Discussie gesloten
Pagina 2 van 3 EersteEerste 123 LaatsteLaatste
Resultaten: 11 t/m 20 van 22
Overzicht bedankjes1Bedankjes

rtl120.bpl ontbreekt

Dit is een discussie over rtl120.bpl ontbreekt in het forum Archief Andere software , en maakt deel van de Andere software categorie; Oorspronkelijk geplaatst door clarkie Iface.exe zou bij de panda software horen. Dan zeker klikken op repareren aangezien het een onderddel ...

  1. #11
    Supervisor kweezie wabbit's schermafbeelding
    Geregistreerd
    16 juli 2007
    Locatie
    Down the Wabbit Hole
    Leeftijd
    56
    Berichten
    24.347

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door clarkie Bekijk bericht
    Iface.exe zou bij de panda software horen.
    Dan zeker klikken op repareren aangezien het een onderddel is van je anitvirus.
    Als je tevreden bent over ons, vertel het dan aan gans de wereld.
    Als je niet tevreden bent, vertel het dan alleen aan ons.


    Bezoek onze VIDEOZONE: info in woord en beeld !

  2. #12
    Lid
    Geregistreerd
    24 december 2011
    Locatie
    Valkenswaard
    Berichten
    10

    Standaard rtl120.bpl ontbreekt

    De activeringspogingen met Panda()2012 eindigen steeds met de bekende mededeling dat Iface.exe niet kan worden gestart, "omdat rtl120.bpl niet kan worden gevonden. Het opnieuw installeren van deze toepassing kan dit probleem oplossen". Iface.exe kom ik wel tegen onder Windows\Prefetch, maar het ontbrekende bestandje is met de Start-zoekoptie onvindbaar. Het is misschien niet meer op de PC aanwezig (?)
    Paul G.

    ---------- Post toegevoegd om 17:02 ---------- Vorige post was om 16:49 ----------

    Ik heb nog even gekeken naar de precieze omschrijving onder Windows\Prefetch: IFACE.EXE-298D6002.pf
    De functie van deze toepassing is mij onbekend.
    Paul G.

  3. #13
    Lid
    Geregistreerd
    24 december 2011
    Locatie
    Valkenswaard
    Berichten
    10

    Standaard

    In de pc vind ik "IFACE.EXE-298D6002.pf " onder Windows\Prefetch staan.
    Paul G.

  4. #14
    Supervisor kweezie wabbit's schermafbeelding
    Geregistreerd
    16 juli 2007
    Locatie
    Down the Wabbit Hole
    Leeftijd
    56
    Berichten
    24.347

    Standaard

    Ga naar deze pagina en download het bestand rtl120.bpl.zip
    De link staat onder de afbeelding net boven de help knop.
    Pak het bestand rtl120.bpl uit naar de map c:\Windows\system32

    Herstart de pc en kijk wat het resultaat is.
    Als je tevreden bent over ons, vertel het dan aan gans de wereld.
    Als je niet tevreden bent, vertel het dan alleen aan ons.


    Bezoek onze VIDEOZONE: info in woord en beeld !

  5. #15
    Lid
    Geregistreerd
    24 december 2011
    Locatie
    Valkenswaard
    Berichten
    10

    Standaard rtl120.bpl downloaden

    Aanwijzingen (links boven Helpknop) van 30/12 j.l. gebruikt, maar ik zie geen duidelijk downloadresultaat en daarom niet hoe e.e.a. moet worden vervolgd. Sorry.

    Even voor dat bericht had ik nog eens de Panda-installatie-wizard aangezet en (i.p.v. de eerder niet geslaagde "standaard-activatie") de "minimale activatie" toegepast. Tot mijn grote verbazing ging dit 'goed' met daarop de mededeling dat de pc nu geheel beveiligd was. Hier bij was kennelijk de firewall niet inbegrepen, waarvoor ik nu dus de Windows-firewall gebruik. Wel ontbreekt het Panda-icoontje nog steeds in het systeemvak onderaan, zodat ik het scherm voor de interface c.a. niet zichtbaar kan maken.

    De situatie is nu dus zo, dat ik wel rustig kan slapen, maar niet rustig kan werken. Graag verdere gewaardeerde hulp.

    Paul G.

  6. #16
    Supervisor kweezie wabbit's schermafbeelding
    Geregistreerd
    16 juli 2007
    Locatie
    Down the Wabbit Hole
    Leeftijd
    56
    Berichten
    24.347

    Standaard

    Klik op onderstaande link.
    Download rtl120.bpl

    Ga dan helemaal naar onder op de pagina met de schuifbalk aan de rechterkant.
    Klik daar op de groene tekst Download rtl120.bpl free of charge.
    De pagina springt dan weer naar boven en na enkele seconden start de download automatisch.
    Je moet wel nog aangeven waar het bestand moet opgeslagen worden.
    Als je tevreden bent over ons, vertel het dan aan gans de wereld.
    Als je niet tevreden bent, vertel het dan alleen aan ons.


    Bezoek onze VIDEOZONE: info in woord en beeld !

  7. #17
    Lid
    Geregistreerd
    24 december 2011
    Locatie
    Valkenswaard
    Berichten
    10

    Standaard rtl120.bpl ontbreekt (niet meer)

    rtl120.bpl ontbreekt-system32-screenshot-.jpg

    rtl120.bpl staat nu geparkeerd system32 (zie 1e bijlage). Na nog maar eens PandaIS12 ge´nstalleerd te hebben, eindigde de activatie met het bijgaande raadseltje. Voor 2013 zal ik maar overstappen op een andere beveiligingssoftware, G Data of zo. Graag het oordeel van de supervisor.
    In he Windows (XP) Beveiligingscentrum staan overigens alle lichten op groen.
    Met dank,
    Paul G.

    rtl120.bpl ontbreekt-entrypoint-screenshot-.jpg

  8. #18
    Supervisor kweezie wabbit's schermafbeelding
    Geregistreerd
    16 juli 2007
    Locatie
    Down the Wabbit Hole
    Leeftijd
    56
    Berichten
    24.347

    Standaard

    Als in het beveiligingscentrum alles op groen staat, ben je wel voldoende beveiligd.

