Ga naar inhoud

Firefox 7.0 is er !


Asus

Aanbevolen berichten

Download:

Download Firefox 7.0

Firefox 7.0 is de derde uitgave van Mozilla's browser binnen drie maanden. Elke anderhalve maand komt er nu een nieuwe versie van Firefox uit.

In nummer 7.0 zit vooral veel snelheidswinst. Firefox reageert sneller en verbruikt veel minder geheugen (wel 20 tot 30%). Met name als langdurig veel tabbladen openstonden wilde Firefox wel eens steeds meer geheugen gaan opslokken. Dit euvel is nu verholpen.

Verder is er een nieuwe rendering engine voor de weergave van 2D graphics, genaamd Azure. Hierdoor moet Firefox ook weer een stuk sneller worden en zich kunnen meten met Googles browser Chrome.

Ook worden gewijzigde wachtwoorden en bladwijzers bijna direct gesynchroniseerd als mensen Firefox Sync gebruiken en wordt http:// niet meer weergegeven in de adresbalk. Ten slotte zijn diverse wijzigingen onder de motorkap doorgevoerd en enkele stabiliteits- en beveiligingsproblemen opgelost.

Een zeer welkome verbetering in Firefox 7 voor mobiele telefoons en tablets is dat afbeeldingen nu beter geschaald worden als pagina's verkleind worden weergegeven. Geen lelijke plaatjes meer dus.

Firefox 7.0 is in het Nederlands te downloaden voor Windows XP, Vista en 7, Mac OS X en Linux. Firefox 7.0 voor Android is hier te downloaden.

Bron : www.gratissoftwaresite.nl

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.