Ga naar inhoud

rekenmachine


savanne

Aanbevolen berichten

ik heb sinds 2 maanden windows 8.1 en word er knettergek van...

Is het nog mogelijk om als je in een word of exceldocument zit , zo'n klein rekenmachine in hetzelfde scherm te hebben? Telkens tussen schermen moeten wisselen is gewoon niet werkbaar. Heb totnogtoe geen oplossing gevonden...

Link naar reactie
Delen op andere sites

Is het nog mogelijk om als je in een word of exceldocument zit , zo'n klein rekenmachine in hetzelfde scherm te hebben? /QUOTE]

Welke kleine rekenmachine bedoel je?

En wat bedoel je met in het zelfde scherm, want in andere Windows versies moet je als je onderstaande rekenmachine gebruikt toch ook wisselen van scherm of niet?

Dus graag wat meer info.

post-23245-1417705818,6537_thumb.jpg

Link naar reactie
Delen op andere sites

ja die rekenmachine bedoel ik, maar die lijkt er niet meer te zijn? Althans ik vind hem niet, enkel de app rekenmachine en die kan je enkel in fullscreen gebruiken dus dat is niet werkbaar.

Met dat kleintje werk je ook in 2 verschillende dingen, maar je kan ze wel op 1 en hetzelfde scherm zetten.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Kleine toevoeging aan bericht 4, als je het resultaat krijgt zie je twee rekenmachines neem die zoals afgebeeld hieronder.

Klik er met de rechtermuisknop op en selecteer aan taakbalk vastmaken, zo staat je rekenmachine altijd in de taakbalk en hoef je niet ver te zoeken.

En nog een tip voor Windows 8 (.1) gebruikers, als je de toetsencombinatie windows en X gebruikt zie je links onderaan je scherm een snelmenu met een aantal functies waaronder de functie zoeken.

post-23245-1417705818,7482_thumb.png

aangepast door clarkie
Link naar reactie
Delen op andere sites

Nog een kleine toevoeging:

je kan ook naar je windowsknop (heet dat ding zo?) links onder je taakbalk gaan en erop klikken zodat jij je 'blokjes'pagina krijgt (die paarse)

daar typ je gewoon rekenmachine (je hoeft je cursor nergens te zetten) en rechts komt al een balk met de twee type's rekenmachine: de gewone en de wetenschappelijke.

En dan vastmaken aan je taakbalk zoals Clarkie vertelde - en Kees is weer klaar !:-)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.