

    Standaard

    Dag Jion, ja, ook in veilige modus geprobeerd, zelfde foutmelding

  4. #4
    Super Moderator Jion's schermafbeelding
    Geregistreerd
    12 maart 2012
    Locatie
    127.0.0.1
    Berichten
    3.766

    Standaard

    'k Heb ondertussen wat opzoekwerk verricht en blijkbaar (Volgens Microsoft) is de tamper protection uitschakelen vaak niet voldoende en zou je Norton volledig moeten verwijderen...

    Een betere oplossing lijkt me dan om via een systeemherstelschijf te werken.
    Hoe je deze aanmaakt kan je hier terugvinden: Een schijf voor systeemherstel maken
    Hoe je het systeemherstel via die schijf uitvoert vind je hier terug: Welke opties voor systeemherstel zijn beschikbaar in Windows 7?
    Vraag opgelost ? Druk dan op de knop "Markeer als OPGELOST".
    Mocht u ons willen steunen bij ons "vrijwilligerswerk" op PC Helpforum, dan kan u steeds een donatie overwegen. Alles hierover kan u vinden op deze pagina.

  5. #5
    Ervaren Lid Kurtt's schermafbeelding
    Geregistreerd
    1 juli 2007
    Berichten
    6.406

    Standaard

    Deze dingen kan je ook eens proberen: (doe dit enkel als je herstelpunten verwijderd mogen worden)

    - verwijder alle herstelpunten:
    Ga naar het startmenu en typ sysdm.cpl
    Ga dan naar het tabje Systeembeveiliging
    Kies de juiste schijf (C:) bij "beveiligingsinstellingen"
    Klik dan op de knop Configureren...
    Zet een rondje bij "Systeembeveiliging uitschakelen".
    Nu worden de herstelpunten verwijderd.

    Herstart de pc en test uit of systeemherstel terug werkt, zoniet probeer je onderstaande:

    - zet UAC (user account control) uit:
    Ga naar het startmenu en typ uac en druk op enter
    Zet het balkje helemaal naar onder. "Nooit een melding weergeven".

    Herstart de pc en t est uit of systeemherstel terug werkt.

    - Als het nog niet werkt, kan je Norton helemaal van de pc verwijderen, dan zie je of Norton de oorzaak is of niet

    - Als dat ook niet werkt, kan je gebruik maken van een zelfgemaakte systeemherstelschijf zoals in bericht 4 wordt aangeraden. Op die manier zitten er geen programma's in de weg.
    Laatst gewijzigd door Kurtt; 21 juni 2012 om 09:40

  6. #6
    Lid
    Geregistreerd
    24 april 2012
    Berichten
    97

    Standaard

    hoy, ik heb Norton verwijderd, systeemherstel geprobeerd, zonder resultaat.
    @ Kurtt: morgen probeer ik jouw oplossing,

    alvast bedankt aan allen voor de hulp,

    mvg,

    Alain

  7. #7
    Lid
    Geregistreerd
    24 april 2012
    Berichten
    97

    Standaard

    hoy Kurtt, heb het geprobeerd metsysdm.cpl, geen resultaat, het eigenaardige is dat er 2 heerdere herstelpunten blijven bestaan,n helaas zonder resultaat.
    Wat bedoel je met de 2de oplossing, UAC, is dit een geldig commando? (in "uitvoeren"),

    mvg,

    Alain

  8. #8
    Ervaren Lid Kurtt's schermafbeelding
    Geregistreerd
    1 juli 2007
    Berichten
    6.406

    Standaard

    Als je op het startmenu klikt, heb je direct onderaan een zoekvenster. Daar moet je uac intikken.

  9. #9
    Lid
    Geregistreerd
    24 april 2012
    Berichten
    97

    Standaard

    Hallo,

    sorry voor de vertraging, ik heb UAC geprobeerd, blijkbaar is dit geen geldig commando

+ Reageren op discussie

Soortgelijke discussies

  1. Systeemherstel werkt niet meer
    door RenateB in forum Archief Windows
    Reacties: 16
    Laatste bericht: 2 juli 2012, 11:35
  2. systeemherstel werkt niet meer.
    door dindo in forum Archief Windows
    Reacties: 4
    Laatste bericht: 17 maart 2011, 20:42
  3. Systeemherstel werkt niet meer
    door Marco49 in forum Archief Windows
    Reacties: 10
    Laatste bericht: 9 juli 2010, 19:26
  4. systeemherstel werkt niet
    door akebono in forum Archief Windows
    Reacties: 1
    Laatste bericht: 8 december 2008, 10:41
  5. Systeemherstel werkt niet meer
    door boutek in forum Archief Windows
    Reacties: 13
    Laatste bericht: 28 december 2007, 10:51

Labels voor deze discussie

Regels voor berichten

  • Je mag geen nieuwe discussies starten
  • Je mag niet reageren op berichten
  • Je mag geen bijlagen versturen
  • Je mag niet je berichten bewerken
  •