Ga naar inhoud

windows update mislukt


Aanbevolen berichten

Hallo, door alle problemen ben ik maar begonnen met een systeem recovery op de c schijf. Dat betekent dat de andere schijven kunnen blijven staan. Alles gaat goed tot ik bij Windows update ben. Ik denk eerst maar 10 en dan weer 10 enz. Zie ik in de verzamel lijst staan dat er enkele update's mislukt zijn. ook zijn er een aantal per ongeluk door mij geannuleerd. Dat kwam omdat ik eerst 2 optionele update en belangrijke update te gelijk had ingedrukt, en dus de optionele weer uitgezet had.

Hoe kan ik die 4 mislukte en 7 geannuleerde update's alsnog updaten. Bij die mislukte zat ook nog service pak 1 bij en bij die geannuleerde een Intel file.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hallo, in ie-explorer <extra> <windows update> klikken.

Daar kan je eerst eens op zoeken naar updates klikken, is er niks meer ,dan eens klikken op verborgen updates weergeven. Die kan je dan met een knop terugplaatsen voor installatie.

groetjes

Link naar reactie
Delen op andere sites

Guy, en Clarkie bedankt. Ik ga het proberen. Normaal doe ik dat ook via configuratie, beveiliging, dan update. Daar zag ik ook bij de geïnstalleerde update dat er problemen waren. Als ik zoek naar update geeft hij aan dat er geen updates meer zijn omdat de pc al up to date is. Als ik het goed begrijp moet ik nu naar de verborgen updates kijken. Zouden dan die mislukte en geannuleerde updates weer opnieuw aangeboden worden.?

- - - Updated - - -

Het programma geeft aan dat er ook geen verborgen updates zijn. Dus is er niets te herstellen. Toch raar dat de updates die mislukt zijn niet opnieuw worden aangeboden.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hallo, als je twijfelt dat wel degelijk alle updates geinstalleerd zijn ga dan eerst naar <configuratiescherm> <systeem en beveiligingen> <systeem> daar moet in het bovenste vak waar windows 7 staat geschreven ook duidelijk staan "service pack 1".

staat dat er niet dan is die installatie misgelopen.

klik op de de link hieronder om naar microsoft te gaan

Hoe stel ik Windows Update-onderdelen

Op deze site van microsoft zelf staat een "FIX-IT" programma voor win-update, laat die zijn gang eens gaan , die zal een scan doen , en meteen zal die vaak veel voorkomende fouten kunnen fixen.

Dan ben je zeker dat het ongelukje dat je hebt gehad met de update downloader geen gevolgen heeft gehad.

Groetjes

aangepast door Guy
Link naar reactie
Delen op andere sites

Hallo, op het systeem blad staat win 7 s.p. 1 en in geschiedenis staat het als mislukt, dat begrijp ik ook niet goed.

Misschien kan je zelf eens lezen , ook op blauwe tekst klikken, wat microsoft schrijft:

Informatie over het installeren van Windows 7 Service Pack 1 (SP1)

en

Problemen met het installeren van Service Pack 1 (SP1) voor Windows 7 en Windows Server 2008 R2 oplossen

Ik heb niet graag dat je zegt, jouw instructies, daar ken ik zelf veel te weinig vanaf. Ik ben gewoon nieuwsgierig en zeg wat ik zo zou doen.

Bij troubleshoot 2de link staat ook dat een van de mogelijkheden van een mislukte installatie een virus kan zijn , maar ook dat sommige aktieve virusscanners de oorzaak kunnen zijn, virusscanners kan je uitzetten maar van virussen weet ik helemaal niks van.

Ik stel voor dat je nieuwe discussie start "problemen windows 7 service pack 1" , dan zal wel snel iemand van de echte specialisten een kijkje komen nemen. ik ga me daar zeker niet moeien, maar je kan hem misschien wel verwijzen naar onze discussie, dat bespaard wat schrijfwerk.

groeten

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik stel voor dat je nieuwe discussie start "problemen windows 7 service pack 1" , dan zal wel snel iemand van de echte specialisten een kijkje komen nemen. ik ga me daar zeker niet moeien, maar je kan hem misschien wel verwijzen naar onze discussie, dat bespaard wat schrijfwerk.

@weeternietzoveelvan,

Er hoeft geen nieuwe discussie gestart te worden om het bestaande probleem te behandelen.

We kunnen hier gewoon verder gaan.

Ga naar start-> uitvoeren.

Typ er services.msc

Klik op Ok

In het venster service dat je dan krijgt ga je naar Windows Update.

Klik er met de rechtermuisknop op en kies stoppen.

Ga nu naar je verkenner en ga daar naar C-> Windows en verwijder er de map softwaredistribution.

Ga nu naar het venster service en start dan terug de service Windows Update door er op te klikken met de rechtermuisknop en op starten te klikken.

Ga nu naar start-> configuratiescherm-> Windows Update.

Zoek handmatig naar Updates en installeer alleen eerst eens de belangrijke.

Link naar reactie
Delen op andere sites

post-23311-1417705775,3536_thumb.jpgGuy, bedankt voor het meedenken aan een oplossing van mijn update probleem. Clarkie ik heb gedaan wat je mij hierboven vroeg. Voor de nog grotere leek op pc gebied dan ik wil ik even duidelijk voorbeeld geven start uitvoeren heb ik niet, start zoeken wel. Bij de eerste keer type ik service.msc in en hij vond niets. Bij de 2e x typte ik Service en hij vond er 2. Service en Compenent service.

Inmiddels zou de map in de prullenbak moeten staan, alleen zie ik die niet. Mogelijk is het direct verwijderd omdat het 1,97 GB was.

Zoals je op de nieuwe bijlage kunt zien, zit ik met (groter) probleem. Ik zou geen updates meer hebben, maar ik kan ook niet updaten. In de prullenbak zie ik geen map softwaredistribution meer, dus ik kan die ook niet meer terug zetten.

post-23311-1417705775,2378_thumb.jpg

post-23311-1417705775,281_thumb.jpg

post-23311-1417705775,3249_thumb.jpg

Link naar reactie
Delen op andere sites

Normaal maakt windows voor elke update een systeemherstelpunt.

Kan je met systeemherstel teruggaan naar het herstelpunt voor de eerste updates geinstalleerd werden?

Daarna kan je opnieuw proberen de updates te installeren.

Installeer alleen het service pack 1 als het wordt aangeboden.

Doe daarna de rest van de belangrijke updates in blokken van 10.

Als laatste doe je de optionele updates (ook in blokken van 10).

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.