Discussie gesloten
Resultaten: 1 t/m 7 van 7

[OPGELOST] TeaTimer.exe (Spybot)

Dit is een discussie over [OPGELOST] TeaTimer.exe (Spybot) in het forum Archief Andere software , en maakt deel van de Andere software categorie; Bij het afsluiten van de pc gebeurt het soms dat er een foutmelding te voorschijbn komt van TeaTimer.exe. Volgens het ...

  1. #1
    Lid kalalumba's schermafbeelding
    Geregistreerd
    22 januari 2008
    Locatie
    In een huis
    Leeftijd
    49
    Berichten
    273

    Standaard [OPGELOST] TeaTimer.exe (Spybot)

    Bij het afsluiten van de pc gebeurt het soms dat er een foutmelding te voorschijbn komt van TeaTimer.exe. Volgens het uitzoeken via Google ben ik dit zo te weten gekomen. Wat kan ik hier het best aan doen. ;)
    Bijgevoegde miniaturen Bijgevoegde miniaturen [OPGELOST] TeaTimer.exe  (Spybot)-foutmelding.jpg   [OPGELOST] TeaTimer.exe  (Spybot)-melding.jpg  

  2. #2
    Supervisor kweezie wabbit's schermafbeelding
    Geregistreerd
    16 juli 2007
    Locatie
    Down the Wabbit Hole
    Leeftijd
    56
    Berichten
    25.047

    Standaard

    Via de configuratie van Spybot kan je die teatimer afzetten. Ik heb ze zelf ook uitgezet omdat ik AVG 8.0 Free als anti-virus heb. Daar zit ook een anti-spyware module in die real-time werkt en twee van die dingen samen actief geeft vertragingen.
    Als je tevreden bent over ons, vertel het dan aan gans de wereld.
    Als je niet tevreden bent, vertel het dan alleen aan ons.


    Bezoek onze VIDEOZONE: info in woord en beeld !

  3. #3
    Lid kalalumba's schermafbeelding
    Geregistreerd
    22 januari 2008
    Locatie
    In een huis
    Leeftijd
    49
    Berichten
    273

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door kweezie wabbit Bekijk bericht
    Via de configuratie van Spybot kan je die teatimer afzetten. Ik heb ze zelf ook uitgezet omdat ik AVG 8.0 Free als anti-virus heb. Daar zit ook een anti-spyware module in die real-time werkt en twee van die dingen samen actief geeft vertragingen.
    Hoe zet ik die af de teatimer. ;)

  4. #4
    Website Beheerder
    Geregistreerd
    23 december 2007
    Locatie
    Kapellen
    Berichten
    39.955

    Standaard

    Zo schakel je Spybot's TeaTimer uit :

    - Start Spybot
    - Ga naar Mode (Modus) > selecteer Advanced Mode (Geavanceerd)
    - Ga naar Tools (Gereedschap) en klik op het Resident-icoon in de lijst
    - Haal het vinkje weg bij Resident SD Helper en klik OK
    - Herstart de computer


  5. #5
    Lid kalalumba's schermafbeelding
    Geregistreerd
    22 januari 2008
    Locatie
    In een huis
    Leeftijd
    49
    Berichten
    273

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door kape Bekijk bericht
    Zo schakel je Spybot's TeaTimer uit :

    - Start Spybot
    - Ga naar Mode (Modus) > selecteer Advanced Mode (Geavanceerd)
    - Ga naar Tools (Gereedschap) en klik op het Resident-icoon in de lijst
    - Haal het vinkje weg bij Resident SD Helper en klik OK
    - Herstart de computer
    Blijf ik dan nog beveiligd !!.

  6. #6
    Website Beheerder
    Geregistreerd
    23 december 2007
    Locatie
    Kapellen
    Berichten
    39.955

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door kalalumba Bekijk bericht
    Blijf ik dan nog beveiligd !!.
    Als je geen andere real-time bescherming tegen spyware hebt (ingebouwd in je antivirusscanner of apart), ben je niet meer beveiligd tegen spyware.

  7. #7
    Lid kalalumba's schermafbeelding
    Geregistreerd
    22 januari 2008
    Locatie
    In een huis
    Leeftijd
    49
    Berichten
    273

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door kape Bekijk bericht
    Als je geen andere real-time bescherming tegen spyware hebt (ingebouwd in je antivirusscanner of apart), ben je niet meer beveiligd tegen spyware.

    Bedankt voor de info .

Discussie gesloten

LinkBacks (?)

  1. 26 november 2011, 18:18

Labels voor deze discussie

Regels voor berichten

  • Je mag geen nieuwe discussies starten
  • Je mag niet reageren op berichten
  • Je mag geen bijlagen versturen
  • Je mag niet je berichten bewerken
  •