+ Reageren op discussie
Pagina 1 van 2 12 LaatsteLaatste
Resultaten: 1 t/m 10 van 12

Ik kan niet op mijn draadloze netwerk

Dit is een discussie over Ik kan niet op mijn draadloze netwerk in het forum Archief Internet & Netwerk , en maakt deel van de Internet & Netwerk categorie; Hallo allemaal, Ik heb al een weekje een probleem, dat ik namelijk geen verbinding kan krijgen met mijn draadloze netwerk. ...

  1. #1
    Nieuweling
    Geregistreerd
    9 januari 2011
    Berichten
    9

    Standaard Ik kan niet op mijn draadloze netwerk

    Hallo allemaal,
    Ik heb al een weekje een probleem, dat ik namelijk geen verbinding kan krijgen met mijn draadloze netwerk. Het netwerk is wel gewoon bovenaan zichtbaar samen met de andere zichtbare netwerken. Met een kabel in de router krijg ik wel internet. Mijn vriendin kan op haar laptop wel gewoon nog draadloze verbinding krijgen. Bij mijn ouders kan ik wel nog steeds draadloze verbinding (van hun) krijgen.
    Ik heb het netwerk al bovenaan gezet, de router gereset, zelfs een systeemherstel uitgevoerdt.

    Weet iemand wat het kan zijn?
    Windows Netwerkcontrole geeft aan:
    Controleer de instellingen van uw draadloze netwerk..
    Maar ik weet niet precies hoe. En met de kabel kan ik alleen maar op de bank internetten, maar ik wil gewoon aan mn bureau kunnen zitten.
    Alvast bedankt voor de hulp! Groeten Jens

  2. #2
    Super Moderator clarkie's schermafbeelding
    Geregistreerd
    11 november 2010
    Berichten
    20.380

    Standaard

    Als je draadloos internet hebt zal je hoogstwaarschijnlijk een beveiliging hebben.
    Zoals wep of wpa(2), deze beveiligingsinstellingen zitten in je router en in je laptop.

    Als je de router gaat resetten zijn al je instellingen weg , heb je die terug ingesteld?
    Je geeft ook aan dat je op verschillende locaties inlogt via draadloos.
    Staat de jouwe dan nog als eerste (standaard)?

    Je moet zorgen dat je beveiligingsinstellingen in je router de zelfde zijn als op je laptop. Kijk dat eerst na.
    Zorg ook dat je laptop automatisch jouw draadloos netwerk kiest en niet dat van jouw ouders.

  3. #3
    Nieuweling
    Geregistreerd
    9 januari 2011
    Berichten
    9

    Standaard

    Ik heb mijn router aan en uit gedaan, dat heb ik wel eens vaker gedaan en daarna hoefde ik niks verder in te stellen.
    Hoe kan ik mijn beveiligingsinstellingen hetzelfde maken als in mijn laptop?!

  4. #4
    Super Moderator clarkie's schermafbeelding
    Geregistreerd
    11 november 2010
    Berichten
    20.380

    Standaard

    Als alles werkt (draadloos) moet je niks meer doen.

    Je kan eens kijken via configuratiescherm dan naar netwerkcentrum en daar naar je draadloosnetwerk, je zal zien welke beveiliging er ingesteld is zoals wep of wpa.

  5. #5
    Nieuweling
    Geregistreerd
    9 januari 2011
    Berichten
    9

    Standaard

    Windows Netwerkcontrole geeft aan:
    Kan geen verbinding met het verborgen netwerk M... maken.
    Het netwerk is gemarkeerd als 'verborgen' netwerk en bevindt zich niet binnen het bereik van deze computer, of de instellingen voor draadloze netwerken op deze computer komen niet overeen met de netwerkinstellingen.

    Verder heb ik er niet veel verstand van dus heeft u verdere tips?

  6. #6
    Super Moderator stegisoft's schermafbeelding
    Geregistreerd
    20 maart 2009
    Berichten
    26.979

    Standaard

    Om welke windows gaat het hier?
    Gaat het hier om een pc of laptop?
    Indien laptop kan het zijn dat je knopje internet moet forwarden.

