Ga naar inhoud

divermickey

Lid
  • Items

    46
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

PC Specificaties

  • Besturingssysteem
    Windows XP Professional 5.01.2600 Service Pack 3 (32-bit)
  • Monitor
    Xerox XA7-19i
  • Moederbord
    Asus A8N-E
  • Processor
    AMD athlon 64 3200+
  • Geheugen
    Fysiek Geheugen :1024MB (2 x 512 DDR-SDRAM )

divermickey's prestaties

  1. Heb contact gehad met hp. Komen het toestel morgen ophalen en zouden het repareren en binnen de 9 werkdagen terug aan huis bezorgen. Er zat nog juist 2 dagen garantie op dit toestel. in ieder geval bedankt.
  2. Ben hem op een usb aan het downloaden. heb de 32 bit genomen hoop dat deze juist is. Hoe moet ik deze nu laten opstarten als ik niets op het scherm zie ? of doet hij dit automatisch? Alvast bedankt.
  3. Hallo, Heb zonet navraag gedaan en op deze moet nog altijd windows 8 of 8.1 staan. Heeft niet dikwijls aangestaan dus zelden gebruikt. dus met die link kan ik niet veel denk ik. Hoop dat je een andere oplossing hebt. alvast bedankt, Michel.
  4. hoi falstring. Bedankt al voor je reactie. achterkant staat : model : 11-n041nb
  5. Hallo, Ik heb hier een hp pavilion, en als ik die opstart hoor krijg ik alleen maar een zwart scherm en de shift lock toets blijft flikkeren. Heeft er iemand een idee hoe ik een hard reset moet doen met dit toestel of heeft er iemand een andere oplossing die ik kan proberen ? Alvast bedankt.
  6. Heb dit gecontroleerd en alleen lezen was niet aangevinkt. Zover dat ik weet zijn er geen wijzigingen aangebracht. alvast bedankt.
  7. Hallo, Sorry voor mijn late reactie. Ik heb de link gevolgd en de instructies gevolgd. hier krijg ik de volgende melding : Zie printscreen. Hoe moet ik nu verder ? Alvast bedankt.
  8. Heb zojuist geprobeerd als administrator te openen en hiermee lukt het wel ? Wil ik hem gewoon openen lukt het niet ? Alvast bedankt.
  9. Hallo, Heb sinds twee dagen het probleem dat ik outlook niet meer kan openen. Word, exel ..... enz heeft geen problemen alleen outlook heeft dit. als ik outlook opstart krijg ik volgende melding : Zie printscreen . Hoop dat jullie mij weer kunnen helpen. Alvast bedankt.
  10. Super. ik heb terug geluid. Heb laatst alle uitgangen geprobeerd en kwam nergens geluid uit. Heb ze toen in de rode uitgang laten zitten en met de nieuwe driver te installeren zal het wel gemaakt geweest zijn. Steekt nu terug in de groene en alles werkt. Hartelijk bedankt voor jullie hulp.
  11. De boxen zijn van dell zylux multimedia computer speaker system powered subwover. deze zijn aangesloten aan de achterkant van de computer in de rode uitgang. boxen geprobeerd op mijn gsm en deze werken. Alvast bedankt.
  12. http://speccy.piriform.com/results/G24GkM8IDQr0HMPSCr0rvJX in bijlage een printscreen van audio instellingen. tot nu toe nog altijd geen geluid alvast bedankt.
  13. Heb de download gevonden en geinstalleerd. Maar krijg nog altijd geen geluid via boxen en koptelefoon. Alvast bedankt.
  14. als ik op i accept the above klik krijg ik een scherm object move click here en als ik dan daarop klik kom ik terug bij i accept the above ?
  15. oh ja een vriend van mij heeft deze computer samengesteld.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.