Ga naar inhoud

karla.otten

Lid
  • Items

    202
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over karla.otten

  • Verjaardag 27-08-1954

karla.otten's prestaties

  1. Beste heer/mevrouw, Ik heb een Point Of View PROTAB 3 10,1 inch IPS Tablet + Dual Camera ! Werk gerelateerd heb ik een app gedownload via Google Play, Inplanning app van Intus Het downloaden van deze app is geen probleem. Maar als ik hem openen, op mijn tablet, krijg ik de melding dat de website niet bereikbaar is? Deze app werkt perfect op mijn mobile telefoon (android) Wat is er mis ik op mijn Tablet? Wel vreemd beide apparaten zijn android en volgens mijn werkgever zou hij ook op een tablet werken. Collega's hebben deze app ook op een tablet. Graag hulp indien mogelijk.
  2. Deze vraag mag afgehandeld en gesloten worden. Normaals dankjewel voor alle hulp!
  3. Denk er toch stellig over na om terug te gaan naar Windows 8.1. Ook omdat ik dan misschien in één klap ook verlost van die ongewenste tools en updateproblemen. Maar toch een kopie gemaakt van Windows 10 en een backup van je persoonlijke en/of belangrijke bestanden. Zodat ik alles bij de hand heb mocht ik besluiten om Windows 10 nog een kans te geven . Rest mij nog iedereen te bedanken voor alle informatie en hulp, waardeer het zeer dat jullie dit doen!
  4. Dank je voor de snelle reactie. Ik heb Zoek.exe afgesloten en wacht verder op advies.
  5. Ik gebruik de tools niet en had ze verwijderd, blijkbaar zitten er nog achtergelaten resten ? een vraag betref Zoek. Exe heb deze gestart en duurt nu al 8 uur , is dit normaal?
  6. Ik dacht dat ik deze gewist had, gebruik ze nooit. Blijkbaar zitten er dan nog resterende onderdelen ? Even een vraag over Zoek. Exe logje ; ik ben de scan gestart en dat duurt nu al 8 uur is dat normaal?
  7. Heb RSIT uitgevoerd, zie bijlage log.txt
  8. Probleemoplosser uitgevoerd, zie bijlage. Daarna Laptop afgesloten en weer gezocht naar updates, kreeg weer de volgende melding: Sommige updatebestanden ontbreken of vertonen problemen. We proberen de update later opnieuw te downloaden. Foutcode: (0x80073712
  9. Na herstart laptop, heb ik op Bijwerken en beveiliging naar updates gezocht . Krijg onderstaande melding: Er zijn problemen bij de installatie van de updates, maar we proberen de installatie later opnieuw uit te voeren. Als u dit bericht dan weer ontvangt en meer informatie wilt zoeken via internet of ondersteuning wilt, komt het volgende wellicht van pas: (0x800705b4)
  10. Internet uitgeschakeld, 10 minuten gewacht, opdrachten uitgevoerd. Zie bijlage Nieuwe Opdrachtprompt.docx
  11. De foutcode van de Driver Alps driver update for Alps Pointing-device - Fout 0x80070002
  12. Ik heb de opdrachten gedaan, zie bijlage. Helaas is het niet gelukt
  13. Ik heb deze update eigenlijk meteen geupdate toen de mogelijkheid zich voor deed, dus van het begin af aan. Daarom ook geen mogelijkheid om terug te keren naar Windows 8.1 Betreft Updates: Ik krijg steeds de volgende melding al geruime tijd, als ik mijn laptop wil bijwerken Deze updates blijven zich herhalen maar worden niet geïnstalleerd. Ook na herhaaldelijke opstart van mijn laptop Ook kan ik deze niet verwijderen overslaan. Steeds worden deze updates vermeld en kan er niks mee * Cumulatieve update Windows 10 Version 1511 voor x64-systemen (KB3176493) Opnieuw opstarten vereist 09-08-2016 Er is een beveiligingsprobleem vastgesteld bij een softwareproduct van Microsoft dat invloed kan hebben op uw systeem. Installeer deze update van Microsoft om uw systeem hiertegen te beveiligen. Zie voor een complete lijst met problemen die in deze update zijn opgenomen het bijbehorende Microsoft Knowledge Base-artikel. Nadat u deze update hebt geïnstalleerd, moet u de computer wellicht opnieuw opstarten. * (KB3174060): Beveiligingsupdate voor Adobe Flash Player voor Windows 10 Version 1511 voor x64-systemen fout 12-07-2016 Er is een beveiligingsprobleem vastgesteld bij een softwareproduct van Microsoft dat invloed kan hebben op uw systeem. Installeer deze update van Microsoft om uw systeem hiertegen te beveiligen. Zie voor een complete lijst met problemen die in deze update zijn opgenomen het bijbehorende Microsoft Knowledge Base-artikel. Nadat u deze update hebt geïnstalleerd, moet u de computer wellicht opnieuw opstarten. *Alps driver update for Alps Pointing-device fout 04-03-2015 This driver was provided by Alps for support of Alps Pointing-device
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.