Beste bezoeker,
Welkom op PC Helpforum!

Ben je op zoek naar GRATIS hulp voor je computerprobleem?

Word vandaag lid, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt je graag verder.
Je kan lid worden als je hier klikt. Meer dan 40.000 leden deden reeds beroep op onze expertise. PC HELPFORUM vzw HELPT JE GRATIS !

Bent u reeds lid, en u ziet dit bericht? Klik dan rechtsbovenaan op inloggen of klik hier indien u uw wachtwoord bent vergeten.

+ Reageren op discussie
Pagina 1 van 2 12 LaatsteLaatste
Resultaten: 1 t/m 10 van 17

Word Starter 2010 reageert niet

Dit is een discussie over Word Starter 2010 reageert niet in het forum Archief Microsoft Office , en maakt deel van de Microsoft Office categorie; Ik heb mijn laptop nu ongeveer een half jaar en ik heb een maand geleden Word Starter 2010 geinstalleerd. Alles ...

  1. #1
    Nieuweling
    Geregistreerd
    18 oktober 2011
    Berichten
    6

    Standaard Word Starter 2010 reageert niet

    Ik heb mijn laptop nu ongeveer een half jaar en ik heb een maand geleden Word Starter 2010 geinstalleerd. Alles werkte prima maar sinds vorige week begon het telkens vast te lopen wanneer ik een document open en het wil bewerken. Als ik een nieuw leeg document begin zijn er geen problemen.
    Er komt altijd op mijn taakbalk dat Microsoft Office een vereiste functie aan het downloaden is waardoor het mogelijk niet reageert, maar na een tijd stopt dat downloaden en dan werkt Word nog steeds niet. Via taakbeheer kan ik Word sluiten maar anders niet. Als er iemand weet hoe ik dit kan oplossen laat het me dan aub weten!

    Daan
    Laatst gewijzigd door daan_; 18 oktober 2011 om 11:58

  2. #2
    Super Moderator clarkie's schermafbeelding
    Geregistreerd
    11 november 2010
    Berichten
    18.932

    Standaard

    Betreft het hier het pakket Office starter 2010?
    Office starter heeft beperkte functies.
    Die documenten die je opent zijn die gemaakt met een andere versie?
    Met meer functies dus?
    Het zou kunnen dat het daardoor misloopt.
    Is je probleem opgelost? Klik dan op de knop "markeer als opgelost" !

    Tips over Windows 8 vind je hier (klik erop).

    Maak regelmatig een systeemback-up van de Windows-partitie !!!

  3. #3
    Nieuweling
    Geregistreerd
    18 oktober 2011
    Berichten
    6

    Standaard

    Nee die documenten zijn gemaakt met de Starter versie zelf.

  4. #4
    Super Moderator clarkie's schermafbeelding
    Geregistreerd
    11 november 2010
    Berichten
    18.932

    Standaard

    Zet een herstelpunt (klik erop) terug van juist voor het probleem.
    Is je probleem opgelost? Klik dan op de knop "markeer als opgelost" !

    Tips over Windows 8 vind je hier (klik erop).

    Maak regelmatig een systeemback-up van de Windows-partitie !!!

  5. #5
    Nieuweling
    Geregistreerd
    18 oktober 2011
    Berichten
    6

    Standaard

    Ik wist niet dat dat ging, zal morgen is proberen.

  6. #6
    Super Moderator clarkie's schermafbeelding
    Geregistreerd
    11 november 2010
    Berichten
    18.932

    Standaard

    Laat het resultaat maar weten.
    Is je probleem opgelost? Klik dan op de knop "markeer als opgelost" !

    Tips over Windows 8 vind je hier (klik erop).

    Maak regelmatig een systeemback-up van de Windows-partitie !!!

  7. #7
    Asus
    Guest

    Standaard

    Eén ding begrijp ik hier niet meteen...Office Starter 2010 staat zowiezo voorgeïnstalleerd op een merk-pc of laptop...

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door daan_ Bekijk bericht
    Ik heb mijn laptop nu ongeveer een half jaar en ik heb een maand geleden Word Starter 2010 geinstalleerd.

  8. #8
    Nieuweling
    Geregistreerd
    18 oktober 2011
    Berichten
    6

    Standaard

    Ja dat kan ook. Maar ik heb het daarvoor nooit gezien of gebruikt. Ik dacht dat het er als installatie opstond.

    Ik heb een systeemherstel uitgevoerd en voorlopig werkt het goed. Er komt wel nog steeds rechtsbeneden dat het een functie aan het downloaden is.


    edit: Ik was een tijdje bezig en het is weer vastgelopen...
    Laatst gewijzigd door daan_; 18 oktober 2011 om 20:16

  9. #9
    Asus
    Guest

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door daan_ Bekijk bericht
    Er komt wel nog steeds rechtsbeneden dat het een functie aan het downloaden is.
    Kan je van deze melding met het knipprogramma (klik er op) een afbeelding van maken en die in een volgend bericht hier op het forum plaatsen (klik er op)?...


  10. #10
    Nieuweling
    Geregistreerd
    18 oktober 2011
    Berichten
    6

    Standaard



    Het is niet altijd die melding, soms staat er gewoon dat het aan het downloaden is.

+ Reageren op discussie
Pagina 1 van 2 12 LaatsteLaatste

Soortgelijke discussies

  1. [OPGELOST] Office word reageert niet
    door peejie in forum Archief Microsoft Office
    Reacties: 11
    Laatste bericht: 15 september 2011, 19:26
  2. Word 2010 document omzetten naar Powerpoint 2010
    door Goofer in forum Archief Microsoft Office
    Reacties: 3
    Laatste bericht: 1 mei 2011, 08:03
  3. Word 2010 - Maak complexe documenten in Word 2010
    door Kurtt in forum Handleidingen Word
    Reacties: 0
    Laatste bericht: 6 januari 2011, 12:41
  4. Reacties: 0
    Laatste bericht: 6 september 2010, 13:51
  5. WORD - Overstapgids WORD 2007 naar WORD 2010
    door Kurtt in forum Handleidingen Word
    Reacties: 0
    Laatste bericht: 23 augustus 2010, 22:44

Labels voor deze discussie

Regels voor berichten

  • Je mag geen nieuwe discussies starten
  • Je mag niet reageren op berichten
  • Je mag geen bijlagen versturen
  • Je mag niet je berichten bewerken
  •