Ga naar inhoud

Thedarkness

Lid
  • Items

    647
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Thedarkness

  • Verjaardag 15-08-1996

Profiel Informatie

  • Geslacht
    Man
  • Land
    België

PC Specificaties

  • Besturingssysteem
    Windows 8.1 64-bit
  • Monitor
    Generic PnP Monitor (1366x768@60Hz)
  • Moederbord
    ASUSTeK COMPUTER INC. X550CC (SOCKET 0)
  • Processor
    Intel Core i7 3667U @ 2.00GHz
  • Geheugen
    8,00GB Dual-Kanaal DDR3 @ 798MHz (11-11-11-28)
  • Grafische Kaart
    Intel HD Graphics 4000 (ASUStek Computer Inc) 2047MB NVIDIA GeForce720M
  • Harde Schijf
    465GB TOSHIBA MQ01ABD050 (SATA)
  • Voeding
    AC100-240V,50-60Hz, 1.5A
  • Geluidskaart
    (on board) Realtek High Definition Audio
  • Behuizing
    SonicMaster standaard X550C Asus

PC Ervaring

  • PC Ervaring
    Matige Kennis

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Thedarkness's prestaties

  1. Excuseer voor het late antwoord ! Probleem is opgelost ondertussen. Weet niet wat er gebeurd is maar het probleem lag wel wel degelijk bij de beschadiging van een aantal Windows-bestanden. Heb een back-up van mijn gegevens gemaakt en mijn laptop terug naar fabrieksherstelling geplaatst. In ieder geval toch bedankt !
  2. Heb al redelijk wat geprobeerd maar wou het nu ook eens van andere collega's horen of er eventueel nog andere oplossingen zijn... Sinds enkele weken, zonder enige aanleiding, kan ik een heleboel (vooral admin)zaken niet meer uitvoeren op mijn laptop. Kan geen systeemherstel meer uitvoeren, kan niets meer downloaden, kan geen cmd als admin meer gebruiken, noem maar op... Telkens krijg ik de melding "de uitgebreide kenmerken zijn inconsistent". Ik veronderstel dus dat op een of andere manier de systeembestanden van Windows beschadigd zijn geraakt maar kan dus ook geen integriteitscontrole ( sfc /scannow ) meer uitvoeren om dit te testen. Is een fabrieksherstel nog de enige optie ?
  3. Probeer eens op te starten in Veilige Modus, blijf op de F8 toets tokkelen vanaf je je laptop opstart. Op die manier kom zou je normaal gezien in het geavanceerde boot menu moeten komen en zou je moeten kunnen kiezen voor opstarten in veilige modus.
  4. Als je binnen dit topic verder geen vragen of problemen meer hebt, mag je dit onderwerp afsluiten door een klik op de knop "Modereer onderwerp" -> Sluiten ... zo blijft het voor iedereen overzichtelijk.
  5. Dag francod, Twee rode blokjes op de eerste regel is eerlijk gezegd al geen goed teken... Het lijkt er dus sterk op dat je harde schijf het inderdaad binnen de kortste keren kan gaan begeven. De enige tip die ik je nog kan meegeven voor die harde schijf is om de data, die er zich nog op bevindt, over te plaatsen naar een niet-defecte harde schijf zodat je later niet voor vervelende verrassingen komt te staan...
  6. Kun je eens even het merk en model van je laptop/PC doorgeven ?
  7. Dan francod, Test je harde schijven eens met HD Tune: Download HD Tune en sla het bestand op. Installeer HD Tune en start deze na de installatie op. Vervolgens ga je naar het tabblad Error Scan, selecteer de harde schijf die je wil controleren en druk op Start (je dient GEEN vinkje te plaatsen bij Quick scan). De controle kan een hele tijd in beslag nemen afhankelijk van de grootte van de te controleren harde schijf. Wat is het resultaat van deze test? Maak er met het knipprogramma een afbeelding van, die kan je dan in je volgend bericht hier in je topic plaatsen .
