Ga naar inhoud

virushaterxl

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

virushaterxl's prestaties

  1. mijn man krijgt nu sinds enkel dagen telkens een waarschuwing van ongewone activiteit voor aanmelden. en dat hij een extra beveiligingsvraag moet beantwoorden om te zorgen dat zijn account beschermd blijft. Als ik dan het vermelde ip adres ingeef dan kom ik terecht bij UK ministery of defense, dit ip hebben we al 2 keer gekregen en dan nog een andere die geen resultaat geeft bij een zoek opdracht. Dit is toch super raar of weet er iemand anders wat er gaande is? of is dit gewoon iets van outlook zelf? Mss belangrijk hij bekijkt zijn mails enkel op zijn smartphone.
  2. Hoikes, neen het is weg. De rotzooi, heeft wel weer mijn hele zondag bezig gehouden. enige tips om te voorkomen of welke stappen ik het best kan nemen wanner ze weer opduiken?
  3. Hallo, heb ook de algekende politie op mijn dak gehad. Heb deze proberen te verwijderen. Kan U mijn logje bekijken of dit ook volledig gelukt is. Thx[ATTACH]18051[/ATTACH] hijackthis.log
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.