Discussie gesloten
Resultaten: 1 t/m 8 van 8

Windows en Pinacle zien DVD brander niet meer.

Dit is een discussie over Windows en Pinacle zien DVD brander niet meer. in het forum Archief Windows , en maakt deel van de Windows categorie; Wilde net in Pinacle een dvd branden, alleen de brander word niet meer gezien. In Windows in de lijst met ...

  1. #1
    Lid
    Geregistreerd
    5 oktober 2009
    Locatie
    Kroon van Zeeland
    Berichten
    185

    Standaard Windows en Pinacle zien DVD brander niet meer.

    Wilde net in Pinacle een dvd branden, alleen de brander word niet meer gezien. In Windows in de lijst met drives, hd, floppy en DVD drives komen deze laatste niet meer voor.

    Pc opnieuw opgestrart, in bios zie ik ze nog

    in het overzicht van hardware komen ze ook niet voor en ook bij zoeken naar nieuwe hardware worden ze niet gevonden. (heb al jaren twee branders in pc)

    Wie helpt????

  2. #2
    Lid
    Geregistreerd
    21 juli 2008
    Berichten
    251

    Standaard

    Ga naar Configuratiescherm, Apparaatbeheer en delete de twee DVD drives (selecteren en op DELETE toets drukken).

    Start vervolgens de pc opnieuw op, de drives worden normaal automatisch door Windows herkend.

    Joke

    Edit: Sorry, je ziet in Apparaatbeheer geen DVD drives?
    De kast open maken en de drives afkloppelen en zo de pc opstarten. Nu ben je zeker dat ook Windows weet dat er geen DVD/CD drives in je pc zitten. Dan de pc uitzetten en de kast opennen. De drives terug aankoppelen en de pc opnieuw opstarten.
    Laatst gewijzigd door joke; 19 april 2010 om 22:06

  3. #3
    Lid
    Geregistreerd
    5 oktober 2009
    Locatie
    Kroon van Zeeland
    Berichten
    185

    Standaard

    Ben een beetje te voorbarig geweest. het herstarten heb ik niet gedaan.
    Uit nijd, of is het neit, heb ik Pinacle verwijderd en toen waren de drives weer te zien en te gebruiken. Film is inmiddels gebrand en het werkt

    Ga als ik tijd heb Pinacle weer installeren en het op bovenstaande manier proberen.

    Zal de vraag nog bij multimedia stellen misschien zijn er meer mensen met het probleem

  4. #4
    Moderator stegisoft's schermafbeelding
    Geregistreerd
    20 maart 2009
    Berichten
    26.721

    Standaard

    Het zou te maken hebben met Upper en Lower filters.
    Voer onderstaande eens uit en kijk dan eens of het probleem is opgelost.
    1. Klik op Start en klik op Uitvoeren.
    2. Typ regedit in het vak Openen en klik op OK.
    3. Klik op de volgende registersubsleutel:
    HKEY_LOCAL_MACHINE/System/CurrentControlSet/Control/Class/{4d36e965-e325-11ce-bfc1-08002be10318}
    4. Open het menu Bestand en klik op Exporteren.
    5. Typ opgeslagensleutel in het vak Bestandsnaam en klik op Opslaan.
    6. Klik op Upperfilters bij het gegevenstype REG_MULTI_SZ en klik in het menu Bewerken op Verwijderen. Wanneer wordt gevraagd de opdracht te bevestigen, klikt u op Ja.
    7. Klik op LowerFilters bij het gegevenstype REG_MULTI_SZ en klik in het menu Bewerken op Verwijderen. Wanneer wordt gevraagd de opdracht te bevestigen, klikt u op Ja.
    8. Sluit de Register-editor af en start de computer opnieuw op.

  5. #5
    Lid
    Geregistreerd
    5 oktober 2009
    Locatie
    Kroon van Zeeland
    Berichten
    185

    Standaard

    Patch 10.8 64 bits Vistaversie geinstalleerd en alles werk naar behoren.

    Dank aan allen voor de suggesties.

  6. #6
    Moderator stegisoft's schermafbeelding
    Geregistreerd
    20 maart 2009
    Berichten
    26.721

    Standaard

    Dan kan je op knopje Opgelost klikken.

  7. #7
    Lid
    Geregistreerd
    5 oktober 2009
    Locatie
    Kroon van Zeeland
    Berichten
    185

    Standaard Branden werkt niet vanuit Pinnacle

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Qompaqniet Bekijk bericht
    Patch 10.8 64 bits Vistaversie geinstalleerd en alles werk naar behoren.

    Dank aan allen voor de suggesties.
    Het werkt toch niet helemaal.
    Branders werken onder windows, dit is geen probleem.
    Echter van uit Pinnacle is niet te branden.
    Heb beide branders los gehad, en weer geinstalleerd, dit zonder resultaat.

  8. #8
    Moderator stegisoft's schermafbeelding
    Geregistreerd
    20 maart 2009
    Berichten
    26.721

    Standaard

    Installeert Pinnacle opnieuw.
    Mogelijk hebt de mogelijkheid om te repareren.

Discussie gesloten

Soortgelijke discussies

  1. [OPGELOST] brander doet helemaal niets meer
    door delange1961 in forum Archief Hardware algemeen
    Reacties: 6
    Laatste bericht: 5 april 2010, 03:04
  2. Pinacle Studio 12
    door Daniel007 in forum Archief Multimedia
    Reacties: 1
    Laatste bericht: 9 februari 2010, 20:02
  3. DVD brander wordt niet meer herkend.
    door Soulfly in forum Archief Hardware algemeen
    Reacties: 5
    Laatste bericht: 7 januari 2010, 19:51
  4. ik kan de webcam van myn contactspersoon niet zien
    door kassedief in forum Archief Internet & Netwerk
    Reacties: 1
    Laatste bericht: 20 november 2009, 09:02
  5. cd brander werkt nieet meer
    door hbauduin in forum Archief Hardware algemeen
    Reacties: 1
    Laatste bericht: 22 januari 2008, 12:09

Labels voor deze discussie

Regels voor berichten

  • Je mag geen nieuwe discussies starten
  • Je mag niet reageren op berichten
  • Je mag geen bijlagen versturen
  • Je mag niet je berichten bewerken
  •