+ Reageren op discussie
Pagina 2 van 3 EersteEerste 123 LaatsteLaatste
Resultaten: 11 t/m 20 van 28

Meldingen 'ongeldige installatiekopie' (wia6eb~1)

Dit is een discussie over Meldingen 'ongeldige installatiekopie' (wia6eb~1) in het forum Archief Bestrijding malware & virussen , en maakt deel van de Bestrijding malware & virussen categorie; Volledig opgelost. Dankjewel! Ik heb nog een andere vraag (of plaats ik dit beter onder een ander forum?) - Bij ...

  1. #11
    Lid
    Geregistreerd
    31 maart 2012
    Berichten
    14

    Standaard

    Volledig opgelost. Dankjewel!
    Ik heb nog een andere vraag (of plaats ik dit beter onder een ander forum?)
    - Bij het opstarten van mijn pc opent 'Windows live messenger' automatisch, ik heb dit programma voor niets nodig en het mag er dus eigenlijk af, hoe doe je dat?
    - Ik merk dat het heel lang duurt voor mijn pc opgestart is. Hoe kan je hier iets aandoen?

  2. #12
    Website Beheerder
    Geregistreerd
    23 december 2007
    Locatie
    Kapellen
    Berichten
    39.962

    Standaard

    Eerst Windows Live Messenger : typ onderaan in de zoekbalk msconfig. Kies op het volgende scherm voor het tabblad "Opstarten". Haal daar het vinkje bij Windows Live Messenger weg ... start dan de PC opnieuw op en kijk even of WLM nog automatisch opstart ?



  3. #13
    Lid
    Geregistreerd
    31 maart 2012
    Berichten
    14

    Standaard

    Probleem met Windowns live Messenger is opgelost!
    Nu enkel nog het zeer trage opstarten...

  4. #14
    Super Moderator Asus's schermafbeelding
    Geregistreerd
    21 juni 2010
    Berichten
    16.991

    Standaard

    Neem je "opstarters" eens onder handen met Soluto zoals hieronder beschreven :

    Download Soluto. (klik er op)

    Klik op I Agree – Install. Wacht in het scherm wat daarop volgt. Na 30 seconden verdwijnt dit scherm en installeert Soluto verder. Tijdens dit proces kan je je pc normaal gebruiken.
    Als je wilt zien hoever Soluto is met installeren druk je met de rechtermuisknop op het icoontje rechts onderin op de taakbalk en kies je voor ‘Open’.
    Als de installatie voltooid is zal Soluto vragen om opnieuw op te starten. Sla alle programma’s die je open hebt staan op, en klik op Reboot PC Now.
    Als de pc opnieuw opgestart is open je Soluto en klik je op ‘Chop Boot’. Daar kan je programma’s uitsluiten van het opstarten.
    Voor een uitgebreide handleiding hierover klik je Hier. (klik er op)
    Theory is when you know something, but it doesn't work ... practice is when something works, but you don't know why ...

  5. #15
    Lid
    Geregistreerd
    31 maart 2012
    Berichten
    14

    Standaard

    Ik heb Soluto geïnstalleerd, maar krijg geen start-scherm waar ik op 'Reboot PC now' kan klikken...
    Meldingen 'ongeldige installatiekopie' (wia6eb~1)-soluto.jpg

  6. #16
    Super Moderator Asus's schermafbeelding
    Geregistreerd
    21 juni 2010
    Berichten
    16.991

    Standaard

    Je hebt inderdaad gelijk...blijkbaar hebben de makers van het programma één en ander gewijzigd en is het er absoluut niet makkelijker op geworden...

    Het eenvoudigste lijkt me dat je de geïnstalleerde versie van je systeem verwijderd en dan hier de oudere versie download waarvoor je je niet hoeft te registreren en die analoog is aan de versie die werd gebruikt in de handleiding.
    Theory is when you know something, but it doesn't work ... practice is when something works, but you don't know why ...

  7. #17
    Lid
    Geregistreerd
    31 maart 2012
    Berichten
    14

    Standaard

    De Reboot met Soluto is gelukt (8 seconden gewonnen). Nu vroeg ik me enkel nog af of er goed programma bestaat om eens 'de grote kuis' te houden op mijn pc en zo eventueel dingen eruit te krijgen die op de achtergrond meedraaien...

