Discussie gesloten
Pagina 1 van 2 12 LaatsteLaatste
Resultaten: 1 t/m 10 van 17
Overzicht bedankjes1Bedankjes

schermopties komen steeds terug.

Dit is een discussie over schermopties komen steeds terug. in het forum Archief Multimedia , en maakt deel van de Multimedia categorie; Hallo iedereen! Ik zit met een heel ambetant probleem. Ik wou er een screen van maken maar dat is niet ...

  1. #1
    Lid
    Geregistreerd
    7 april 2012
    Berichten
    182

    Standaard schermopties komen steeds terug.

    Hallo iedereen!
    Ik zit met een heel ambetant probleem. Ik wou er een screen van maken maar dat is niet mogelijk. Dus dat zullen we niet kunnen gebruiken, ik zal het zo goed mogelijk proberen uit te leggen.
    Het begon gisteren, ineens kwam er een lichtblauw kadertje op m'n beeld met daarboven een donkerblauwe band met de schermresolutie en onder het lichtblauw kadertje liep er een rode band. In het midden staan verschillende opties zoals, helderheid, reset enz. Ik wil dit wegkrijgen door met de knoppen onder mijn scherm (menu,down,up,auto) te schuiven zodat ik op exit kan gaan staan. Nou dan gaat het kadertje weg na steeds opnieuw te proberen maar daarna komt het steeds terug. Gisteren was het me gelukt om het een paar uur weg te krijgen maar nu is het daar weer! Ik heb al alles geprobeerd en op internet vind ik ook niks. Het ligt waarschijnlijk aan mijn beeldscherm zelf, dus ik hoop dat jullie mij kunnen helpen. Ooh ja het is juist terug, in de rode band staat er een H: (hier staan er cijfers) en daarnaast staat er een V: (hier staan er ook cijfers). Nu ging het vanzelf weg maar meestal lukt dat niet. Ik hoop dat jullie mij kunnen helpen want dit is wel erg irritant. Mvg

  2. #2
    Ervaren Lid Kurtt's schermafbeelding
    Geregistreerd
    1 juli 2007
    Berichten
    6.406

    Standaard

    Wat is het exacte model (merk) en modelnummer van je beelscherm?

  3. #3
    Lid
    Geregistreerd
    7 april 2012
    Berichten
    182

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Kurtt Bekijk bericht
    Wat is het exacte model (merk) en modelnummer van je beelscherm?
    Het is een medion, dat weet ik maar het exacte weet ik niet hoe ik dit moet vinden.

    Bingo gevonden! Ik ga het hieronder even typen

    Merk: Medion

    Modelnummer: MD 30217 PG
    Laatst gewijzigd door Jerser; 13 april 2012 om 11:22

  4. #4
    Lid
    Geregistreerd
    7 april 2012
    Berichten
    182

    Standaard

    Is er iemand die mij kan helpen? Het blijft heletijd terugkomen ik word echt hopeloos!!

  5. #5
    Moderator stegisoft's schermafbeelding
    Geregistreerd
    20 maart 2009
    Berichten
    26.532

    Standaard

    Klik onderaan de scherm op menu knop
    Zoek daar de vreemd R teken en dan kan je terug brengen naar fabriektoestand.

  6. #6
    Lid
    Geregistreerd
    7 april 2012
    Berichten
    182

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door stegisoft Bekijk bericht
    Klik onderaan de scherm op menu knop
    Zoek daar de vreemd R teken en dan kan je terug brengen naar fabriektoestand.
    Eeh dat menu is dat daar waar dat tekentje van Windows staat? En dat je dan zo een balkje hebt om iets in te typen? Of heb ik het fout?

    Ooh nee soz ik begrijp het al. Vorige keren had ik dit ook gedaan, maar toen kwam het steeds terug. Ik zal eens kijken wat het nu geeft! Ik hou jullie op de hoogte!
    Laatst gewijzigd door Jerser; 14 april 2012 om 10:23

  7. #7
    Lid
    Geregistreerd
    7 april 2012
    Berichten
    182

    Standaard

    Ik begin hopeloos te worden, het blijft maar terugkomen.

  8. #8
    Moderator stegisoft's schermafbeelding
    Geregistreerd
    20 maart 2009
    Berichten
    26.532

    Standaard

    Dat zou fijn zijn om ons op de hoogte te brengen.

  9. #9
    Lid
    Geregistreerd
    7 april 2012
    Berichten
    182

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door stegisoft Bekijk bericht
    Dat zou fijn zijn om ons op de hoogte te brengen.
    Zoals ik al meldde, het blijft terugkomen...

  10. #10
    Moderator stegisoft's schermafbeelding
    Geregistreerd
    20 maart 2009
    Berichten
    26.532

    Standaard

    Kan je geen foto van maken met de gsm of zo?
    Hebt je de scherm ook geprobeerd op een ander PC?

Discussie gesloten
Pagina 1 van 2 12 LaatsteLaatste

Soortgelijke discussies

  1. [OPGELOST] Outlookberichten komen terug
    door JANMATTHEUSSEN in forum Archief Windows
    Reacties: 1
    Laatste bericht: 4 februari 2012, 08:30
  2. [OPGELOST] dezelfde updates blijven terug komen
    door Rud06 in forum Archief Windows
    Reacties: 4
    Laatste bericht: 14 januari 2012, 19:15
  3. Foutmelding blijft terug komen
    door daverend in forum Archief Andere software
    Reacties: 4
    Laatste bericht: 20 juli 2011, 15:22
  4. [OPGELOST] bing blijf terug komen
    door axel321 in forum Archief Internet & Netwerk
    Reacties: 17
    Laatste bericht: 17 april 2011, 20:18
  5. Verwijderde ondermappen komen terug
    door eggers in forum Archief Windows
    Reacties: 5
    Laatste bericht: 27 april 2008, 10:13

Labels voor deze discussie

Regels voor berichten

  • Je mag geen nieuwe discussies starten
  • Je mag niet reageren op berichten
  • Je mag geen bijlagen versturen
  • Je mag niet je berichten bewerken
  •