Beste bezoeker,
Welkom op PC Helpforum!

Ben je op zoek naar GRATIS hulp voor je computerprobleem?

Word vandaag lid, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt je graag verder.
Je kan lid worden als je hier klikt. Meer dan 40.000 leden deden reeds beroep op onze expertise. PC HELPFORUM vzw HELPT JE GRATIS !

Bent u reeds lid, en u ziet dit bericht? Klik dan rechtsbovenaan op inloggen of klik hier indien u uw wachtwoord bent vergeten.

Discussie gesloten
Resultaten: 1 t/m 4 van 4

Hulp ip-camera op telefoon

Dit is een discussie over Hulp ip-camera op telefoon in het forum Archief Internet & Netwerk , en maakt deel van de Internet & netwerk categorie; Beste Allemaal, Na 3 weken zoeken, lezen, instellen, proberen enz............ heb ik toch maar besloten om een berichtje te plaatsen ...

  1. #1
    Nieuweling
    Geregistreerd
    25 februari 2012
    Berichten
    3

    Standaard Hulp ip-camera op telefoon

    Beste Allemaal,

    Na 3 weken zoeken, lezen, instellen, proberen enz............ heb ik toch maar besloten om een berichtje te plaatsen op het forum.

    Waarschijnlijk is dit een veel voorkomende vraag en ik vind er ook van alles over maar het lukt me nog steeds niet!

    Ik heb een ip-camera (watch-bot), deze heb ik gekocht omdat ik mijn honden graag in de gaten hou als ik weg ben.

    Nu gaat het perfect als ik thuis ben, zowel op de computer, tablet als op mijn telefoon (smartphone)
    Maar zodra ik buiten huis ben, krijg ik de melding dat de pagina niet werkt.

    Nu heb ik ook nog eens zero verstand van dit soort dingen mag goed, ik heb portforwarding gedaan op de router van Telenet (via mijn telenet). Daar heb ik het ipadres van de camera opgezet met als poort 8000. Dit heb ik ook gedaan bij de instellingen op de camera. Helaas werkte dat niet. Ik heb gezocht in de firewall en poort 8000 opengezet (tenminste dat het niet geblokeerd wordt).

    Ook had ik begrepen dat ik geen vast ipadres van telenet had en dat is dat dus via no-ip kon regelen. Ik durf het bijna niet te zeggen maar daar snap ik ook niets van. Wat moet ik nou precies invullen?

    Naar alle pogingen en na alles wat ik geprobeerd heb, lukt het nog steeds niet.

    Mochten jullie nog meer info willen of namen en gegevens van apparaten, laat het me maar weten!!

    Ik hoop echt dat jullie mij kunnen helpen!

    Groetjes Tessa

  2. #2
    Nieuweling
    Geregistreerd
    25 februari 2012
    Berichten
    1

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door fangiostaffie Bekijk bericht
    Beste Allemaal,


    Groetjes Tessa
    Via Managed DNS | Outsourced DNS | Anycast DNS kun je een gratis account aanmaken, vervolgens voer je dit account in het DDNS gedeelte van je camera in, indien de camera geen ddns ondersteund, doe je dat in de modem ( bbox )
    Dit zorgt ervoor, dat je via dat accountnaam kunt inloggen op de camera, ipv je ip adres .

    via Open Port Check Tool kun je testen of de poort daadwerkelijk ook vrij is ( er zal dan succes staan )

  3. #3
    Nieuweling
    Geregistreerd
    25 februari 2012
    Berichten
    3

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door normel Bekijk bericht
    Via Managed DNS | Outsourced DNS | Anycast DNS kun je een gratis account aanmaken, vervolgens voer je dit account in het DDNS gedeelte van je camera in, indien de camera geen ddns ondersteund, doe je dat in de modem ( bbox )Dit zorgt ervoor, dat je via dat accountnaam kunt inloggen op de camera, ipv je ip adres .via Open Port Check Tool kun je testen of de poort daadwerkelijk ook vrij is ( er zal dan succes staan )
    Dat ga ik meteen proberen!! Ik weet dat mijn camera wel DDNS gedeelte heeft maar dat er geen vrije keuze is (hoe zeg ik dat??) En nu waarschijnlijk een stomme vraag: hoe doe ik dat in de modem zetten? Ik heb alleen zo een ding van telenet Ik heb een de port check tool gedaan. Alle poorten die ik maar intik staat er: Error: I could not see your service on 84.195.49.124 on port (8000)Reason: Connection timed out

  4. #4
    Nieuweling
    Geregistreerd
    25 februari 2012
    Berichten
    3

    Standaard

    het is me gelukt! deze is opgelost!

Discussie gesloten

Soortgelijke discussies

  1. android telefoon,
    door dennis schraa in forum Archief Linux, Mac OS & andere
    Reacties: 3
    Laatste bericht: 11 oktober 2011, 16:33
  2. Raadsel met telefoon
    door nelski in forum Archief De Huiskamer
    Reacties: 8
    Laatste bericht: 2 juni 2011, 08:55
  3. [OPGELOST] internetverbinding via telefoon
    door willem269 in forum Archief Internet & Netwerk
    Reacties: 1
    Laatste bericht: 4 april 2011, 19:15
  4. htc touch pro telefoon
    door bassyb in forum Archief Andere software
    Reacties: 0
    Laatste bericht: 16 maart 2010, 12:45
  5. telefoon + internet bekabeling
    door tazmanian in forum Archief Hardware algemeen
    Reacties: 11
    Laatste bericht: 6 maart 2010, 13:58

Labels voor deze discussie

Regels voor berichten

  • Je mag geen nieuwe discussies starten
  • Je mag niet reageren op berichten
  • Je mag geen bijlagen versturen
  • Je mag niet je berichten bewerken
  •