Ga naar inhoud

bugnazet

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

bugnazet's prestaties

  1. ik heb net een tweede pc in orde gekregen en nu probeer ik een thuis netwerk te maken heb voor elkaar gekregen dat de twee pc elkaar zien in het netwerk maar zodra ik in de andere pc wil vraagt deze een netwerk wachtwoord maar heb zelf helemaal nergens een wacht woord ingevuld hoe kom ik er achter wat dat wacht woord moet zijn?
  2. ik wil iedereen bedanken voor de hulp het is gelukt met dat programma en ben nu windows aan het instaleren ziet er tot nu toe goed uit dus denk dat het opgelost is
  3. mijn pc is een 1.5 jaar geleden kapot gegaan of eigenlijk mijn video kaart heb toen een nieuwe pc gekocht Acer aspire m 7720 in de nieuwe pc zit een voorlade om ten alle tijden een interne harde schijf in te steken heb mijn harde schijf toen van mijn oude pc ook gebruikt nu heb ik voor de nieuwe pc een nieuwe videokaart gekocht en de oude video kaart en harde schijf weer in oude pc gestoken (harde schijf eerst geformateert). ik kan ook redelijk wat met de pc maar dit probleem is eigenlijk gewoon helemaal nieuw en vroeger ging het allemaal iets makelijker met de oudere windows om overal in te komen voor er niets op stond bv in dos en zo maar tegen woordig is dit allemaal iets moeilijker met vista en windows 7. er zat trouwens 1.5 jaar geleden windows vista op orgineel. wil er nu windows 7 op zetten orgineel. had programma verkeert gebrand GParted - Browse /gparted-live-stable at SourceForge.net staat er nu goed op en ben hem aan het proberen ---------- Post toegevoegd om 10:27 ---------- Vorige post was om 10:22 ---------- ja ik voer dit uit en er komt windows 7 home edition 64 bit op want heb gemerkt dat deze beter draait dan vista
  4. mijn dvd rom staat op first boot. maar moet je dan ook zien druk op een toets om van cdrom op te starten? want dit krijg ik wel als ik windows er in steek maar niet als ik er een andere cd in steek.
  5. dit is voor er ook maar iets op staat ik kom niet verder dan de cd er in steken heb maar een partitie en die is NFTS geformateert mijn dvd rom drive staat als eerste boot. heb dat programma GParted - Browse /gparted-live-stable at SourceForge.net gedownload maar nog steeds het zelfde bootmgr ontbreekt druk Ctrl+Alt+Delete om opnieuw op te starten wat trouwens niet gaat. dat programma doet dus helemaal niks.
  6. ik heb een brobleem met instaleren van windows maakt niet uit welke. ik krijg altijd de melding bootmgr ontbreekt. nu vind ik op verschillende forums het zelfde maar bij hun is het altijd als er al een windows opstaat. maar mijn harde schijf is geformateert en is dus helemaal leeg nu weet ik dus geen oplossing wie kan mij helpen alvast bedankt.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.