Discussie gesloten
Pagina 1 van 3 123 LaatsteLaatste
Resultaten: 1 t/m 10 van 25

HELP ik krijg het wifischakelaartje niet meer aan

Dit is een discussie over HELP ik krijg het wifischakelaartje niet meer aan in het forum Archief Internet & Netwerk , en maakt deel van de Internet & Netwerk categorie; zoals de titel het al zegt krijg ik de wifischakelaar niet meer aan, hij blijft rood, terwijl hij voordien automatisch ...

  1. #1
    immy
    Guest

    Standaard HELP ik krijg het wifischakelaartje niet meer aan

    zoals de titel het al zegt krijg ik de wifischakelaar niet meer aan, hij blijft rood, terwijl hij voordien automatisch blauw werd bij het opstarten. zelfs als ik erop druk blijft hij rood. ik heb de drivers er al afgegooid en nieuwe drivers geinstaleerd maar dat heeft het probleem jammer genoeg niet verholpen.

    ik heb een hp pavilion dv5 111eb, met vista als besturingssysteem.

  2. #2
    Moderator stegisoft's schermafbeelding
    Geregistreerd
    20 maart 2009
    Berichten
    26.724

    Standaard

    Misschien hebt je nog een ander knop om wifi te activeren.
    Bij mijn laptop moet ik vooraan een schuifbalk schuiven om wifi te hebben.
    Misschien hebt je ook zoiets.

  3. #3
    Super Moderator Asus's schermafbeelding
    Geregistreerd
    21 juni 2010
    Berichten
    16.690

    Standaard

    Neem eens deze info door op HP Support : scrol naar het 8e bericht van "ddc".

    1) Open HP Wireless Assistant and select the "Properties" setting. This opens a "Settings" dialog box.
    2) Select the "Independent Controls..." button, then "Apply"
    3) This adds an "Action" field in HP Wireless Assistant for the wireless network card.
    4) Select "Turn On" in the Action field.

    Theory is when you know something, but it doesn't work ... practice is when something works, but you don't know why ...

  4. #4
    immy
    Guest

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door stegisoft Bekijk bericht
    Misschien hebt je nog een ander knop om wifi te activeren.
    Bij mijn laptop moet ik vooraan een schuifbalk schuiven om wifi te hebben.
    Misschien hebt je ook zoiets.
    bedankt voor het antwoord, maar dat is het niet, ik heb een soort van wifilampje vanboven op mijn laptop en die krijg ik niet 'aangeklikt'

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Asus Bekijk bericht
    Neem eens deze info door op HP Support : scrol naar het 8e bericht van "ddc".
    vreemd, ik kan de hp wireless assistant nergens vinden? misschien een domme vraag maar moet je daarvoor op het internet aangesloten zijn?

    ---------- Post toegevoegd om 12:29 ---------- Vorige post was om 12:24 ----------

    ik zie het al, ik moet de hp wireless assistant downloaden, dat ga ik zometeen doen

  5. #5
    immy
    Guest

    Standaard

    ik heb de hp wireless assistant geinstaleerd, maar als ik hem probeer te openen lukt het niet terwijl hij gewoon in het configuratiescherm staat?

  6. #6
    immy
    Guest

    Standaard

    pfff, ik heb de wireless assistant dus toch op m'n laptop kunnen downloaden, maar helaas, ik krijg de knop nog steeds niet ingeschakeld
    bij mij zijn alle vakjes aangevinkt in de wireless assistant, maar bij draadloos LAN staat er dus uitgeschakeld en ik zou niet weten hoe terug in te schakelen.

  7. #7
    Super Moderator Jion's schermafbeelding
    Geregistreerd
    12 maart 2012
    Locatie
    127.0.0.1
    Berichten
    3.829

    Standaard

    Ik heb een tijdje geleden hetzelfde probleem gehad.
    Mij is het toen gelukt om dit te herstellen in het netwercentrum.
    (rechter muisklik op het internet icoontje, rechts onderaan je scherm)
    Heb je daar al eens gekeken of je wel nog geconnecteerd staat?

  8. #8
    immy
    Guest

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Jion Bekijk bericht
    Ik heb een tijdje geleden hetzelfde probleem gehad.
    Mij is het toen gelukt om dit te herstellen in het netwercentrum.
    (rechter muisklik op het internet icoontje, rechts onderaan je scherm)
    Heb je daar al eens gekeken of je wel nog geconnecteerd staat?
    yep, dat is het probleem niet, het probleem zit hem in de wifischakelaar, ik krijg die niet meer ingeschakeld.

  9. #9
    Super Moderator Jion's schermafbeelding
    Geregistreerd
    12 maart 2012
    Locatie
    127.0.0.1
    Berichten
    3.829

    Standaard

    idd, dat blauwe knopje naast je aan/uit knop. ;)
    Was en bleef bij mij ook rood.
    Heb dat in het netwerkcentrum terug kunnen activeren en toen werkte het knopje terug zonder probleem.

    Kan je anders is een prt scrn van je netwerkcentrum posten?

  10. #10
    immy
    Guest

    Standaard

    Jion, bedankt om mee te denken, ik zal een printscreen maken van zodra ik terug thuis ben

Discussie gesloten
Pagina 1 van 3 123 LaatsteLaatste

Soortgelijke discussies

  1. [OPGELOST] Krijg Windows Vista niet meer geinstaleerd
    door wil.kettmann in forum Archief Windows
    Reacties: 11
    Laatste bericht: 30 maart 2010, 20:39
  2. krijg mijn resolutie niet meer normaal
    door manderlay in forum Archief Windows
    Reacties: 5
    Laatste bericht: 12 oktober 2009, 01:23
  3. ik krijg 2 bestandje niet meer open
    door robert in forum Archief Andere software
    Reacties: 8
    Laatste bericht: 27 augustus 2008, 18:57
  4. [OPGELOST] Krijg men bestanden niet meer open
    door BulldozerFCB in forum Archief Windows
    Reacties: 5
    Laatste bericht: 9 juni 2008, 20:55
  5. pc gecrasht tijdens formatteren - krijg XP er niet meer op
    door prutsje in forum Archief Hardware algemeen
    Reacties: 7
    Laatste bericht: 10 april 2008, 17:04

Labels voor deze discussie

Regels voor berichten

  • Je mag geen nieuwe discussies starten
  • Je mag niet reageren op berichten
  • Je mag geen bijlagen versturen
  • Je mag niet je berichten bewerken
  •