Ga naar inhoud

imkeren

Lid
  • Items

    100
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over imkeren

  • Verjaardag 05-01-1938

PC Specificaties

  • Besturingssysteem
    Windows/XP
  • Moederbord
    ACPI Multiprocessor
  • Geheugen
    512 Mbyte
  • Grafische Kaart
    NIVIDIA GeForce
  • Harde Schijf
    WDC WD2500JD-OOHBB0

Contact Info

  • Website URL
    http://franscop.webs.com/

imkeren's prestaties

Enthousiasteling

Enthousiasteling (6/14)

  • Eerste post
  • Actief
  • Gespreksstarter
  • Week één klaar
  • Een maand later

Recente badges

0

Reputatie

  1. Met de regelmaat van de klok mis ik inkomende email berichten die aan mijn skynet adres gestuurd worden. Enkele tijd geleden ontdekte ik dat sommige berichten even getoond worden in de INBUF map en daarna gewoon verdwijnen, zonder dat ze in een andere map worden opgenomen. Ik heb mijn Skynet account opnieuw geconfigureerd en ik dacht dat het probleem opgelost was. Zekerheidshalve heb ik op web niveau elk inkomend skynet bericht gekopieerd naar mij Gmail adres. Ik stel nu vast dat het gemiste skynet bericht wel toegekomen is op Gmail niveau, in andere woorden er loopt iets mis tussen het ogenblik dat het beticht binnenkomt op web niveau en doorgestuurd wordt naar Windows Livemail. Wat kan hier aan de hand zijn ?
  2. Ik gebruik Windows7 als operating system, Internet Eplorer als browser en Windows Livemail als email programma. De server is Proximus Skynet. Met de regelmaat van de klok komen berichten die men naar mij doorstuurt niet door. Om zeker te zijn dat de berichten ook op server niveau niet toekomen zoek ik een oplossing om de binnenkomende berichten op server niveau vast te houden, zodat ik kan controleren of de fout in Windows Livemail dan wel op internet niveau zit. Hoe kan ik ervoor zorgen dat de berichten op server niveau vastgehouden worden tot ik ze zelf wis op dat niveau ? Heeft iemand nog problemen met dit verschijnsel ?
  3. Wat is er aan de hand met HP printers ? Er lijkt een algemeen vastgesteld probleem te zijn o.a. met de HP3070A all-in-one printer. Nadat de inkt cassettes gedeeltelijk vervangen worden naargelang ze leeg zijn blijkt de pringter plotsklaps geen zwarte kleur meer te drukken. De cassette is nog vol en alles lijkt ok te zijn, alles was ok voordat b.v. de geel en rood cassette simultaan vervangen werden, daarna gewoon geen zwart meer. Als ik op verschillende forums kijk stel ik vast dat ik lang niet de enige ben met hetzelfde probleem. Daarom kom ik stilaan tot de conclusie dat HP ‘tricky’ software inbouwt ( zoals VW ?) die ervoor zorgt dat de sturiong van de zwarte kleur onder bepaalde omstandigheden weigert. Wie heeft hier dezelfde ervaring en wat kunnen we eraan doen ?
  4. Wat is er aan de hand met HP printers ? Er lijkt een algemeen vastgesteld probleem te zijn o.a. met de HP3070A all-in-one printer. Nadat de inkt cassettes gedeeltelijk vervangen worden naargelang ze leeg zijn blijkt de pringter plotsklaps geen zwarte kleur meer te drukken. De cassette is nog vol en alles lijkt ok te zijn, alles was ok voordat b.v. de geel en rood cassette simultaan vervangen werden, daarna gewoon geen zwart meer. Als ik op verschillende forums kijk stel ik vast dat ik lang niet de enige ben met hetzelfde probleem. Daarom kom ik stilaan tot de conclusie dat HP ‘tricky’ software inbouwt ( zoals VW ?) die ervoor zorgt dat de sturiong van de zwarte kleur onder bepaalde omstandigheden weigert. Wie heeft hier dezelfde ervaring en wat kunnen we eraan doen ?
  5. Het blijkt dat Picasa niet verder gesupporterd wordt door Google. Ik gebruik Picasa vooral om foto albums te uploaden en beschikbaar te stellen voor andere gebruikers. Google/foto zou een alternatief kunnen zijn, maar de gratis versie is beperkt tot 15 Gbyte, zo niet betalend. Heeft iemand een oplossing ? Imker
  6. Ik schakelde mijn OSom van XP naar Windows7. Het gevolg is dat mijn HP F4180 niet meer scant, endat ik de installatie diskette niet meer kan gebruiken. Weet iemand waar ik dedriver ( liefst gratis) kan downloaden ? HP support niet mogelijk omdat uitgarantie. Dank bij voorbaat.
  7. Momenteel werkt het klavier prima, maar ik weet niet wat de oorzaak was en of het terugkomt.
  8. Komt spontaan terug in dienst..............dus toetsenbord tijdelijk geblokkeerd...........software probleem ?
  9. Ik beschik over eenlaptop Easynotes LS van Packard Bell. Om een onduidelijkeeden valt plots het keyboard uit, gen enkele toets werkt nog. Een USB klavier in parallel werkt feilloos. Weet iemand raad ? Windows XP
  10. Kan bericht in Inbox niet wissen: krijg bericht 'er is een onebeknde fout opgetreden' Wie weet raad ? Met dank voor elke tip Imker
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.