    Heeft het feit dat je panda niet kan activeren nadelige gevolgen?
    Updates die misschien niet doorkomen?
    Dat kan in de toekomst misschien voor problemen zorgen.
    Als je tevreden bent over ons, vertel het dan aan gans de wereld.
    Als je niet tevreden bent, vertel het dan alleen aan ons.


    Bezoek onze VIDEOZONE: info in woord en beeld !

  9. #19
    Lid
    Geregistreerd
    24 december 2011
    Locatie
    Valkenswaard
    Berichten
    10

    Standaard

    Zojuist de "aangepaste installatie" + activatie van Panda uitgevoerd, resulterend in de verschijning van het hoofdscherm van Panda en van het P-icoontje in het systeemvak. De P-firewall heb ik niet ingeschakeld, omdat die door Windows werd geblokkeerd.
    Hierbij kon ik expliciet voor de Windows-firewall kiezen. Aldus gedaan. Hierna volgden enige updates, waarna herstart. Nu bleek het P-icoontje weer uit het systeemvak te zijn verdwenen! In het beveiligingscentrum ingesteld, dat Windows de status van e.e.a. blijft controleren. Als ik de P-firewall zou instellen, zou Windows de status daarvan niet controleren, heb ik begrepen.

    Malwarebytes' Anti-Malware vind ik daarnaast een praktisch werktuig voor onzekere zaken.

    Paul G.

  10. #20
    Supervisor kweezie wabbit's schermafbeelding
    Geregistreerd
    16 juli 2007
    Locatie
    Down the Wabbit Hole
    Leeftijd
    56
    Berichten
    24.347

    Standaard

    Het probleem is blijkbaar van de baan.
    Dan kunnen we onze tools gaan opruimen.

    Hijackthis mag je verwijderen via het configuratiescherm. Dit is gewoon uit voorzorg want een ondeskundig gebruik kan je systeem in de soep doen draaien en dat willen we niet.

    Malwarebytes kan je behouden en wekelijks uitvoeren ter aanvulling van je normale virusscan.

    Download CCleaner. (Als je het nog niet hebt)
    Let op bij de installatie.
    Haal beide vinkjes weg bij de vraag over de Chrome browser.
    Installeer het en start CCleaner op.
    Klik in de linkse kolom op “Cleaner”. Klik achtereenvolgens op ‘Analyseren’ en 'Schoonmaken'. Bevestigen met JA of OK
    Klik vervolgens in de linkse kolom op “Register” en klik op ‘Scan naar problemen”. Als er fouten gevonden worden klik je op ”Herstel geselecteerde problemen” en ”OK”. Dan krijg je de vraag om een back-up te maken. Klik op “JA”. Kies dan “Herstel alle geselecteerde fouten”.
    Soms is 1 analyse niet voldoende. Deze procedure mag je herhalen tot de analyse geen fouten meer aangeeft.
    Sluit hierna CCleaner terug af.

    Wil je dit uitgebreid in beeld bekijken, lees dan deze handleiding.

    Het is aangewezen om de bestaande herstelpunten te verwijderen (daar kunnen besmette herstelpunten tussen zitten die je zou kunnen terugzetten) door systeemherstel tijdelijk uit te schakelen. Doe dit via Configuratiescherm -> Systeem en Onderhoud -> Systeem -> tabblad "Systeembeveiliging" -> vinkje weghalen bij de schijf waarvan je de herstelpunten wil verwijderen -> klikken op "toepassen".
    Dan krijg je de schermmelding “Weet u zeker dat u systeemherstel wil uitschakelen”. Klik hier op “Systeemherstel uitschakelen”. Dan zijn alle herstelpunten verwijderd op de aangeduide schijf.

    Zet daarna opnieuw een vinkje bij de harde schijf. Maak meteen ook een nieuw herstelpunt, zodat je niet hoeft te wachten op een automatisch herstelpunt van het systeem.

    Als dit allemaal zonder problemen is uitgevoerd, mag je de vraag afsluiten door een klik op de knop +Markeer als opgelost.
    Als je tevreden bent over ons, vertel het dan aan gans de wereld.
    Als je niet tevreden bent, vertel het dan alleen aan ons.


    Bezoek onze VIDEOZONE: info in woord en beeld !

Discussie gesloten
Pagina 2 van 3 EersteEerste 123 LaatsteLaatste

LinkBacks (?)


Soortgelijke discussies

  1. Hal.dll ontbreekt
    door Numero4 in forum Archief Windows
    Reacties: 2
    Laatste bericht: 10 augustus 2011, 18:02
  2. Reacties: 27
    Laatste bericht: 18 juli 2011, 05:39
  3. rtl120.bpl
    door Domien123 in forum Archief Windows
    Reacties: 19
    Laatste bericht: 31 mei 2011, 20:04
  4. [OPGELOST] rtl120.bpl
    door peter40 in forum Archief Windows
    Reacties: 4
    Laatste bericht: 28 februari 2011, 12:18
  5. ntldr ontbreekt
    door lothar in forum Archief Windows
    Reacties: 7
    Laatste bericht: 21 januari 2008, 13:22

Labels voor deze discussie

Regels voor berichten

  • Je mag geen nieuwe discussies starten
  • Je mag niet reageren op berichten
  • Je mag geen bijlagen versturen
  • Je mag niet je berichten bewerken
  •