  7. #7
    Nieuweling
    Geregistreerd
    9 januari 2011
    Berichten
    9

    Standaard

    Het gaat om windows7 op een vrij nieuwe MSI laptop. En een knp experia box router. Bedoel je met internet forwarden dat ik dat knopje op mijn toetsenbord i.c.m. de macro toets moet indrukken? Dat staat al aan.
    Ik denk misschien dat de instellingen op mijn laptop anders zijn als in de router, hoe kan ik dat bijvoorbeeld controleren?

  8. #8
    Super Moderator stegisoft's schermafbeelding
    Geregistreerd
    20 maart 2009
    Berichten
    26.979

    Standaard

    Nee, je dient een knopje te drukken op de toetsenbord ofwel vooraan de toetsenbord om internet te forwarden.
    Niet alle laptop hebben dat.

    Ga naar start
    Typ in zoekopdracht dit: cmd
    Typ nu achter > dit: ipconfig /all > c:\ipconfig.txt
    Ga nu naar c:\ en vindt daar ipconfig.txt en dubbelklik erop en kopieert de tekst en zet het hiet in de bericht.

    Mogelijk moet je op cmd met de rechtermuisknop op run as administrator klikken.

  9. #9
    Nieuweling
    Geregistreerd
    9 januari 2011
    Berichten
    9

    Standaard

    Oke, dat krijg ik dit:

    Windows IP-configuratie
    Hostnaam . . . . . . . . . . . . : Eigenaar-msi
    Primair DNS-achtervoegsel . . . . :
    Knooppunttype . . . . . . . . . . : hybride
    IP-routering ingeschakeld . . . . : nee
    WINS-proxy ingeschakeld . . . . . : nee
    DNS-achtervoegselzoeklijst. . . . : lan
    Draadloos LAN-adapter voor Draadloze netwerkverbinding:
    Mediumstatus. . . . . . . . . . . : medium ontkoppeld
    Verbindingsspec. DNS-achtervoegsel:
    Beschrijving. . . . . . . . . . . : Atheros AR9285 Wireless Network Adapter
    Fysiek adres. . . . . . . . . . . : 1C-4B-D6-A5-81-B1
    DHCP ingeschakeld . . . . . . . . : ja
    Autom. configuratie ingeschakeld : ja
    Ethernet-adapter voor LAN-verbinding:
    Verbindingsspec. DNS-achtervoegsel: lan
    Beschrijving. . . . . . . . . . . : SiS191 Ethernet Controller
    Fysiek adres. . . . . . . . . . . : 40-61-86-1E-CD-A0
    DHCP ingeschakeld . . . . . . . . : ja
    Autom. configuratie ingeschakeld : ja
    Link-local IPv6-adres . . . . . . : fe80::b7:c561:48e9:b578%11(voorkeur)
    IPv4-adres. . . . . . . . . . . . : 192.168.2.21(voorkeur)
    Subnetmasker. . . . . . . . . . . : 255.255.255.0
    Lease verkregen . . . . . . . . . : dinsdag 18 januari 2011 16:18:21
    Lease verlopen. . . . . . . . . . : woensdag 19 januari 2011 16:18:21
    Standaardgateway. . . . . . . . . : 192.168.2.254
    DHCP-server . . . . . . . . . . . : 192.168.2.254
    DHCPv6 IAID . . . . . . . . . . . : 234890274
    DHCPv6-client DUID. . . . . . . . : 00-01-00-01-13-6A-63-09-40-61-86-1E-CD-A0
    DNS-servers . . . . . . . . . . . : 192.168.2.254
    NetBIOS via TCPIP . . . . . . . . : ingeschakeld
    Tunnel-adapter voor isatap.{48CC44FC-9C46-4782-B675-C4EF4796DB90}:
    Mediumstatus. . . . . . . . . . . : medium ontkoppeld
    Verbindingsspec. DNS-achtervoegsel:
    Beschrijving. . . . . . . . . . . : Microsoft ISATAP Adapter
    Fysiek adres. . . . . . . . . . . : 00-00-00-00-00-00-00-E0
    DHCP ingeschakeld . . . . . . . . : nee
    Autom. configuratie ingeschakeld : ja
    Tunnel-adapter voor Reusable Microsoft 6To4 Adapter:
    Mediumstatus. . . . . . . . . . . : medium ontkoppeld
    Verbindingsspec. DNS-achtervoegsel:
    Beschrijving. . . . . . . . . . . : Microsoft 6to4 Adapter
    Fysiek adres. . . . . . . . . . . : 00-00-00-00-00-00-00-E0
    DHCP ingeschakeld . . . . . . . . : nee
    Autom. configuratie ingeschakeld : ja
    Tunnel-adapter voor 6TO4 Adapter:
    Mediumstatus. . . . . . . . . . . : medium ontkoppeld
    Verbindingsspec. DNS-achtervoegsel:
    Beschrijving. . . . . . . . . . . : Microsoft 6to4 Adapter #2
    Fysiek adres. . . . . . . . . . . : 00-00-00-00-00-00-00-E0
    DHCP ingeschakeld . . . . . . . . : nee
    Autom. configuratie ingeschakeld : ja
    Tunnel-adapter voor LAN-verbinding* 9:
    Verbindingsspec. DNS-achtervoegsel:
    Beschrijving. . . . . . . . . . . : Teredo Tunneling Pseudo-Interface
    Fysiek adres. . . . . . . . . . . : 00-00-00-00-00-00-00-E0
    DHCP ingeschakeld . . . . . . . . : nee
    Autom. configuratie ingeschakeld : ja
    IPv6-adres. . . . . . . . . . . . : 2001:0:4137:9e76:203e:1f32:a9ad:2325(voorkeur)
    Link-local IPv6-adres . . . . . . : fe80::203e:1f32:a9ad:2325%17(voorkeur)
    Standaardgateway. . . . . . . . . : ::
    NetBIOS via TCPIP . . . . . . . . : uitgeschakeld
    Tunnel-adapter voor isatap.lan:
    Mediumstatus. . . . . . . . . . . : medium ontkoppeld
    Verbindingsspec. DNS-achtervoegsel: lan
    Beschrijving. . . . . . . . . . . : Microsoft ISATAP Adapter #2
    Fysiek adres. . . . . . . . . . . : 00-00-00-00-00-00-00-E0
    DHCP ingeschakeld . . . . . . . . : nee
    Autom. configuratie ingeschakeld : ja

