Ga naar inhoud

Gegevensmacro/tabelmacro in front-end database


Office10

Aanbevolen berichten

Ben bezig om een Access 2010 database te splitsen in een front, back-endtoepassing.

Het probleem wat zich nu voordoet (als de database is gesplitst) is dat alle gegevensmacro's/tabelmacro's in de front-end toepassing door Access niet meer worden herkend. (deze werken niet meer).

Iemand een idee om de gegevensmacro's wel werkend te krijgen in de front-end toepassing dmv een koppeling met de tabelmacro's in de backend toepassing o.i.d.?

De optie om de gegevensmacro's te converteren naar vba behoort niet tot de mogelijkheden, daarvoor zijn het er teveel en te complex...

bvd.

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 1 maand later...

Wij stellen vast dat je deze vraag op diverse fora hebt gesteld en dat er op andere fora al suggesties zijn gedaan. Om geen dubbel werk te doen, zetten we je topic hier even "on hold" en raden we je aan de suggesties op andere fora eerst op te volgen. Zo worden er ook geen tegenstrijdige opdrachten uitgevoerd, waarbij je door de bomen het bos niet meer ziet. Mocht het op de andere fora toch niet lukken, dan ben je hier uiteraard altijd opnieuw welkom. Voorlopig zetten we hier wel een "slotje" op.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.