+ Reageren op discussie
Resultaten: 1 t/m 10 van 10
Overzicht bedankjes4Bedankjes
  • 1 Geplaatst door stegisoft
  • 1 Geplaatst door Jean-Pierre
  • 1 Geplaatst door Jean-Pierre
  • 1 Geplaatst door Kurtt

pc leegmaken ?

Dit is een discussie over pc leegmaken ? in het forum Archief Andere software , en maakt deel van de Andere software categorie; hallo aangezien mijn pc veel te vol is met onnodige dingen en ik de game de sims er niet op ...

  1. #1
    Nieuweling
    Geregistreerd
    14 augustus 2010
    Berichten
    4

    Standaard pc leegmaken ?

    hallo
    aangezien mijn pc veel te vol is met onnodige dingen
    en ik de game de sims er niet op krijg zou ik die eens graag volledig leeg maken
    behalve mijn stuurprogramma's
    dus m.a.w. net zoals ik hem in de winkel nieuw kocht
    maar ik heb geen enkel idee hoe ik daar moet aan beginnen
    of is dit mss een oplossing
    ik heb twee lokale stations in de pc "C:" en "D:" die laatste is zo goed als leeg (19,4 GB) kan ik de sims daar niet plaatsen ?
    kan iemand mij helpen aub

    ik heb ook de sims 3 en die kan ik niet draaien omdat mijn grafische kaart niet voldoet
    ik heb een nieuwe willen plaatsen maar dat ging niet omdat dan de pc weer te licht was
    heeft iemand daar een oplossing voor
    alvast bedankt bij voorbaat
    Laatst gewijzigd door axgaelle; 14 augustus 2010 om 14:44

  2. #2
    Super Moderator stegisoft's schermafbeelding
    Geregistreerd
    20 maart 2009
    Berichten
    27.222

    Standaard

    Bij configuratiescherm / programma en onderdelen kan je software verwijderen die je niet meer nodig hebt.

    Daarna dit doen.

    Download CCleaner.

    Installeer het en start CCleaner op. Klik in de linkse kolom op “Cleaner”. Klik achtereenvolgens op ‘Analyseren’ en 'Schoonmaken'. Soms is 1 analyse niet voldoende. Deze procedure mag je herhalen tot de analyse geen fouten meer aangeeft. Klik vervolgens in de linkse kolom op “Register” en klik op ‘Scan naar problemen”. Als er fouten gevonden worden klik je op ”Herstel geselecteerde problemen” en ”OK”. Dan krijg je de vraag om een back-up te maken. Klik op “JA”. Kies dan “Hert stel alle geselecteerde fouten”. Sluit hierna CCleaner terug af.

    Wil je dit uitgebreid in beeld bekijken, klik dan hier voor de
    handleiding.

    Welk moederbord hebt je?
    axgaelle gaf dit bericht een bedankje.

  3. #3
    Ervaren Lid Jean-Pierre's schermafbeelding
    Geregistreerd
    2 juni 2009
    Locatie
    Ergens in West-Vlaanderen
    Berichten
    8.536

    Standaard

    Voer alleszins eerst uit wat stegisoft voorstelt.
    Als dat niet voldoende ruimte vrij maakt kun je eens kijken en antwoorden op mijn onderstaande vraag.
    Hebt u bij de pc ook een herstel/installatie cd gekregen?
    Als dat het geval is dan kun je via die herstel cd de pc terug naar fabrieksinstellingen brengen normaal gezien.
    axgaelle gaf dit bericht een bedankje.

  4. #4
    Nieuweling
    Geregistreerd
    14 augustus 2010
    Berichten
    4

    Standaard

    ik heb hier een doos en daarop staat "professional motherboard manufacturer" van "Acorp" en daar zit de handleiding ook nog bij waarop staat "4D845G Manual" ik heb al CCleaner doorgevoerd.

    ---------- Post toegevoegd om 12:58 ---------- Vorige post was om 12:57 ----------

    herstel cd heb ik niet maar heb hier wel Windows xp home edition

  5. #5
    Ervaren Lid Jean-Pierre's schermafbeelding
    Geregistreerd
    2 juni 2009
    Locatie
    Ergens in West-Vlaanderen
    Berichten
    8.536

    Standaard

    Dan houden we het op stegisoft zijn voorstel en gaan we op die manier plaats vrij maken.
    axgaelle gaf dit bericht een bedankje.

  6. #6
    Nieuweling
    Geregistreerd
    14 augustus 2010
    Berichten
    4

    Standaard

    ok, maar voor de sims op die tweede schijf te plaatsen, heb je daar een oplossing voor ?

  7. #7
    Ervaren Lid Jean-Pierre's schermafbeelding
    Geregistreerd
    2 juni 2009
    Locatie
    Ergens in West-Vlaanderen
    Berichten
    8.536

    Standaard

    In weze mag dat geen probleem zijn om Sims op een andere partitie/schijf te installeren.
    Als je installeerd dan krijg je op een gegeven moment toch de optie om een plaats op te geven waar het spel dient geinstalleerd te worden.
    Als je daar dan het pad opgeeft van die partitie/schijf dan zal ook daar het spel op geinstalleerd worden.

  8. #8
    Ervaren Lid Kurtt's schermafbeelding
    Geregistreerd
    1 juli 2007
    Berichten
    6.439

    Standaard

    Het is raar om één spel op een andere partitie te plaatsen, maar ik ben dan ook een pietje-precies LOL.

    Steek de cd van de SIMS in. Op een bepaald moment kan je misschien moeten kiezen tussen "standaard" installatie of "aangepaste" (engels: custom) installatie. Kies voor aangepaste installatie. Doe daar weg wat daar staat en tik in D:\MijnSims bijvoorbeeld. U spel wordt nu geinstalleerd en de map MijnSims wordt automatisch aangemaakt op je D schijf. Normaal gezien komt op het bureaublad na de installatie het icoontje van de Sims.
    axgaelle gaf dit bericht een bedankje.

  9. #9
    Nieuweling
    Geregistreerd
    14 augustus 2010
    Berichten
    4

    Standaard

    ok dat heb ik gedaan en het is gelukt dank u wel

  10. #10
    Super Moderator stegisoft's schermafbeelding
    Geregistreerd
    20 maart 2009
    Berichten
    27.222

    Standaard

    Dan kan je dit als opgelost klikken.

+ Reageren op discussie

Soortgelijke discussies

  1. Harde schijf "c" is onbegrijpelijk vol.Hoe leegmaken?
    door Yva in forum Archief Windows
    Reacties: 28
    Laatste bericht: 17 mei 2008, 17:10
  2. [OPGELOST] sql tabellen leegmaken
    door funyboyke in forum Archief Website Hulp & Scripts
    Reacties: 8
    Laatste bericht: 3 januari 2007, 14:12

Labels voor deze discussie

Regels voor berichten

  • Je mag geen nieuwe discussies starten
  • Je mag niet reageren op berichten
  • Je mag geen bijlagen versturen
  • Je mag niet je berichten bewerken
  •