Ga naar inhoud

Trage opstart


berkel64

Aanbevolen berichten

Als ik windows XP opstart gaat het redelijk goed (niet echt snel maar voldoende). Maar als de HP printer aangekoppeld is en als ik dan opstart duurt het erg lang voordat de pc gereed is .

Wat zou de reden kunnen zijn

:dong:

aangepast door berkel64
taalfouten
Link naar reactie
Delen op andere sites

De meest voor de hand liggende reden zou kunnen zijn dat er veel meer processen geladen worden op de achtergrond.

HP houdt er van te weten wat je zo allemaal doet met de printer, daarvoor heeft HP tijdens de installatie ervoor gezorgd dat er bepaalde processen mee opstarten met Windows.

Sommige van die processen moeten wachten tot er een internet verbinding tot stand is gebracht tijdens het opstarten om dan vervolgens informatie door te zenden naar HP.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Neen dit is niet zo zinvol, sommige van die processen worden toch geladen of de printer nu aangekoppeld is of niet, wanneer je de printer nadien aankoppelt worden de resterende processen geladen tijdens het normale gebruik van de pc en riskeer je vastlopen van de pc als je zwaardere programma's aan het uitvoeren bent.

Het beste is dat je even geduld uitoefent bij het opstarten van de computer

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.