Ga naar inhoud

Medion MD97500 Laptop terug in orde zetten


arnaudje

Aanbevolen berichten

Hello specialists :top:

aangezien jullie me al fantastisch aan het helpen zijn met mijn Windows 7 probleem, hoop ik bij deze op jullie deskundigheid te kunnen rekenen voor een ander probleem.

Een 8-tal jaren kocht ik mij bovenstaande Medion laptop, deze had een goede geluidskaart en ik heb deze destijds onmiddelijk ge-upgrade naar 2 GB RAM. Deze werkte perfect tot....hij 2 x gehacked werd door het alombekende FBI virus. De 1e keer ging het er gemakkelijk vanaf via systeemherstel onder Windows. De 2e keer liep dat niet van een leien dakje en ik heb deze via een omweg onder DOS (RSTRUI.EXE) terug aan de praat gekregen. Sindsdien geraakt hij erg erg traag op gang en werkt de WIFI ook zo goed als niet meer (wordt vaak onderbroken). Verschillende registry mechanics en malware removers erop gezet maar toch wil het niet echt lukken. Na een 15-20 tal minuten kan je er wel goed meewerken (zonder vastlopen!).

Aangezien ik deze laptop enkel gebruik om te werken met DJ Software; Virtual Deejay voor de Hercules, Traktor voor de Reloop Console en Reloop Spin2+ voor de Timecoded Vinyl, wil ik deze terug (een beetje volledig) in orde zetten. En aangezien deze progs enkel draaien onder Win XP wil dat ook zo houden. De laatste updates voor XP zijn destijds gebeurt en AVG heb ik vervangen door Panda Cloud.

Kunnen jullie mij begeleiden in de probleemopsporing/-oplossing?

Alvast dikke merci hé gasten :-)

Greetz,

Arnaud

Link naar reactie
Delen op andere sites

Dan kan je alvast best beginnen met de controle op nog eventuele aanwezigheid van malware.

Download 51a5f5d096dae-icon_RSIT.pngRSIT van de onderstaande locaties en sla deze op het bureaublad op.

Hoe je controleert of je met een 32- of 64-bitversie van Windows werkt kan je hier bekijken.

Dubbelklik op RSIT.exe om de tool te starten.

  • Windows Vista, 7 en 8 gebruikers dienen de tool als "administrator" uit te voeren door middel van de rechtermuisknop en kiezen voor Als Administrator uitvoeren.
  • Vervolgens wordt de "Disclaimer of warranty" getoond, klik vervolgens op "Continue"
  • Wanneer de tool gereed is worden er twee kladblok bestanden geopend genaamd "Log.txt" en "Info.txt" .

RSIT Logbestanden plaatsen

  • Voeg het logbestand met de naam "Log.txt" als bijlage toe aan het volgende bericht. (Dit logbestand kunt u tevens terug vinden in de map ""C:\\rsit")
  • Het logbestand met de naam "Info.txt" wat geminimaliseerd is hoeft u niet te plaatsen. (Dit logbestand wordt enkel de eerst keer bij het uitvoeren aangemaakt).
  • Hoe u een bijlage kunt toevoegen aan het bericht leest u hier.

De handleiding voor het gebruik van RSIT kan je HIER bekijken en we hebben ook nog een instructievideo.

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.