Discussie gesloten
Resultaten: 1 t/m 7 van 7

start openbaar i.p.v. particulier netwerk

Dit is een discussie over start openbaar i.p.v. particulier netwerk in het forum Archief Internet & Netwerk , en maakt deel van de Internet & Netwerk categorie; Hallo, Ik zit met volgend probleem. Het komt regelmatig voor dat ik bij het opstarten niet verbonden wordt met het ...

  1. #1
    Nieuweling
    Geregistreerd
    16 januari 2008
    Leeftijd
    42
    Berichten
    8

    Standaard start openbaar i.p.v. particulier netwerk

    Hallo,

    Ik zit met volgend probleem. Het komt regelmatig voor dat ik bij het opstarten niet verbonden wordt met het internet. Wanneer ik dan naar netwerkcentrum ga gaan kijken zie ik dat er een openbaar netwerk gestart is die geen verbinding kan maken ipv4 en ipv6 - verbindingsmogelijkheden zijn dan beperkt. Na het uitschakelen van dit openbaar en opnieuw opstarten van particulier netwerk is alles dan weer in orde ;). Weet iemand wat ik moet doen om dat te vermijden ? Alvast bedankt bij voorbaat ...

  2. #2
    Supervisor kweezie wabbit's schermafbeelding
    Geregistreerd
    16 juli 2007
    Locatie
    Down the Wabbit Hole
    Leeftijd
    55
    Berichten
    24.299

    Standaard

    Ik veronderstel dat je gebruik maakt van een draadloos netwerk.
    Je moet je eigen netwerk een aparte naam geven en de optie "autodetect" afzetten. Dan je eigen netwerk als standaard instellen.
    Als je tevreden bent over ons, vertel het dan aan gans de wereld.
    Als je niet tevreden bent, vertel het dan alleen aan ons.


    Bezoek onze VIDEOZONE: info in woord en beeld !

  3. #3
    Nieuweling
    Geregistreerd
    16 januari 2008
    Leeftijd
    42
    Berichten
    8

    Standaard

    bedankt voor de reactie, maar ik veronderstel dat dit xp-taal is (oa de optie autodetect)... Kun je dit ook aangeven hoe dit moet in vista ? Dank bij voorbaat.

  4. #4
    Lid PSolutions's schermafbeelding
    Geregistreerd
    16 december 2007
    Locatie
    Belgium, Leuven
    Leeftijd
    48
    Berichten
    674

    Standaard

    netwerkcentrum openen en dan de geavanceerde eigenschappen van uw draadloze verbinding openen en dan draadloze netwerken gaan en daar kun je dit veranderen van autodetect en uwe als standaard zetten.

  5. #5
    Nieuweling
    Geregistreerd
    16 januari 2008
    Leeftijd
    42
    Berichten
    8

    Standaard

    blijft moeilijk ... heb naar mijn netwerkverbinding geweest (bij mij netwerk2) ... naar eigenschapppen ... dan zie ik staan configureren ...installeren ... opnieuw eigenschappen (daaronder naamserviceprovider) maar niks te vinden van autodetect of standaard sorry
    andytje

  6. #6
    Lid PSolutions's schermafbeelding
    Geregistreerd
    16 december 2007
    Locatie
    Belgium, Leuven
    Leeftijd
    48
    Berichten
    674

    Standaard

    allee, ik zal deze avond op men vmware effe vista installeren en u screenshots maken hoe, wat en waar. dus effe geduld nog tot dit alles klaar is. miesschien heeft iemand anders vista erop dan mag die uiteraard ook aan't woord uiteraard.

  7. #7
    Lid Yannick's schermafbeelding
    Geregistreerd
    7 augustus 2006
    Locatie
    Den bosch & Yerseke
    Leeftijd
    23
    Berichten
    7.158

    Standaard

    kan misschien iets langer duren met de screenshots aangezien het bij psolutions niet alles helemaal goed ging bij de installatie van vista.

    ik heb (gelukkig) nergensd vista (meer) op staan, dus ik kan u (in dit geval helaas) niet verder helpen.

Discussie gesloten

Soortgelijke discussies

  1. netwerk verbinding
    door fernand in forum Archief Hardware algemeen
    Reacties: 0
    Laatste bericht: 13 mei 2008, 19:42
  2. draadloos internet, op netwerk van buren en geraak niet op eigen netwerk
    door Ellen B in forum Archief Internet & Netwerk
    Reacties: 8
    Laatste bericht: 8 januari 2008, 11:15
  3. map openbaar verplaatsen in vista
    door Patriek in forum Archief Windows
    Reacties: 2
    Laatste bericht: 24 november 2007, 20:24

Labels voor deze discussie

Regels voor berichten

  • Je mag geen nieuwe discussies starten
  • Je mag niet reageren op berichten
  • Je mag geen bijlagen versturen
  • Je mag niet je berichten bewerken
  •