Ga naar inhoud

Damage

Lid
  • Items

    24
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Damage's prestaties

  1. Waar kan ik dan in Belgie een klasse 10 vinden tussen 20 en 30 euro?
  2. Ik heb een vraagje, is een class 6 sd card genoeg om zonder problemen Full HD video opnemen, HD fotos trekken, Spelletjes zoals GTA III en Need for speed most wanted te spelen om me Galaxy note 2? Maar dan ook zonder problemen. alvast bedankt.
  3. <br> WLAN versterker voor stopcontact<br> in de Conrad online shop | 986922 Ik zal dan maar zoiets kopen, vind ik gemaklijker
  4. mijn bereik met me smartphone is maar 1 streep van de 4 dus als ik een extender plaats zal het toch vermeerderen, toch?
  5. Hallo Mijn Modem voor draadloos internet ligt in mijn garage en ik heb onlangs gehoord over een access point of een extender waarmee je het bereik van je internet kan vergroten. het bereik in mijn slaapkamer is zéér zwak. het enige plaats in mijn huis waar het zwak is verder is het redelijk. kan ik zo'n extender in mijn kamer plaatsen en het bereik vergroten en natuurlijk ook mijn internet snelheid. Ik vindt het zeer moeilijk om te werken met een traag internetverbinding vooral met me gsm, verbinding is zo zwak dat het zelf soms niet te vinden is als ik het zoek. Wat vinden jullie van deze extender? TP-LINK TL-WA730RE 150Mbps Wireless N Range Extender - Repeater - external TP-Link TL-WA730RE Het is een Nederlandse website kan dit product besteld worden naar België? Alvast bedankt
  6. ik heb me laptop aangesloten met een kabel. Downloadsnelheid is maar 39.76 Mbps Uploadsnelheid is 3.74 Mbps Dit klopt toch niet?
  7. Zal ik eens morgen doen. alvast bedankt
  8. Hallo Ik vind mijn internet zeer traag.. ik heb Telenet Fibernet Shake Dit is wat mijn provider mij belooft: Downloadsnelheid = 60 Mbps Uploadsnelheid = 4 Mbps uploaden Volume = Vrij downloaden http://telenet.be/2977/nl/thuis/shakes/internet-digitale-tv-telefonie/fibernet-shake#Internet dit is wat ik krijg. [ATTACH]22430[/ATTACH] Speedtest.net Verder is mijn destopt verbonden met een powerplug van 70mb. speed.bmp
  9. of je opent draadloos netwerken en je zoekt naar een draadloos netwerk en ga met je gsm dicht bij de modem staan dan kan je zien degene met het hoogste signaal is die van jou (geen homespot)
  10. of maak je een back-up van je bestanden en formatteer je je pc, voordeel : pc werkt sneller Zekerheid dat alle virussen weg zijn je krijgt alle programma's terug dat aanwezig was toen je je pc hebt aangeschaft. Nadeel : je kan sommige bestanden vergeten te back-uppen en je verliest het voor eeuwig..
  11. Waarschijnlijk is je microfoon kapot.. denk ik
  12. Hallo, Ik heb als laptop een Compaq CQ62 heeft ook een hdmi uitgangspoort en wat ik altjd doe is mijn laptop verbinden, mijn tv op het juiste kanaal zetten en als het nog altijd niet lukt kan ik mijn F5 knop dacht ik gebruiken als beelscherminstelling daar kan ik kiezen tussen alleen tonen op projector, alleen op scherm,... bij mij lukt het, het kan ook aan je HDMI kabel liggen of je hdmi poort werkt niet..
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.