Ga naar inhoud

bepaalde mail niet in de map IN aankomt,maar in een bepaalde map?


kkar

Aanbevolen berichten

Ja, dat kan. Je bent vergeten te vermelden met welke versie van Microsoft Office jij werkt. Is dat Microsoft Office 2003, 2007, 2010, 2013?

Hoe je kunt nagaan welke versie jij hebt, kun je hier nalezen: Artikel: Welke versie heb ik? | SeniorWeb

Scrol op die pagina naar beneden tot "Microsoft Office programma's".

Als je wilt dat sommige e-mails (met een bepaalde eigenschap) bij binnenkomst automatisch naar een bepaalde map worden verplaatst, dan maak je daar een (bericht)regel voor aan.

Voor Outlook 2010 kun je hier nalezen hoe je dat doet: E-mailberichten beheren met behulp van regels - Outlook - Office.com

Link naar reactie
Delen op andere sites

Voor Outlook 2007 kun je hier nalezen hoe je die berichtregels zelf kunt maken: Berichten beheren met behulp van regels - Outlook - Office.com.

Het is wel wat leeswerk, maar je moet er gewoon mee aan de slag gaan. Als achteraf blijkt dat een door jou gemaakte regel niet helemaal klopt, dan kun je die regel altijd weer aanpassen/wijzigen of in zijn geheel verwijderen.

Ik kan het je niet beter uitleggen dan wat er op die pagina staat. Lees alles eerst op je gemak een paar keer door. Je zult niet alle informatie nodig hebben. Voor jou zullen vooral de teksten onder de kopjes Zelf nieuwe regels maken en Regels maken van berichten van toepassing zijn.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.