Ga naar inhoud

muisaanwijzer


ion

Aanbevolen berichten

Hoi Jurgen,

Heb eigenlijk nog niks geprobeerd omdat je normaal als het aan de muis ligt er toch niet veel kunt aan doen, als het probleem zich nog eens voordoet zal ik een een andere USB poort proberen, laat je wel iets weten.

gr ion.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hoi Jurgen,

Is wel raar is nu al een dag of 3 dat er zich geen probleem voordoet, ga toch nog effen wachten met een nieuwe te kopen.

PS: ik denk dat de kabel ergens binnenin beschadigd is en nu en dan geen verbinding geeft, zou dat kunnen?

gr ion.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Zoiets kan altijd :-). Aangezien het zich voordoet bij meerdere usb-poorten ligt het probleem waarschijnlijk bij ofwel de drivers ofwel de muis zelf.

Wacht inderdaad nog wat af en als het probleem zich blijft voordoen, kan je nog altijd beslissen om een andere muis te kopen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hoi Jurgen,

Nieuwe muis gekocht ( rx 250 ) oude werkte in de winkel ook niet, nieuwe muis op dezelfde oude USB aansluiting aangesloten als de oude muis en hier werkt de nieuwe ook niet, is een USB met verlengstuk om te kunnen aansluiten op ronde opening op gewone USB werkt de nieuwe muis wel.

Deze morgen tijdens het opstarten van pc blijft deze ineens hangen, na afgesloten te hebben en opnieuw gestart lukt het wel, er verscheen toen eerst een opstart scherm

waarop te lezen stond dat windows niet goed opstarte en dat dit waarschijnlijk te wijten was aan een verandering in de hard of software, kan dit te maken hebben met die niewe muis?

gr ion.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Dus blijkbaar een combinatie van usb en muis.

Heb je dat probleem echt enkel maar met je usb-muis?

Dat windows die melding geeft is mogelijk, maar dan wel vreemd dat je pc was vastgelopen om die reden.

Staat er bij Apparaatbeheer(Configuratiescherm -->Systeem) geen probleem(gele driehoek) bij je usb-poorten?

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.