Ga naar inhoud

MSVCR80.dll ontbreekt [iTunes APSDaemon.exe]


Maxstar

Aanbevolen berichten

52f21e4fe9e2b-APSDaemon.exe-MSVCR80.dll.jpg

De foutmelding APSDaemon.exe systeemfout wordt veroorzaakt doordat het bestand MSVCR80.dll ontbreekt. Het bestand APSDaemon.exe is een onderdeel van Application Support Daemon van Apple zoals onder andere het programma iTunes. De complete omschrijving van de foutmelding luidt "Het programma kan niet worden gestart omdat MSVCR80.dll ontbreekt op computer. U kunt dit probleem mogelijk oplossen door het programma opnieuw te installeren.".

Deze foutmelding blijkt sinds de iTunes update 11.1.4 veelvoudig voor te komen, het deïnstalleren en opnieuw installeren van iTunes is het meest gegeven advies maar dat blijkt in deze situatie nog niet zo eenvoudig te zijn. Bij het verwijderen van iTunes is de volgende foutmelding dan weer het volgende probleem "Kan service Apple Mobile Device niet starten. Controleer of u voldoende rechten hebt om systeemservices te starten.".

Klik hier voor de stap-voor-stap handleiding voor het oplossen van de bovenstaande foutmeldingen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.