+ Reageren op discussie
Pagina 1 van 5 123 ... LaatsteLaatste
Resultaten: 1 t/m 10 van 41

wifi inschakelen

Dit is een discussie over wifi inschakelen in het forum Archief Hardware algemeen , en maakt deel van de Hardware algemeen categorie; wij hebben thuis een medion laptop waarop de fn knop niet meer werk. Ik kan ook niet meer de wifi ...

  1. #1
    Lid
    Geregistreerd
    26 januari 2011
    Berichten
    139

    Standaard wifi inschakelen

    wij hebben thuis een medion laptop waarop de fn knop niet meer werk. Ik kan ook niet meer de wifi inschakelen. Weet er soms iemand hoe ik de wifi kan inschakelen zonder op de fn knop te drukken?

    mvg
    geetn

  2. #2
    Super Moderator Asus's schermafbeelding
    Geregistreerd
    21 juni 2010
    Berichten
    16.592

    Standaard

    Hallo,

    kan je eventueel het type van de laptop opgeven ?...

    Medion MD ...... (5 cijfers), je vindt dit terug op een sticker op de onderkant, of : Medion Akoya P .... (4 cijfers).

    Welk besturingssysteem heb je?...

    Grtjs.

    Probeer ook het MSN-nummer te bezorgen, zie screenshot in bijlage :

    wifi inschakelen-medion.png
    Laatst gewijzigd door Asus; 27 januari 2011 om 09:43
    Theory is when you know something, but it doesn't work ... practice is when something works, but you don't know why ...

  3. #3
    Lid
    Geregistreerd
    26 januari 2011
    Berichten
    139

    Standaard

    het is een e5214. het msn nummer is 30009487. windows vista is het besturingssysteem. bedankt om te reageren

  4. #4
    Super Moderator Asus's schermafbeelding
    Geregistreerd
    21 juni 2010
    Berichten
    16.592

    Standaard

    Hallo,

    zet je cursor eens op je batterijsymbool onderaan rechts in je taakbalk.

    Nu klik je met RECHTS op dat symbool en kies je voor 'Windows Mobiliteitscentrum'.

    Je krijgt dan een scherm te zien zoals hieronder in bijlage.

    wifi inschakelen-vistamobiliteitscentrum.png

    Probeer of je daar je wifi kan inschakelen door het vakje 'draadloos netwerk' te activeren.

    Grtjs.
    Theory is when you know something, but it doesn't work ... practice is when something works, but you don't know why ...

  5. #5
    Lid
    Geregistreerd
    26 januari 2011
    Berichten
    139

    Standaard

    ik heb het geprobeerd maar het lukt niet. ik krijg wel het scherm maar ik kan "inschakelen" niet indrukken.

  6. #6
    Nieuweling
    Geregistreerd
    27 januari 2011
    Berichten
    3

    Standaard

    Hey is de fn knop stuk, of reageert hij gewoon niet ?
    Wifi heeft een driver nodig, misschien ff dit proberen ....
    Druk op start en zoek naar "update device drivers", klik hierop dan gaat device manager open.
    Dan zou je normaal "network adapters" in het lijstje zien staan.
    Als je dit opent kan je op wifi port gaan staan, rechtermuisklik en "update driver" selecteren.
    Medion hanteert ook een manier om door middel van de fn en f1 tegelijkertijd in te drukken wifi aan en af te zetten.

    Hopelijk werkt het dan Greetz.

  7. #7
    Lid
    Geregistreerd
    26 januari 2011
    Berichten
    139

    Standaard

    er staat maar juist "zoeken naar gewijzigde apparaten" en "eigenschappen". anders staat er niets bij.

  8. #8
    Super Moderator clarkie's schermafbeelding
    Geregistreerd
    11 november 2010
    Berichten
    20.080

    Standaard

    Ga via de startknop naar configuratiescherm.
    Ga daar naar apparaatbeheer.
    Daar zie je netwerkadaptors staan.
    Klik erop.
    Nu zie je ook je wifi adaptor staan.
    Klik met de rechtermuisknop erop.
    Kies eigenschappen.
    Kijk in het tabblad "algemeen" of er staat "dit apparaat werkt correct".
    Ga ook eens naar het tabblad "stuurprogramma" kijk dat na, eventueel klik je daar op bijwerken.

  9. #9
    Lid
    Geregistreerd
    26 januari 2011
    Berichten
    139

    Standaard

    er staat "dit programma werkt correct" en ik heb ook gekeken naar de stuurprogramma's en hij heeft niets gevonden.

  10. #10
    Super Moderator Dasle's schermafbeelding
    Geregistreerd
    18 januari 2011
    Berichten
    7.778

    Standaard

    Hoi geetn,

    Is dit probleem zo ineens ontstaan of na een herinstallatie van het besturingssysteem?

+ Reageren op discussie
Pagina 1 van 5 123 ... LaatsteLaatste

Soortgelijke discussies

  1. acces: tekstvak inschakelen
    door MikeDK in forum Archief Microsoft Office
    Reacties: 6
    Laatste bericht: 27 april 2010, 23:33
  2. Firewall inschakelen
    door emiel007 in forum Archief Windows
    Reacties: 1
    Laatste bericht: 23 april 2010, 20:47
  3. [OPGELOST] interne webcam inschakelen???
    door mhageman in forum Archief Hardware algemeen
    Reacties: 5
    Laatste bericht: 27 november 2009, 10:30
  4. Welkomstvenster inschakelen om aan te melden
    door mani88 in forum Archief Bestrijding malware & virussen
    Reacties: 2
    Laatste bericht: 1 oktober 2008, 13:04
  5. Quotumbeheer inschakelen
    door karel in forum Windows XP
    Reacties: 0
    Laatste bericht: 2 juni 2006, 00:41

Labels voor deze discussie

Regels voor berichten

  • Je mag geen nieuwe discussies starten
  • Je mag niet reageren op berichten
  • Je mag geen bijlagen versturen
  • Je mag niet je berichten bewerken
  •