  8. Dag Gitje, Ik neem aan dat je dus bedoelt hoe je je harde schijf kunt laten controleren op fouten? Eigenlijk kun je dit op onderstaande manier ook gemakkelijk en snel controleren. Download HD Tune en sla het bestand op. Installeer HD Tune en start deze na de installatie op. Vervolgens ga je naar het tabblad Error Scan, selecteer de harde schijf die je wil controleren en druk op Start (je dient GEEN vinkje te plaatsen bij Quick scan). De controle kan een hele tijd in beslag nemen afhankelijk van de grootte van de te controleren harde schijf. Wat is het resultaat van deze test? Maak er met het knipprogramma een afbeelding van, die kan je dan in je volgend bericht hier in je topic plaatsen .
  9. Dag Hugobetty, Waar/wanneer bij het opstarten loopt het juist fout ? Ik neem aan dat je wel nog, bij het opstarten, het logo van Windows te zien krijgt etc. en dat je het blauw scherm dus te zien krijgt wanneer het bureaublad zou moeten verschijnen ?
  10. Eerlijk gezegd heb ik de USB versie zelf nooit getest... Waarschijnlijk is de software (waar ik de link van heb gegeven) al een tijdje niet meer up to date, zo lijkt het er toch op. Het gemakkelijkste is om het via de CD-ROM manier/versie uit te voeren. Een tweede optie was om een Ubuntu live CD-ROM te branden en proberen om via deze je systeem te booten en te kijken of je via deze manier wel je systeem ingeraakt. Toevallig niemand die je kent die in het bezit is van een externe CD-ROM lezer die je even zou kunnen lenen?
  11. atikmdag.sys en SYSTEM THREAD EXCEPTION NOT HANDLED verwijzen hoogstwaarschijnlijk naar een fout in verband met je videokaart, meer waarschijnlijk de drivers. Bij AMD is het een gekend probleem. Ik veronderstel dan ook dat je een AMD videokaart bezit ? Beschik je in dat geval ook over AMD Catalyst Control Center ?
  12. Dag Glenn, Download en installeer Blue screen view. Start Blue Screen View op. Je zal nu een overzicht krijgen van de laatste foutmeldingen en Minidumps (.dmp-bestand). Selecteer het eerste bestand uit de lijst onder Dump File en druk op Ctrl+A Klik vervolgens op File (Bestand) en daarna op Save Selected Items (geselecteerde items opslaan) (Ctrl+S) Sla het bestand op je bureaublad op. Voeg nu het bestand als bijlage toe aan je volgend bericht.
  13. Normaal gezien wel. Neem deze pagina eens door. Lukt het nu ?
  14. Dag Beroe7, Geraak je door middel van op de sneltoets te tokkelen bij het opstarten van de laptop nog in de BIOS instellingen ? Het kan zijn dat dit in uw geval de Esc of F2 toets is. Indien wel, probeer je laptop anders eens op de onderstaande manier op te starten en test je harde schijf eens op fouten met onderstaand programma: Om je harddisk op fouten te controleren kun je het volgende uitvoeren. Je dient wel een andere werkende pc/laptop ter beschikking te hebben. Download Seatools for DOS ISO image op een andere pc. Brand de ISO als image op een lege cd. Stel in je BIOS je cd/dvd-rom in als first boot device en leg de cd in je drive. Start nu je pc/laptop op vanaf deze cd. Als de tool is opgestart accepteer je de gebruikersovereenkomst en zie je een venster waarin je jou HD kunt selecteren. Klik in de linker bovenhoek op Basic tests en in het keuze menu kies je voor Long test. Wat geeft dit als resultaat? Een handleiding voor het gebruik van Seatool for DOS vind je hier.
  15. Is het installeren van iTunes nu verder vlekkeloos verlopen ? Als je binnen dit topic verder geen vragen of problemen meer hebt, mag je dit onderwerp afsluiten door een klik op de knop "Modereer onderwerp" -> Sluiten ... zo blijft het voor iedereen overzichtelijk.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.