Discussie gesloten
Pagina 1 van 2 12 LaatsteLaatste
Resultaten: 1 t/m 10 van 11

Nieuw venster openen

Dit is een discussie over Nieuw venster openen in het forum Archief Internet & Netwerk , en maakt deel van de Internet & Netwerk categorie; Als ik een site wil openen in een nieuw venster gaat dat meteen goed als ik IE8 gebruik. Maar met ...

  1. #1
    Lid
    Geregistreerd
    3 september 2010
    Berichten
    234

    Standaard Nieuw venster openen

    Als ik een site wil openen in een nieuw venster gaat dat meteen goed als ik IE8 gebruik.
    Maar met Google Chrome krijg ik steeds eerst een heel klein venster te zien. (zie afb.)
    Kan ik dat op een of andere manier herstellen?
    vr.gr. Marij

    Sorry, afb uploaden gaat niet. Ik krijg een foutmelding.
    Maar het venster is verkleint tot 4 x 6cm ongeveer.

  2. #2
    Super Moderator stegisoft's schermafbeelding
    Geregistreerd
    20 maart 2009
    Berichten
    26.979

    Standaard

    Probeer het volgende:
    Klok op grijze rechts bovenaan op een soort sleutel en dan op optie
    Klik op tab geavanceerd Optie
    Klik daar eens op standaardinstelling herstellen.

  3. #3
    Lid
    Geregistreerd
    3 september 2010
    Berichten
    234

    Standaard

    Heb ik gedaan.
    Als ik nu Google Chrome opstart krijg ik dit te zien ipv mijn startpagia (=Symbaloo)

    Nieuw venster openen-openen-met-chrome.jpg

    Hoe kom ik terug naar de eerdere situatie?

  4. #4
    Mix
    Mix is offline
    Lid Mix's schermafbeelding
    Geregistreerd
    9 februari 2010
    Berichten
    174

    Standaard

    Klik rechts bovenaan op de sleutel en dan op opties.
    Ga naar het tabblad basisinstellingen.
    Daar zal je "Startpagina" zien staan. Nu kan je de gewenste startpagina opgeven.

  5. #5
    Lid
    Geregistreerd
    3 september 2010
    Berichten
    234

    Standaard

    Dank je. Gelukkig st

    art Google Chrome nu weer normaal op
    Maar mijn probleem heb ik nog steeds. Het kleine schermpje als ik "in een nieuw venster" open.
    Zie hier:
    Nieuw venster openen-verkleind-scherm.jpg
    Bijgevoegde miniaturen Bijgevoegde miniaturen Nieuw venster openen-openen-nw-venster.jpg  
    Laatst gewijzigd door m.franken; 10 februari 2011 om 16:57

  6. #6
    Mix
    Mix is offline
    Lid Mix's schermafbeelding
    Geregistreerd
    9 februari 2010
    Berichten
    174

    Standaard

    Rechtermuisknop op het google chrome icoon op je bureaublad. Selecteer dan eigenschappen.
    Er opent dan een venster, daar zul je dan "Doel" zien staan. Het zal er ongeveer als volgt uitzien:

    C:\Users\j\AppData\Local\Google\Chrome\Application\chrome.exe

    Nu voeg je achteraan het volgende toe: -start-maximized

    Zo moet het eruitzien:
    C:\Users\j\AppData\Local\Google\Chrome\Application\chrome.exe -start-maximized

    Opmerking: Dit pad niet letterlijk overnemen, op je pc is het uiteraad een ander pad. Alleen -start-maximized aan het einde toevoegen.
    Laatst gewijzigd door Mix; 10 februari 2011 om 16:26

  7. #7
    Lid
    Geregistreerd
    3 september 2010
    Berichten
    234

    Standaard

    Heb ik gedaan. Maar krijg nu de volgende foutmelding:

    Nieuw venster openen-probleem-snelkoppeling.jpg

    Ik weet niet hoe ik deze afbeelding kan vergroten om leesbaar te maken

  8. #8
    Mix
    Mix is offline
    Lid Mix's schermafbeelding
    Geregistreerd
    9 februari 2010
    Berichten
    174

    Standaard

    Staat er een spatie na de .exe?

    dus:

    padnaam/chrome.exe -start-maximized

    en niet

    padnaam/chrome.exe-start-maximized





    Ps: Als je op de afbeelding klikt vergroot die vanzelf.

  9. #9
    Lid
    Geregistreerd
    3 september 2010
    Berichten
    234

    Standaard

    Ja er staat een spatie tussen

    Nieuw venster openen-met-spatie.jpg

  10. #10
    Mix
    Mix is offline
    Lid Mix's schermafbeelding
    Geregistreerd
    9 februari 2010
    Berichten
    174

    Standaard

    Geen " gebruiken.

    Kan je exact posten wat je invult?


    Edit: Als het niet lukt, kan je ook proberen onderaan "Doel", staat "uitvoeren" en daar maximaal venster selecteren.
    Laatst gewijzigd door Mix; 10 februari 2011 om 17:34

Discussie gesloten
Pagina 1 van 2 12 LaatsteLaatste

Soortgelijke discussies

  1. pagina's openen in klein venster
    door odil in forum Archief Windows
    Reacties: 1
    Laatste bericht: 26 september 2009, 15:04
  2. Hoofdbalk in venster weg
    door Roos in forum Archief Windows
    Reacties: 6
    Laatste bericht: 3 september 2009, 18:09
  3. tussen venster schakelen
    door may in forum Archief Windows
    Reacties: 1
    Laatste bericht: 15 mei 2009, 15:58
  4. Venster grote
    door Quadran in forum Archief Windows
    Reacties: 4
    Laatste bericht: 1 mei 2008, 11:58
  5. Favorieten in nieuw venster
    door Thomas in forum Internet & Email, Browsers
    Reacties: 0
    Laatste bericht: 26 mei 2006, 00:50

Labels voor deze discussie

Regels voor berichten

  • Je mag geen nieuwe discussies starten
  • Je mag niet reageren op berichten
  • Je mag geen bijlagen versturen
  • Je mag niet je berichten bewerken
  •