  10. #10
    Super Moderator stegisoft's schermafbeelding
    Geregistreerd
    20 maart 2009
    Berichten
    26.979

    Standaard

    Ik zie dat je uw netwerkkabel aangesloten hebt maar op de foutieve TCP/IPv6

    Ga naar de router
    Bij wireless gedeelte moet je ergens mac adres toevoegen indien je ook bij andere pc / laptop had gedaan.
    Uw mac adres 1C-4B-D6-A5-81-B1

    Ga naar netwerkcentrum
    Klik op draadloos netwerk beheren of zoiets.
    Zorgt dat uw router op de eerste rij staat door met de rechtermuisknop op omhoog zetten te klikken.

+ Reageren op discussie
Pagina 1 van 2 12 LaatsteLaatste

Soortgelijke discussies

  1. Slechts 2 pc's krijgen toegang tot mijn draadloze netwerk, hoe kan dat?
    door ceejeewee in forum Archief Internet & Netwerk
    Reacties: 1
    Laatste bericht: 31 december 2010, 00:49
  2. Krijg mijn ip camera niet online via 3 g netwerk
    door HANS 9999 in forum Archief Internet & Netwerk
    Reacties: 1
    Laatste bericht: 24 december 2010, 23:52
  3. Reacties: 2
    Laatste bericht: 20 november 2010, 13:46
  4. [OPGELOST] ik kan de netwerk driver van mijn pc niet vinden
    door De jong in forum Archief Windows
    Reacties: 14
    Laatste bericht: 1 oktober 2010, 17:26
  5. Ik heb niet zeker of mijn draadloze router stuk is...
    door Spike Spiegel in forum Archief Internet & Netwerk
    Reacties: 4
    Laatste bericht: 5 augustus 2009, 00:54

Labels voor deze discussie

Regels voor berichten

  • Je mag geen nieuwe discussies starten
  • Je mag niet reageren op berichten
  • Je mag geen bijlagen versturen
  • Je mag niet je berichten bewerken
  •