Discussie gesloten
Pagina 2 van 3 EersteEerste 123 LaatsteLaatste
Resultaten: 11 t/m 20 van 29
Overzicht bedankjes1Bedankjes

HPProductAssistant

Dit is een discussie over HPProductAssistant in het forum Archief Andere software , en maakt deel van de Andere software categorie; Klik met de rechter muisknop op de icoon van Hijackthis en kies dan voor “Run as administrator" of "Uitvoeren als ...

  1. #11
    Supervisor kweezie wabbit's schermafbeelding
    Geregistreerd
    16 juli 2007
    Locatie
    Down the Wabbit Hole
    Leeftijd
    56
    Berichten
    25.114

    Standaard

    Klik met de rechter muisknop op de icoon van Hijackthis en kies dan voor “Run as administrator" of "Uitvoeren als administrator".
    Selecteer “Do a system scan only”.
    Vink alleen de items aan die hieronder zijn genoemd:

    R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = Search
    R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Search,SearchAssistant =
    R3 - URLSearchHook: (no name) - - (no file)
    O2 - BHO: Bing Bar Helper - {d2ce3e00-f94a-4740-988e-03dc2f38c34f} - "C:\Program Files\Microsoft\BingBar\BingExt.dll" (file missing)
    O3 - Toolbar: Bing Bar - {8dcb7100-df86-4384-8842-8fa844297b3f} - "C:\Program Files\Microsoft\BingBar\BingExt.dll" (file missing)
    O16 - DPF: {1D4DB7D2-6EC9-47A3-BD87-1E41684E07BB} - http://ak.exe.imgfarm.com/images/noc...tup1.0.1.1.cab


    Klik op 'Fix checked' om de items te verwijderen.

    Helaas vind ik in het logje niks terug dat wijst op die HPProductAssistant en kan ik die dus ook eit uischakelen.
    Maar misschien levert een registeropruiming wel iets op.

    Download CCleaner. (Als je het nog niet hebt)

    Installeer het (Als je niet wil dat Google Chrome op je pc als standaard webbrowser wordt geïnstalleerd, moet je de 2 vinkjes wegdoen !!!) en start CCleaner op.
    Klik in de linkse kolom op “Cleaner”. Klik achtereenvolgens op ‘Analyseren’ en 'Schoonmaken'.
    Klik vervolgens in de linkse kolom op “Register” en klik op ‘Scan naar problemen”.
    Als er fouten gevonden worden klik je op ”Herstel geselecteerde problemen” en ”OK”.
    Dan krijg je de vraag om een back-up te maken. Klik op “JA”. Kies dan “Herstel alle geselecteerde fouten”.
    Soms is 1 analyse niet voldoende. Deze procedure mag je herhalen tot de analyse geen fouten meer aangeeft.
    Sluit hierna CCleaner terug af.

    Wil je dit uitgebreid in beeld bekijken, klik dan hier voor de handleiding.
    Als je tevreden bent over ons, vertel het dan aan gans de wereld.
    Als je niet tevreden bent, vertel het dan alleen aan ons.


    Bezoek onze VIDEOZONE: info in woord en beeld !

  2. #12
    Lid
    Geregistreerd
    1 september 2012
    Berichten
    16

    Standaard

    Ik wou juist beginnen met de "Fix checked" in hijackthis, maar als ik right click op de icoon vind ik niks terug ivm "run as administrator", zie de bijgevoegde printscreen. Heb ik iets verkeerd gedaan bij de installatie?
    Bijgevoegde bestanden Bijgevoegde bestanden

  3. #13
    Super Moderator stegisoft's schermafbeelding
    Geregistreerd
    20 maart 2009
    Berichten
    27.022

    Standaard

    Ga naar C:\Program files\Trend Micro\HiJackThis of C:\Program Files (x86)\Trend Micro\HiJackThis en daar vind je HiJackThis.exe en dan kan je run as administrator klikken.

  4. #14
    Lid
    Geregistreerd
    1 september 2012
    Berichten
    16

    Standaard

    Thanks, heb het gevonden, maar heb een wachtwoord nodig ...

  5. #15
    Super Moderator stegisoft's schermafbeelding
    Geregistreerd
    20 maart 2009
    Berichten
    27.022

    Standaard

    Normaal gezien moet je geen wachtwoord ingeven.
    Kopieer HiJackThis.exe en zet het op usb-stick.
    Lukt het dan?

  6. #16
    Lid
    Geregistreerd
    1 september 2012
    Berichten
    16

    Standaard

    Zelfde scenario, zie 2 printscreens ... Sorry ...
    Bijgevoegde bestanden Bijgevoegde bestanden

  7. #17
    Super Moderator stegisoft's schermafbeelding
    Geregistreerd
    20 maart 2009
    Berichten
    27.022

    Standaard

    In de eerst doc moet je hudige gebruiker selecteren.

    Je doet toch zoals onderstaande afbeelding

    Naam: hjtad.jpg
Bekeken: 49
Grootte: 44,0 KB
    Laatst gewijzigd door stegisoft; 4 september 2012 om 21:59

  8. #18
    Lid
    Geregistreerd
    1 september 2012
    Berichten
    16

    Standaard

    Ik doe het zoals in bijgevoegde printscreen. Ik klik op "Uitvoeren als ..." en dan krijg je dat scherm dat je hierboven zag waar ik "Deze gebruiker" aanvink, "Administrator" en dan OK ... daar krijg ik de foutmelding omdat ik geen wachtwoord heb ingegeven. Zie echt niet hoe het anders moet of kan ...
    Bijgevoegde bestanden Bijgevoegde bestanden

  9. #19
    Super Moderator stegisoft's schermafbeelding
    Geregistreerd
    20 maart 2009
    Berichten
    27.022

    Standaard

    Je hebt XP en dan moet je niet met de rechtermuisknop op run as administrator doen maar gewoon klikken op HiJackThis.exe en dan wat dan wat kweezie wabbit in bericht 11 vermeld doen.

    Nota: bij Windows XP bestaat niet run as administrator

  10. #20
    Lid
    Geregistreerd
    1 september 2012
    Berichten
    16

    Standaard

    Oke is gelukt, bedankt!
    CCleaner had ik al, maar de registry had ik nog niet gebruikt (Google Chrome heb ik reeds als Browser).
    Vooraleer ik alles herstel, wil je aub even kijken? Heb een prtscrn bijgevoegd met bijna alle fouten. Er zijn alleen nog een paar schermen extra van de deinstallatiefouten die ik niet meer heb bijgevoegd. Mag ik wel echt alles herstellen? En mag ik alles links ook aanvinken? Bedankt !!!
    Bijgevoegde bestanden Bijgevoegde bestanden

Discussie gesloten
Pagina 2 van 3 EersteEerste 123 LaatsteLaatste

Labels voor deze discussie

Regels voor berichten

  • Je mag geen nieuwe discussies starten
  • Je mag niet reageren op berichten
  • Je mag geen bijlagen versturen
  • Je mag niet je berichten bewerken
  •