Ga naar inhoud

frouwipkus

Lid
  • Items

    56
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over frouwipkus

  • Verjaardag 26-01-1944

Profiel Informatie

  • Geslacht
    Vrouw
  • Land
    Nederland

PC Specificaties

  • Besturingssysteem
    Windows 8.1
  • Monitor
    Medion
  • Processor
    Intel(R) Core(TM) i5-4460 CPU @ 3.20GHz 3.20GHz
  • Geheugen
    8,00 GB
  • Grafische Kaart
    NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
  • Harde Schijf
    ST1000DX001-1CM162
  • Geluidskaart
    NVIDIA High Definition Audio MD20840-4

PC Ervaring

  • PC Ervaring
    Ruime Kennis

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

frouwipkus's prestaties

  1. Dank jullie allemaal voor alle tips en het meedenken over hoe ik nog weer in de PC van mijn zwager zou kunnen komen. Vanmorgen is hij hier op bezoek geweest en hij veronderstelde dat hij ooit zijn wachtwoord had opgeschreven en hij zou mij bellen als hij het had gevonden. Dat is gebeurd, ik heb het genoteerd en het werkt! Een hele opluchting na een frustrerende week! Nogmaals jullie dank.
  2. Net geprobeerd Lazesoft recover my password te installeren en krijg dit: The drive or UNC share you selected does not exist or is not accessible. Please select another Ik had niet eens een mogelijkheid om een schijf te kiezen.
  3. Hartelijk dank! Als het echt niet lukt om er in te komen dan ga ik dat gebruiken.
  4. Dit is geen lokaal account toch, dus dan wil het Lazesoft programma niet werken?
  5. U mag best vragen stellen hoor. Mijn zwager van 73 is een schat maar helaas licht dementerend. Verder schaam ik mij erg, ik weet nu dat ik eerst een extra account had moeten aanmaken en daar mee moet inloggen, zo doe ik het namelijk ook op mijn eigen oude PC uit 2015 (deze). Daar gebruik ik nooit het Microsoft account om in te loggen, maar altijd het extra account. Door meer te lezen op internet weet ik nu ook dat je blijkbaar eerst een wachtwoord hebt (op mijn oude PC heb ik bij het Microsoft account ook alleen maar een wachtwoord) en daarna dat je dat kan veranderen door een pincode. Maar Ik wist niet dat het wachtwoord nog steeds actief is, wanneer je de pincode gebruikt om in te loggen. Voor zover ik mij herinner stond dat schuifje bij het wachtwoord op zijn PC uit. Ik ben gewoon erg stom geweest.
  6. Betekent dit dat ik dat programma van Lazesoft niet zal kunnen gebruiken?
  7. Dank voor het meedenken allen. Ik was altijd aardig thuis in het werken met een PC en merk dat nu ik ouder wordt (79) het minder goed gaat. 1. Ik krijg al snel het 'vergrendelingscherm' en daarna als ik klik de pagina waar je kunt inloggen. Daar staat zijn live account, dus zijn mail adres van live en daaronder moet het wachtwoord komen, daar zette ik dus eerst die pincode neer die ik helaas heb verwijderd in mijn onwetendheid. 2. Wat ik vrees is dat mijn zwager niet meer weet wat zijn wachtwoord was (73) omdat hij beter cijfers kan onthouden en ik vind het naar dat ik de boel verziekt heb, ik schaam mij daarvoor en wil hem eigenlijk er niet mee belasten. Mocht een screenshot nodig zijn dan maak ik morgen een foto en dan blur ik zijn mail adres wel even.
  8. Beste mensen. Een week geleden kreeg ik de HP computer van mijn zwager, die zelf een andere kocht. Zijn Microsoft account zat er nog op en hij gaf mij zijn pincode, er was geen wachtwoord. Tot gister middag ging alles goed, maar ik wilde zonder code kunnen inloggen of zelf iets bedenken. Nou heb ik die code uit gezet in PC-instellingen en accounts en heb daarna onnadenkend de PC uit gezet. Daarna was het mis, ik kom niet meer in de gekregen PC. 😞 Van alles geprobeerd, tijdens starten shift indrukken en heel veel mogelijkheden die je dan krijgt geprobeerd, maar niets lukt. Ik heb Microsoft een paar keer benaderd maar die vertrouwen mij niet en het is mij na uren proberen niet gelukt om de PC weer te benaderen. Wat kan ik doen? Ik vind het vreselijk jammer.