  8. #18
    Super Moderator Asus's schermafbeelding
    Geregistreerd
    21 juni 2010
    Berichten
    16.991

    Standaard

    Er is reeds aardig wat "rommel" van je systeem verwijderd via HijackThis en MBAM.

    In principe moet een grondige "stripbeurt" met Soluto volstaan om tot een aanvaardbare opstarttijd te komen.

    Een regelmatige opschoonbeurt met Ccleaner is ook een aanrader :

    Download CCleaner. (Als je het nog niet hebt)

    Installeer het (Als je niet wil dat Google Chrome op je pc als standaard webbrowser wordt geïnstalleerd, moet je de 2 vinkjes wegdoen !!!) en start CCleaner op.
    Klik in de linkse kolom op “Cleaner”. Klik achtereenvolgens op ‘Analyseren’ en 'Schoonmaken'.
    Klik vervolgens in de linkse kolom op “Register” en klik op ‘Scan naar problemen”.
    Als er fouten gevonden worden klik je op ”Herstel geselecteerde problemen” en ”OK”.
    Dan krijg je de vraag om een back-up te maken. Klik op “JA”. Kies dan “Herstel alle geselecteerde fouten”.
    Soms is 1 analyse niet voldoende. Deze procedure mag je herhalen tot de analyse geen fouten meer aangeeft.
    Sluit hierna CCleaner terug af.

    Wil je dit uitgebreid in beeld bekijken, klik dan hier voor de handleiding.

    Hoe lang doet je PC er momenteel over om op te starten ?...
    Theory is when you know something, but it doesn't work ... practice is when something works, but you don't know why ...

  9. #19
    Lid
    Geregistreerd
    31 maart 2012
    Berichten
    14

    Standaard

    Momenteel duurt het 3min54 om mijn pc op te starten. Zal CCleaner eens opstarten

  10. #20
    Super Moderator Asus's schermafbeelding
    Geregistreerd
    21 juni 2010
    Berichten
    16.991

    Standaard

    Als je uit de behandeling met Soluto het maximum hebt gehaald is dat inderdaad nog lang, té lang.

    Kan je het onderstaande uitvoeren ?...

    Download en installeer Speccy.
    Tijdens de installatie heb je nu de mogelijkheid om Nederlands als taal te selecteren.



    Start nu het programma en er zal een overzicht gemaakt worden van je hardware.
    Als dit gereed is selecteer je bovenaan " Bestand - Publiceer Snapshot " en vervolgens bevestig je die keuze met " Ja ".
    In het venster dat nu opent krijg je een link te zien, kopieer nu die link en plak die in je volgende bericht.

    Wil je in woord en beeld zien hoe je een logje van Speccy maakt en plaatst kun je dat Hier lezen.
    Ook Dit (KLIK) filmpje laat zien hoe je een Speccy-logje kan plakken in je antwoord.
    Theory is when you know something, but it doesn't work ... practice is when something works, but you don't know why ...

+ Reageren op discussie
Pagina 2 van 3 EersteEerste 123 LaatsteLaatste

Soortgelijke discussies

  1. ongeldige installatiekopie
    door liesje1102 in forum Archief Bestrijding malware & virussen
    Reacties: 26
    Laatste bericht: 2 februari 2011, 16:37
  2. ongeldige installatiekopie
    door jmn in forum Archief Windows
    Reacties: 1
    Laatste bericht: 28 januari 2011, 21:02
  3. ongeldige installatiekopie
    door mongje in forum Archief Windows
    Reacties: 3
    Laatste bericht: 1 november 2010, 06:39
  4. [OPGELOST] ongeldige installatiekopie
    door peter2p in forum Archief Windows
    Reacties: 7
    Laatste bericht: 28 augustus 2010, 17:38
  5. [OPGELOST] ongeldige installatiekopie
    door Angel26 in forum Archief Windows
    Reacties: 4
    Laatste bericht: 6 juli 2010, 20:24

Labels voor deze discussie

Regels voor berichten

  • Je mag geen nieuwe discussies starten
  • Je mag niet reageren op berichten
  • Je mag geen bijlagen versturen
  • Je mag niet je berichten bewerken
  •