+ Reageren op discussie
Pagina 1 van 4 123 ... LaatsteLaatste
Resultaten: 1 t/m 10 van 37
Overzicht bedankjes1Bedankjes

Geen geluid

Dit is een discussie over Geen geluid in het forum Archief Multimedia , en maakt deel van de Multimedia categorie; Beste forumleden, sinds enkele dagen heb ik problemen met me geluid. Mijn pc herkent de boxen wel, en ook met ...

  1. #1
    Lid
    Geregistreerd
    15 mei 2011
    Berichten
    19

    Standaard Geen geluid

    Beste forumleden, sinds enkele dagen heb ik problemen met me geluid. Mijn pc herkent de boxen wel, en ook met de geluidskaarten is er niets mis , maar toch hoor ik niets. Dus mijn pc zelf genereert eigenlijk geen geluid. Heb reeds drivers herinstalleerd maarjah zoals te verwachten was haalde dit niets uit. Ook zie ik bij configuratiescherm-->geluid het balkje van volume niet stijgen als ik iets afspeel...Weet iemand een oplossing want zonder geluid is mr stil...

    M.V.G tutterfut,

    ps:Ojah, mochten jullie er iets ana hebbe, 3 weken geledne had ik plotseling het probleem dat me audioservice niet opstartte bij aanmelden ook al stond er bij services 'audio' automatisch opstarten, heb dat dan a.d.v hijack opgelost...
    Laatst gewijzigd door tutterfut; 15 mei 2011 om 13:29

  2. #2
    Ervaren Lid stegisoft's schermafbeelding
    Geregistreerd
    20 maart 2009
    Berichten
    26.278

    Standaard

    Staat in configuratiescherm / geluid niet per ongeluk op HDMI ?
    Hebt je op de toetsenbord het geluid niet per ongeluk uitgezet?

  3. #3
    Lid
    Geregistreerd
    15 mei 2011
    Berichten
    19

    Standaard

    Zie nergesn 'HDMI'...
    geluid staat aan, batterijen vann toetsenbord wel haast leeg maar heeft er niets mee te maken..., ook geluid v/h scherm zelf staat aan, maar vb als ik headset aansluit hoor ik niets, dus is het iets met windows zelf...
    Laatst gewijzigd door tutterfut; 15 mei 2011 om 16:41

  4. #4
    Super Moderator clarkie's schermafbeelding
    Geregistreerd
    11 november 2010
    Berichten
    19.387

    Standaard

    Heb je in het tabblad afspelen het vinkje bij "luidsprekers" staan?
    Geen geluid-geluid4.png
    Is je probleem opgelost? Klik dan op de knop "markeer als opgelost" !

    Tips over Windows 8 vind je hier (klik erop).

    Maak regelmatig een systeemback-up van de Windows-partitie !!!

  5. #5
    Lid
    Geregistreerd
    15 mei 2011
    Berichten
    19

    Standaard

    Ja, heb ook al andere aparten als standaard aangevinkt, haalt niets uit...:)
    En kan bijvoorbeeld ook niet 'geluid testen', want dan komt er 'testtoon kan niet afgespeeld worden'

  6. #6
    Lid
    Geregistreerd
    15 mei 2011
    Berichten
    19

    Standaard

    Geen geluid-knipsel.jpg

    Kijk...(niet op koala achtergrond letten...;))

  7. #7
    Super Moderator clarkie's schermafbeelding
    Geregistreerd
    11 november 2010
    Berichten
    19.387

    Standaard

    Heb je hijackthis zelf uitgevoerd?

    Als het een merk-pc is geef dan eens het merk, model en modelnummer door.

    Voer ook onderstaande uit:

    Download en installeer Speccy.
    Start het programma en er zal nu een overzicht gemaakt worden van je hardware.
    Als dit gereed is selecteer je bovenaan " File - Publish Snapshot " en vervolgens bevestig je die keuze met " Yes ".
    In het venster dat nu opent krijg je een link te zien, kopieer nu die link en plak die in je volgende bericht.
    Is je probleem opgelost? Klik dan op de knop "markeer als opgelost" !

    Tips over Windows 8 vind je hier (klik erop).

    Maak regelmatig een systeemback-up van de Windows-partitie !!!

  8. #8
    Lid
    Geregistreerd
    15 mei 2011
    Berichten
    19

    Standaard

    Jah, zelf uitgevoerd...
    Acer aspire X3950, had dit niet vermeld aangezien het hardware probleem is... maar goed...http://speccy.piriform.com/results/g...Su47J4E6tjSXVY

  9. #9
    Ervaren Lid stegisoft's schermafbeelding
    Geregistreerd
    20 maart 2009
    Berichten
    26.278

    Standaard

    Indien je windows 7 hebt dan deze downloaden en installeren.
    retlawv gaf dit bericht een bedankje.

  10. #10
    Lid
    Geregistreerd
    15 mei 2011
    Berichten
    19

    Standaard

    het is bezig...alvast bedankt allemaal om te antwoorden...:)

    ---------- Post toegevoegd om 18:47 ---------- Vorige post was om 18:34 ----------

    Na het programma m'n audio had verwijderd, en ik terug opstartte kwam er wel reeds stuurprogramma installeren, rood kruisje door geluid ging weg, dan runde ik het programma(zoals aangegeven) nog eens en toen installeerde het de driver. Hierna restartte ik weer, helaas zonder resultaat ....
    Oh snap wat je bedoelt nu, uh ik kan dat eens doen, denk je dat het enig verschil zou maken?
    (even later) heb het gedaan, werkt nog steeds niet :'(
    Laatst gewijzigd door tutterfut; 15 mei 2011 om 19:19

+ Reageren op discussie
Pagina 1 van 4 123 ... LaatsteLaatste

Soortgelijke discussies

  1. [OPGELOST] geen geluid
    door srija linna in forum Archief Multimedia
    Reacties: 2
    Laatste bericht: 8 september 2010, 09:45
  2. geen geluid bij w7
    door YELLOWMAN in forum Archief Multimedia
    Reacties: 4
    Laatste bericht: 16 augustus 2010, 21:37
  3. [OPGELOST] Geen Actieve Mixerapparaten(geen geluid)
    door NoobMonkey in forum Archief Hardware algemeen
    Reacties: 15
    Laatste bericht: 15 juni 2010, 19:01
  4. [OPGELOST] 15 minuten geluid, geen geluid.
    door Wim25174 in forum Archief Multimedia
    Reacties: 3
    Laatste bericht: 16 januari 2010, 17:47
  5. geen geluid, en geen draadloos internet meer
    door francist in forum Archief Hardware algemeen
    Reacties: 2
    Laatste bericht: 26 juli 2009, 03:37

Labels voor deze discussie

Regels voor berichten

  • Je mag geen nieuwe discussies starten
  • Je mag niet reageren op berichten
  • Je mag geen bijlagen versturen
  • Je mag niet je berichten bewerken
  •