  9. Hallo, Tot mijn stomme verbazing start mijn PC ineens weer normaal! Ik ben daar erg blij mee! Ook de melding van 'nieuwe hardware gevonden' heb ik nu op kunnen lossen doordat hij niet steeds terug hoeft naar de laatste goedwerkende configuratie. De oude drivers heb ik verwijderd, daarna mijn tablet er op aangesloten en die was benaderbaar. Toen heb ik voor de zekerheid een herstelpunt gemaakt. De herstart ging toen ook helemaal normaal. Vanmiddag heb ik de nieuwe versie van Java kunnen installeren zonder problemen, ik heb het via de software update mogelijkheid van Avast gedaan. Heel hartelijk bedankt voor al uw inzet. Hier mag een slotje op!
  10. De Windows XP schijf ziet er niet normaal uit. Ik zal met Java aan de slag eerdaags. De komende tijd heb ik weinig tijd om nog veel dingen uit te proberen met mijn oude PC. Ik gebruik hem voorlopig wel even zoals hij nu is. Na 12 mei heb ik weer meer tijd en mogelijkheden om een en ander uit te zoeken. In ieder geval vast heel erg bedankt voor de goede zorgen en adviezen. Na 12 mei kom ik hier terug.
  11. Zowel op C:, D: en E: de schijfcontrole toegepast. Nadat ik het bij C: heb uitgevoerd ging de PC herstarten en liep vast. D: moest ook schijfcontrole doen via de prompt, E: deed het gewoon in de grafische Windows omgeving. Vanmorgen heb ik meteen maar alle 3 schijven gedefragmenteerd.
  12. Gedaan wat hier boven staat, voor herstarten gekozen en de PC loopt vast. Toen weer de laatste goedwerkende configuratie gekozen, maar dan gaat schijfcontrole niet aan het werk. Hetzelfde herhaald en ik heb nu gekozen voor starten naar de prompt, dan is er alleen een knipperende cursor linksboven in beeld, maar de controle start volgens mij wel, de harde schijf is druk in de weer. Ik zal laten weten wat mijn verdere bevindingen zijn.
  13. Fixboot heb ik een aantal weken geleden toegepast, nog voor ik contact met jullie zocht. Fixmbr durfde ik toen niet uit te voeren omdat ik dat eng vond. De harddisk is opgedeeld in C:, D: en E: toen ik via google fixbmr opzocht las ik dit: If an invalid or nonstandard partition table signature is detected, you will be prompted whether you want to continue. If you are not having problems accessing your drives, you should not continue. Writing a new master boot record to your system partition could damage your partition tables and cause your partitions to become inaccessible. Alle drives zijn nu gewoon benaderbaar als ik start met de laatste goede configuratie en ik was bang dat het na fixmbr niet meer zo zou zijn en de programma's ook niet meer zouden starten. Wat ze nu gewoon wel doen. Dus ik zou daar graag wat meer duidelijkheid over hebben voor ik fixmbr toe ga passen. Als er geen reden voor mijn angsten is dan vind ik het prima... hoewel ik vind het nog steeds wat griezelig...
  14. Mijn man heeft de PC vanmiddag schoongemaakt en er is wel wat verschil in temperatuur. Wel valt het mij op dat de temperatuur van het moederbord zo snel fluctueert, van behoorlijk hoog 81 tot 65. Een aantal jaren geleden is er een nieuwe (andere) ventilator op de processor geplaatst omdat de andere niet meer draaide. Hierbij de nieuwe waarden: http://speccy.piriform.com/results/EE1uSr78ALq22DSHsAsbI5t Wat ik vreemd vind is dat als ik Speccy voor de 2de keer start er bij Grafisch staat: De opgegeven service is voor verwijdering gemarkeerd. Dat begrijp ik niet want ik merk geen verschil.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.