Discussie gesloten
Pagina 1 van 3 123 LaatsteLaatste
Resultaten: 1 t/m 10 van 29
Overzicht bedankjes5Bedankjes

Geluid werkt alleen via koptelefoon

Dit is een discussie over Geluid werkt alleen via koptelefoon in het forum Archief Multimedia , en maakt deel van de Multimedia categorie; Hallo! Ik heb een Dell studio xps 1640 laptop en het geluid werkt niet via de luidsprekers, het werkt enkel ...

  1. #1
    CR01
    Guest

    Standaard Geluid werkt alleen via koptelefoon

    Hallo!

    Ik heb een Dell studio xps 1640 laptop en het geluid werkt niet via de luidsprekers,
    het werkt enkel als ik een koptelefoon insteek!

    Ik heb bij configuratiescherm de luidsprekers al als standaard ingesteld,
    maar het werkt nog niet!

    Groetjes

  2. #2
    Super Moderator Jion's schermafbeelding
    Geregistreerd
    12 maart 2012
    Locatie
    127.0.0.1
    Berichten
    3.795

    Standaard

    Dag CR01,

    Kan je eens vertellen wat je zoal gedaan hebt net voor dat probleem met je luidsprekers begon?
    bvb. tv aangesloten op je laptop? Of enkele drivers geupdate?...

    Doe ook dit alvast eens:
    Download en installeer Speccy.
    Start het programma en er zal nu een overzicht gemaakt worden van je hardware.
    Als dit gereed is selecteer je bovenaan " File - Publish Snapshot " en vervolgens bevestig je die keuze met " Yes ".
    In het venster dat nu opent krijg je een link te zien, kopieer nu die link en plak die in je volgende bericht.


  3. #3
    CR01
    Guest

    Standaard

    Hallo
    Ik kan me niet meer herinneren dat ik iets speciaal heb gedaan met mijn laptop,
    maar in ieder geval niet aangesloten aan de tv.

    Hier is de link:
    http://speccy.piriform.com/results/t4md56MnKUGOAxeK8ndjvOp

    Bedankt voor je reactie!

  4. #4
    Super Moderator Jion's schermafbeelding
    Geregistreerd
    12 maart 2012
    Locatie
    127.0.0.1
    Berichten
    3.795

    Standaard

    Heb je je volume al nagekeken?
    Rechter muisklik op je geluidsicoontje en kies voor volumemixer.

    Ga eens naar deze link: Drivers and Downloads | Dell [United States],
    geef er je Service Tag of Express service code van je toestel in (hou je muis op het ? ernaast als je niet weet wat dat is) en download en installeer je geluidsdriver eens opnieuw.

  5. #5
    CR01
    Guest

    Standaard

    Jep volumemixer al nagekeken!

    En geluidsdriver, is dat bij audio IDT driver?
    Sorry ik ken daar niet veel van :p

  6. #6
    Super Moderator Jion's schermafbeelding
    Geregistreerd
    12 maart 2012
    Locatie
    127.0.0.1
    Berichten
    3.795

    Standaard

    Je zou iets als dit moeten vinden:
    ATI Function Driver for High Definition Audio - ATI AA01

  7. #7
    CR01
    Guest

    Standaard

    Hmm ik vind zoiets niet.
    Bij audio staat er
    IDT-Driver
    R261324.exe (16MB)
    Recommended
    4/8/2010
    6.10.0.6267, A18
    Applies to:
    92HD73C1 Audio

    Creative Labs-Application
    CREATIVE-LABS_SOUND-BLASTER-_A00_R213242.exe (4MB)
    Recommended
    3/10/2009
    Feb'09 RTS Patch, webpostA00
    Applies to:

    Sound Blaster X-Fi MB

    Is het een van die twee?

    Bij video heb ik wel nog dit gevonden:
    AMD-Driver
    R227577.exe (107MB)
    Recommended
    10/7/2009
    8.631.0.0000, A09
    Applies to:

    ATI Mobility Radeonā„¢ HD 3450



    ATI Mobility Radeonā„¢ HD 3670



    ATI Mobility Radeonā„¢ HD 4670

    Ik weet niet of je er iets aan hebt?

  8. #8
    Ervaren Lid Jean-Pierre's schermafbeelding
    Geregistreerd
    2 juni 2009
    Locatie
    Ergens in West-Vlaanderen
    Berichten
    8.537

    Standaard

    Download hier (selecteer wel vista 64bit) de drivers voor je Audio kaart,zowel de IDT als die van Creative.
    Eens gedownload verwijder je de oude drivers op je systeem en installeer je de zonet gedownloade drivers,eerst de IDT driver gevolgd door die van Creative.
    Lost dit het probleem op?
    Laatst gewijzigd door Jean-Pierre; 10 april 2012 om 15:34
    Jion gaf dit bericht een bedankje.

  9. #9
    CR01
    Guest

    Standaard

    Ik heb eerst ATI Function Driver for High Definition Audio - ATI AA01 verwijderd en daarna heb ik IDT driver geļnstalleerd, toen moest mijn laptop terug opnieuw opstarten en dan heb ik Creative geļnstalleerd, maar het laatste wat er staat is dat de InstallShield Wizard gaat opstarten, maar er gebeurt niets... En als ik nu terug bij Apparaatbeheer kijk, staat ATI Function Driver for High Definition Audio - ATI AA01 er terug... Ik snap er niets van. Heb ik iets fout gedaan?

  10. #10
    Ervaren Lid Jean-Pierre's schermafbeelding
    Geregistreerd
    2 juni 2009
    Locatie
    Ergens in West-Vlaanderen
    Berichten
    8.537

    Standaard

    ATI function driver is een onderdeel van je grafische chip dus ja die komt steeds terug.
    Heb je onder Audio de drivers verwijderd die ik je melde?
    Apparaatbeheer onder de Tab Audio dus met andere woorden,alles wat daar staat deinstalleren en daarna de nieuwe drivers installeren.

Discussie gesloten
Pagina 1 van 3 123 LaatsteLaatste

Soortgelijke discussies

  1. geen geluid koptelefoon
    door gompie in forum Archief Multimedia
    Reacties: 1
    Laatste bericht: 21 oktober 2011, 12:57
  2. Reacties: 2
    Laatste bericht: 23 maart 2011, 23:08
  3. Geen geluid via speakers, wel via koptelefoon
    door soesi in forum Archief Multimedia
    Reacties: 21
    Laatste bericht: 13 maart 2011, 18:20
  4. [OPGELOST] ik heb alleen geluid op mijn pc met koptelefoon
    door evita in forum Archief Multimedia
    Reacties: 2
    Laatste bericht: 12 maart 2009, 20:29
  5. eg44@skynet.be: drivers geluid, koptelefoon werkt niet
    door Thomas in forum Archief Windows
    Reacties: 4
    Laatste bericht: 28 december 2007, 10:34

Labels voor deze discussie

Regels voor berichten

  • Je mag geen nieuwe discussies starten
  • Je mag niet reageren op berichten
  • Je mag geen bijlagen versturen
  • Je mag niet je berichten bewerken
  •