Discussie gesloten
Resultaten: 1 t/m 6 van 6
Overzicht bedankjes1Bedankjes
  • 1 Geplaatst door Mako

Xbox 360 live

Dit is een discussie over Xbox 360 live in het forum Archief Multimedia , en maakt deel van de Multimedia categorie; Hallo beste vrienden, Onlangs ben ik veranderd van provider, van Base naar Telenet fibernet. Nu, wanneer mijn zoon op Xbox ...

  1. #1
    Lid
    Geregistreerd
    12 januari 2010
    Locatie
    Gent
    Berichten
    510

    Standaard Xbox 360 live

    Hallo beste vrienden,

    Onlangs ben ik veranderd van provider, van Base naar Telenet fibernet.

    Nu, wanneer mijn zoon op Xbox live wil krijg hij deze melding: Your NAT type: Moderate.
    Ook heeft hij maar een beperkte verbinding wanneer er een test word uitgevoerd.
    Eerder had hij dit niet.

    Dank voor de hulp

  2. #2
    Super Moderator Mako's schermafbeelding
    Geregistreerd
    30 december 2011
    Locatie
    Deinze
    Berichten
    3.149

    Standaard

    Beste ricardo425,

    Verwijder de stroomtoevoer naar je router en wacht een 30tal seconden alvorens je deze opnieuw inschakelt. Als je nog steeds hetzelfde probleem hebt doe je het volgende.
    Ga naar Mijn Telenet (met je gebruikersnaam en wachtwoord) en kijk eens als je daar instellingen terug vindt omtrent NAT of UPnP. Als je deze instellingen gevonden hebt voeg je een screenshot toe aan je volgende post.
    ricardo425 gaf dit bericht een bedankje.
    Met vriendelijke groet,
    Mako
    Member of UNITE Unified Network of Instructors and Trained Eliminators

  3. #3
    Lid
    Geregistreerd
    12 januari 2010
    Locatie
    Gent
    Berichten
    510

    Standaard

    Ik heb een gateaway waarde 192.168.0.1 en heb deze in de browser ingegeven, maar kom niet op mijn router terecht. Wel op enkele forums waar ook veel van deze vragen worden gesteld
    Laatst gewijzigd door ricardo425; 26 januari 2012 om 23:34

  4. #4
    Super Moderator Mako's schermafbeelding
    Geregistreerd
    30 december 2011
    Locatie
    Deinze
    Berichten
    3.149

    Standaard

    Probeer eens te de instellingen van je router te bereiken op volgende manier:

    Ga naar start - alle programma's - bureau-accessoires. Rechtsklik op de opdrachtprompt en selecteer uitvoeren als administrator. Typ volgende en druk op enter: ipconfig
    Ga op zoek naar de waarde achter standaardgateway
    Open je webbrowser en typ in de adresbalk de gevonden waarde (iets in de aard van 192.168.1.1)

    Kom je bij de instellingen van je router, vind je daar de instellingen uit bericht 2 terug?
    Met vriendelijke groet,
    Mako
    Member of UNITE Unified Network of Instructors and Trained Eliminators

  5. #5
    Lid
    Geregistreerd
    12 januari 2010
    Locatie
    Gent
    Berichten
    510

    Standaard

    ok, zal dit morgen eens bekijken en uitvoeren
    Laatst gewijzigd door ricardo425; 26 januari 2012 om 23:31

  6. #6
    Lid
    Geregistreerd
    12 januari 2010
    Locatie
    Gent
    Berichten
    510

    Standaard

    Deze zaak is opgelost door mijn provider die me geholpen heeft. Sorry dat ik hier niet meer op gereageerd heb, was het helemaal vergeten. Mijn standaardgateaway is zoals ik vermeld heb in bericht 3. Mijn zoon kan nu gewoon spelen, maar vermeld toch dat het niet dezelfde verbindingskwaliteiet is zoals bij die andere provider.

    Dank voor de hulp en zal dit hier als opgelost markeren

Discussie gesloten

Labels voor deze discussie

Regels voor berichten

  • Je mag geen nieuwe discussies starten
  • Je mag niet reageren op berichten
  • Je mag geen bijlagen versturen
  • Je mag niet je berichten bewerken
  •